Van aki veri a gyerekét?
Remélem ez kamu kérdés.
Atyai pofonnál te elmagyarázod a gyereknek, hogy most ez nem olyan ám, ez csak nevelô célzatú…???
Nem, a gyerek nem tud különbséget tenni, ellenben a kortizol egy atyai pofontól is megemelkedik a szervezetében, ami tudjuk, hogy károsan hat az agy fejlôdésére.
Illetve, ha tudnád, nem írnál ilyen ostobaságot, hogy egy-egy pofon az kell.
"Nevelő célzatú pofonról volt szó, nem verésről."
Igen, én is erről beszéltem. Ha arra akarod ránevelni a gyerekedet, hogy kamaszként majd ne veled akarja megbeszélni a problémáit és felnőttként ne akarjon tőled semmit a "kötelező" karácsonyi hazalátogatáson túl, arra tényleg tökéletes a nevelő céllal adott pofon.
16
Kár, hogy a valóságban ennek pont az ellenkezője történik.
"Kíváncsi lennék a sok itteni agyhalott liberós hogy neveli a gyerekét."
Először is nem nézem hülyének a gyerekemet. Nem úgy állok hozzá, hogy "még kicsi és úgyse érti, inkább megpofozom, abból legalább ért". Egészen pici, néhány éves gyerekkel is lehet kommunikálni, ha az ember veszi a fáradságot és nem rögtön a kezét használja.
Itt a túltolt, kezelhetetlen hisztiről van szó, észlények
18
Vagyis nem tudsz semmit írni. Be is bizonyítottad agyhalott vagy.
Türelem és következetesség már az első évektől kezdve. Ennyi a titok.
Persze mindenki úgy neveli a gyerekét, ahogy akarja, csak amikor a pofonokon nevelődő sötét hülyegyerek odavág az én értelmes, higgadt gyerekemnek, mert otthon ez a példa, akkor már nem magánügy. Aki felpofozza a gyerekét az gondolom a párjától is elvisel egy-két sallert. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!