Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van aki veri a gyerekét?

Van aki veri a gyerekét?

Figyelt kérdés
Itt gyakori kérésekenátok ilyen kommentet de remélem az csak kamu... Mármint egy egy atyai vagy anyai pofon az kell, de nem az hogy napi szinten verték a gyerekeket.

2022. júl. 19. 21:24
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 anonim ***** válasza:

#58: a legtöbbet lehet, a maradékkal mit lehet tenni?

Nem hiába írták a nagy botrányt kavart könyvben: "a vessző gyógyító eszköz".

2022. júl. 28. 21:55
 62/68 anonim ***** válasza:
25%

Őszintén mi a jóisten baja van annak az embernek, aki azt következteti ki, hogy ha nem bered a gyerekrty akkor meg fog gyilkolni? Nektek mi a franc van a fejetekben, de most komolyan..

Elképesztő, mennyi agyhalott van

2022. júl. 28. 22:10
 63/68 anonim ***** válasza:
57%
Pont hogy ott lesznek gondok ahol agresszív a szülő.. mondván hogy az anyai atyai pofon belefér
2022. júl. 28. 23:58
 64/68 anonim ***** válasza:
25%
És kedves akármi aki lepontozott..tanuljon már meg értelmezni! Megy a csodálkozás ha nem tisztel..úgy értem hogy agresszióval meg pofonokkal nem lehet elérni a tiszteletet, de úgy látszik itt mindent mindenkinek a szájába kell rágni..
2022. júl. 29. 00:15
 65/68 anonim ***** válasza:
69%

Hát nem tudom, szerintem amelyik gyerek olyan, az nem fog tisztelni, mert nem képes rá, hogy a logika felülírja az érzéseit, lehet nincs olyan megfigyelőképessége, felfogása.. Aki tisztel, azt simán lehet csak jutalmazással nevelni, aki meg nem, annak problémája van, és sosem fog.

Ezt a késelőst azért írják, mert nálunk a gyerek néha megütött, megharapott, ha ideges, dühös volt, és nem képeltem fel, nem csaptam rá.. most pl megszorította a térdemet, de már 3 éve nem volt hasonló. Az a baj, hogy nagyon határon vagyok, mert ha megütöm, hogy féljen tőlem, hogy nyugton maradjon és cisnálja, amit kérek, elveszítem a bizalmát(ugye akitől félünk, abban nem bízunk, és hamarosan jön a kiskamasz kor), nem is biztos, hogy célt érek, mert nem meghúzza magát, mert ahhoz sem elég fejlett az agya, hanem esetleg akkor még nekem jön(öcsémen se használt a pofon, pedig őt jó sokszor csapkodták meg, belőle mindig agressziót váltott ki, belőlem meg futást), de már tök nehéz visszafogni magam sokszor, és egyszerűen nincsenek módszereim, mert a jutalmazásba tojik bele, a büntetések nem érdeklik, meg is mondta, hogy "és akkor mi van?"

De persze a miénk extrém eset, az enyémmel nehezebb, mint másokkal, és tudom, hogy probléma van a fejében, de akkor sem tehet meg mindent. Kicsit olyan, mint az idegrendszerproblémás kutyás nevelés, lassan tanul, könnyen ideges, de azért cuki és szeretnivaló.

2022. júl. 29. 05:22
 66/68 anonim ***** válasza:
19%
Lehet nem fig megölni, csak megverni. Az jobb? Làtszik te vagy az agyhalott. Az évezredes tapasztalatok nem azt mutatjàk, hogy a sallertōl nem tisztelné a gyerek a felmenőit.
2022. júl. 29. 11:47
 67/68 anonim ***** válasza:
49%
Napi szinten nem kapnak verést, de ha megérdemlik, akkor igenis előkerül a fakanál vagy a szíj.
2022. aug. 10. 14:23
 68/68 anonim ***** válasza:
25%
Sajnos van ilyen. Ha már olvastál bűnügyi esetekről, akkor a súlyosan bántalmazott gyerekekből később nagyobb eséllyel lesz bűnöző.
2022. aug. 16. 09:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!