Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van aki veri a gyerekét?

Van aki veri a gyerekét?

Figyelt kérdés
Itt gyakori kérésekenátok ilyen kommentet de remélem az csak kamu... Mármint egy egy atyai vagy anyai pofon az kell, de nem az hogy napi szinten verték a gyerekeket.

2022. júl. 19. 21:24
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 anonim ***** válasza:
16%

A 27-es végre egy józan komment.

28!

És mi az apád fsza nem erőszak? Gondolom a rászólás is, nálatok libcsiknél. Te meg ha kaptál volna anno pár atyai pofont,akkor most nem lennél ilyen alscsony szinten.

2022. júl. 21. 22:05
 32/68 anonim ***** válasza:
43%

30

Láthatóan te sem. Semmit nem tudtál cáfolni, csak idehánytad ezt a kommentelőnek.

2022. júl. 21. 22:06
 33/68 anonim ***** válasza:
61%

Hogy lennék már erőszakos, ha életben nem bántottam se őt, se mást? Mindig példás magatartású, szorongó gyerek voltam, és amíg nem lett gyerekem, felnőttnek is ilyen voltam. Sőt, egész addig, amíg olyan két éves nem lett és el nem kezdett másokat bántani dühében. Előtte csak magát bántotta(fej a falba). Persze, majd ha rúg téged és harap, gondolod te nem fognád le erővel a lábát, kezét? Azt hiszed olyankor szorítom meg, mikor nem kell?:D

Egyáltalán nem vagyok erőszakos ember, és nem káromkodok. Engem csaptak többféleképpen, én senkit. Engem szidtak cifrán naponta, én nem káromkodok(meg amúgy erős rendre neveltek, de azt sem, pedig az milyen jó lenne). Indulat mindenkiben van, ami normális, bennem csak olyan, amit könnyű megfékezni(ökölbeszorítás), még csak fel sem emelem a kezem csapásra, annyira idegen tőlem a mozdulat, és mondom, van olyan kisgyerek, akire csapnak, mert anyukánál elpattan valami, nekem a gyereke viselkedése meg sem kottyant. Ráadásul semmit sem tudsz se rólam, se a gyerekről.. olvastál valamit, és azt hiszed mindent tudsz. Ha szakmabeli vagy, pályát tévesztettél, vagy kimaradt a tapasztalás:) A gyerek nem a szülő tükre. Az indulat meg természetes, meg kell tanulni kezelni. Bennem viszonylag kevesebb van, gondolom ezért könnyebb visszafognom magam.

2022. júl. 22. 05:36
 34/68 anonim ***** válasza:
10%

33

Ezek szerint az undorító libcsik azt is hagynod kell, hogy a gyereked megkéseljen.

2022. júl. 22. 19:25
 35/68 anonim ***** válasza:
93%
#34 Pedig most sem mi panaszkodunk, hogy a libsi módon nevelt kölykünk viselkedik állat módjára. Vicces, támad a konzervatív, hogy minket fog megkéselni a gyerek, ha nem verjük meg, közben úgy néz ki, hogy őt fogja pár év múlva.
2022. júl. 22. 20:09
 36/68 anonim ***** válasza:
Javítok, egyáltalán nem vicces
2022. júl. 22. 20:09
 37/68 anonim ***** válasza:
5%

35

A 33-as nem emel kezet a gyerekére, ezért állat, ezért fogja megkéselni pár év múlva. Mint ahogy titeket is a tieitek.

2022. júl. 23. 03:37
 38/68 anonim ***** válasza:
Keress fel egy pszichomókust. 🙂
2022. júl. 23. 08:18
 39/68 anonim ***** válasza:
Nem érünk rá, épp férfivá operálják az oviban.
2022. júl. 23. 12:40
 40/68 anonim ***** válasza:
Mármint nőből férfivá.
2022. júl. 23. 14:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!