Van aki veri a gyerekét?
Figyelt kérdés
Itt gyakori kérésekenátok ilyen kommentet de remélem az csak kamu... Mármint egy egy atyai vagy anyai pofon az kell, de nem az hogy napi szinten verték a gyerekeket.2022. júl. 19. 21:24
1/68 anonim válasza:
Nem. Olyan kis védtelen és kiszolgáltatott egy felnőttel szemben. Minket anyánk mindig vert. Megfogadtam, hogy én sose fogom verni a gyerekeimet.
2/68 anonim válasza:
Nem, és az atyai anyai pofon sem ok. Olyan jó lenne, ha végre elővennék az emberek az eszük és ha mondjuk felemelné a gyerekre a kezét, inkább helyette utána nézne hogy ez semmilyen szinten nem ok!
3/68 anonim válasza:
Mit jelentbaz hogy "anyai és apai pofon"? Konkrétan ez mit takar?
4/68 A kérdező kommentje:
Azt hogyha már nagyon nem lehet mást csinálni. Talán életembe három pofont kaptam és mind három jogos volt.
2022. júl. 19. 21:41
5/68 anonim válasza:
A verés nem nevel, csak a szülő levezetia feszültséget
6/68 anonim válasza:
5
De nevel, de valakin ez sem segít.
7/68 anonim válasza:
6, igen, arra nevel, hogy a gyerek féljen a szüleitől és ne merjen hozzájuk fordulni, ha valami gond van. Egyenes út ahhoz, hogy később titkolózó kamasz és a családjától eltávolodó felnőtt legyen belőle.
8/68 anonim válasza:
7
Nevelő célzatú pofonról volt szó, nem verésről.
9/68 anonim válasza:
A pofon a gyenge szülő eszköze. Persze lehet nevelni megfélemlítéssel és megalázással, csak nem lesz túl eredményes hosszútávon. A "nekemsemlettsemmibajom" embereknek a valóságban mindig van valami defektje, csak nem ismerik be, vagy ráfogják másra.
10/68 anonim válasza:
Persze, hogy van aki veri a gyerekét. Egyáltalán nem tartom jó dolognak, sőt, ha valaki veri, de sajnos természetesen bőven akad olyan ember, aki veri.
(Én, személy szerint, nem verem a gyerekem :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!