Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van aki veri a gyerekét?

Van aki veri a gyerekét?

Figyelt kérdés
Itt gyakori kérésekenátok ilyen kommentet de remélem az csak kamu... Mármint egy egy atyai vagy anyai pofon az kell, de nem az hogy napi szinten verték a gyerekeket.

2022. júl. 19. 21:24
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 anonim ***** válasza:
84%

Remélem ez kamu kérdés.

Atyai pofonnál te elmagyarázod a gyereknek, hogy most ez nem olyan ám, ez csak nevelô célzatú…???

Nem, a gyerek nem tud különbséget tenni, ellenben a kortizol egy atyai pofontól is megemelkedik a szervezetében, ami tudjuk, hogy károsan hat az agy fejlôdésére.

Illetve, ha tudnád, nem írnál ilyen ostobaságot, hogy egy-egy pofon az kell.

2022. júl. 20. 06:57
 12/68 anonim ***** válasza:
67%
A pofon arról szól, hogy a testileg erősebb ember így érvényesíti az akaratát a gyengébbel szemben. Csak ezért teheti meg. Ezen elindulva, akkor a férj miért számít elítélendőnek, ha a feleségét megveri, és az miért nem, ha a gyerekét? Vagy ha anyu egyszer gondozásra szorul, és a gyereke ápolja majd, akkor fordul a kocka? Hiszen akkor már a gyerek lesz felelős az anyáért.
2022. júl. 20. 07:27
 13/68 anonim ***** válasza:
74%
Nem vagyok híve a verésnek,pláne nem mikor a gyerek arcát vagy fejét ütik!Sok idiota türelmetlen,inkább beszélgetne a gyerekével.A verés csak arra jó,hofy mikor felnőttek lesznek a gyerekek rá sem fognak nézni a szüleikre!
2022. júl. 20. 07:28
 14/68 anonim ***** válasza:
55%
Nincs olyan, hogy nevelő célzatú pofon! Egy pofon is bántalmazásnak számít, és ezt nem én találtam ki.
2022. júl. 20. 11:42
 15/68 anonim ***** válasza:
41%

"Nevelő célzatú pofonról volt szó, nem verésről."

Igen, én is erről beszéltem. Ha arra akarod ránevelni a gyerekedet, hogy kamaszként majd ne veled akarja megbeszélni a problémáit és felnőttként ne akarjon tőled semmit a "kötelező" karácsonyi hazalátogatáson túl, arra tényleg tökéletes a nevelő céllal adott pofon.

2022. júl. 20. 13:20
 16/68 anonim ***** válasza:
19%

16

Kár, hogy a valóságban ennek pont az ellenkezője történik.

2022. júl. 20. 14:41
 17/68 anonim ***** válasza:
67%
15 nagyon szívesen elmesélném :) de valszeg meghaladná az agykapacitásod határait :(
2022. júl. 20. 14:48
 18/68 anonim ***** válasza:
79%

"Kíváncsi lennék a sok itteni agyhalott liberós hogy neveli a gyerekét."

Először is nem nézem hülyének a gyerekemet. Nem úgy állok hozzá, hogy "még kicsi és úgyse érti, inkább megpofozom, abból legalább ért". Egészen pici, néhány éves gyerekkel is lehet kommunikálni, ha az ember veszi a fáradságot és nem rögtön a kezét használja.

2022. júl. 20. 15:22
 19/68 anonim ***** válasza:
39%

Itt a túltolt, kezelhetetlen hisztiről van szó, észlények

18

Vagyis nem tudsz semmit írni. Be is bizonyítottad agyhalott vagy.

2022. júl. 20. 16:49
 20/68 anonim ***** válasza:
81%

Türelem és következetesség már az első évektől kezdve. Ennyi a titok.

Persze mindenki úgy neveli a gyerekét, ahogy akarja, csak amikor a pofonokon nevelődő sötét hülyegyerek odavág az én értelmes, higgadt gyerekemnek, mert otthon ez a példa, akkor már nem magánügy. Aki felpofozza a gyerekét az gondolom a párjától is elvisel egy-két sallert. :)

2022. júl. 20. 17:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!