Egyedülálló anyaként hol helyezkedjek el?
Figyelt kérdés
Egyszerűen már nem látom a kiutat. 1 éve mentünk szét a gyerek apjával, ezidő alatt 3 munkahelyem volt, +munkanelkuli segelyen eltunk. Egy érettségim van, és szinte mindenhol gond ha beteg a gyerek, illetve nincs "anyaműszak". Csak én tudom vinni-hozni az oviból, így egy műszak 8-4ig a legoptimálisabb, de az egyik helyen 7-3ig voltam. Legjobb lenne home office, de bármit elvállalok, csak tudjam rendezni a gyerekem. Van ötlete valakinek? Ma szűnt meg a munkaviszonyom ismét, pedig annyira hittem benne, hogy sikerül itt maradnom. Már munkanelkuli sem jár, teljes elkeseredésben vagyok, úgy érzem már, hogy feladom az egész életem...2022. júl. 20. 18:43
2/44 A kérdező kommentje:
Nem igazán, nem használom rég, amúgy angolt es nemetet tanultam
2022. júl. 20. 18:56
3/44 anonim válasza:
Csak érettségivel nem nagyon fogsz home officet találni.
Esetleg összefogni más anyukával hogy egyszer te viszed az ő gyerekét aztán ő megy érte majd csere, műszak függvényében? Míg haza nem értek addig pedig az épp ráérőnél lenne a két/három gyerek?
Nagyon más lehetőség nincs. Vagy nagyszülők?
4/44 anonim válasza:
És eddig milyen munkát végeztél? milyen szakterület?
5/44 anonim válasza:
Feltételezem, az nem opció, a munkaidö miatt.
6/44 A kérdező kommentje:
Gyerek előtt: főként kereskedelemben, de 3 műszakban gyárban is. Ez sajnos most nem játszik. Gyerek után: Gyárban voltam minőségellenőr 7-3ig, aztán megszűnt a meló, mert nem volt munka az autóiparban év elején. Utána elmentem részmunkaidőbe egy ruhaboltba, de a gyerek beteg lett és megváltak tőlem. Most pedig egy telefonos irodai munkám volt, de nem voltam elég jó benne ezekszerint
2022. júl. 20. 19:08
7/44 A kérdező kommentje:
5ös, mi nem opció?
2022. júl. 20. 19:09
8/44 A kérdező kommentje:
Nagyszülők nincsenek, illetve külföldön vannak. Sehogy sem tudok több műszakban dolgozni
2022. júl. 20. 19:09
9/44 anonim válasza:
Az is fontos, hol élsz. Nagyváros vagy falucska? Esetleg valami részmunkaidős lidl munka? Egész jókat kapnak, bár kemény is a meló az biztos. Érettségivel más nagyon nincs, ötletem sincs.
Mennyi idős vagy? OKJvel kapcsolatban van valami, hogy x éves korig ingyenes, ilyesmi. Nézz utána, hátha valamit tudsz tanulni.
Nagyszülők vannak?
10/44 A kérdező kommentje:
3as ezt nem igazan ertem. Ha pl. 6tól 2ig dolgoznek, kire bízzam fel 6kor az alvó gyerekem, vagy hova vigyem?
2022. júl. 20. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!