Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van aki veri a gyerekét?

Van aki veri a gyerekét?

Figyelt kérdés
Itt gyakori kérésekenátok ilyen kommentet de remélem az csak kamu... Mármint egy egy atyai vagy anyai pofon az kell, de nem az hogy napi szinten verték a gyerekeket.

2022. júl. 19. 21:24
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 anonim ***** válasza:
66%

"Csak akkor tér észhez, amikor letolt nadrággal hasal az ágyra szorítva, de onnan már nincs visszaút. Majd a mosdóban lehűtve a feje."

Most erre is mit írjak? Hogy ne csodálkozz, ha a gyerek nem tudja kezelni a dühét, ha maga a szülő sem tudja. És akkor ez nem verés?

2022. júl. 27. 11:55
 52/68 anonim ***** válasza:
14%

#52: nem arról van szó, hogy hosszú percekig kellene verni, hogy 2-3 napig ne tudjon ülni meg a vér folyjon! Valaha 4-5 erősebb suhintás elég volt a csak erre használt, simára csiszolt, lekerekített élű fakanállal. Nem mint a cséphadaróval, ne legyen szexuális inger. Az első csapásnál egyből átváltott a gőgös hisztiről a csípő-égő érzés miatti üvöltésre. A szép szó, könyörgés nem tudta kizökkenteni. Később ha bárhol kezdte, elég volt annyit mondani, este jön a fakanál, egyből tudta a rendet!

Ma jajj, nem lehet, újság-címlapon bántalmazás, sérül a lelke, hülye lesz stb. Meg lehet nézni, mi lett ennek az eredménye. Ja, ma nem neveletlen, hanem hiperaktív...

2022. júl. 27. 14:19
 53/68 anonim ***** válasza:
52%
Te most provokálsz engem, igaz? 😀
2022. júl. 27. 14:41
 54/68 anonim ***** válasza:
61%

"Mármint egy egy atyai vagy anyai pofon az kell"

Nem, nem kell.

2022. júl. 28. 16:14
 55/68 anonim ***** válasza:
38%
De kell.
2022. júl. 28. 16:17
 56/68 anonim ***** válasza:
57%
Nem. Ha lenne egy csepp eszed is vagy szeretnéd a gyerekedet, soha de soha nem bántanád. Az "anyai/atyai" pofon és bármilyen agresszivitás az eszköztelenségből fakad, nem jó a kapcsolatod a gyerekkel, vagyis valamit nagyon elb...tál.
2022. júl. 28. 16:21
 57/68 anonim ***** válasza:
38%
Màr megint a liberós duma. Melyik részét nem értetted, hogy egy idō utàn elfogynak az eszközeid? Ennek nincs köze a nem szeretésnek vagy a kapcsolathoz. Nem is kell hozzà elbsznod semmit
2022. júl. 28. 16:43
 58/68 anonim ***** válasza:
35%

Most megint majdnem megütöttem, helyette csak berángattam a szobájába és rácsuktam az ajtót.

Úgy érzem nem fogja fel, hogy erősebb vagyok, hogy bánthatnám is, és az rossz. Nincs benne az a "félsz", az a természetes gát, ami a legtöbb emberben, hogy szabok magamnak egy határt, mert ha azon túlmegyek, akkor ellátják a bajom és az rossz nekem nagyon, mert nem tudja, milyen, ha tényleg rossz neki, mivel még nem ütötte meg senki komolyan. Amit ismer, azt a legrosszabbnak hiszi(sarok-játékkorlátozás), és úgy gondolja, megéri feszegetni a határokat, mert úgysem lesz olyan rossz. Volt, hogy meg is mondta.

A legtöbb gyereket lehet nevelni, mint kutyáknál is, néhány simán idomítható, a makacsabb meg jutalommal, szöges fojtóval sem fogja felfogni, hogy ne rohanjon már előre, mert lassú a felfogása, vagy idegrendszeri baja van. De erőszaknál(atyai pofon) bekapcsol a természetes reflex, üss vagy fuss, és olyankor ha szerencséd van, akkor meghúzza magát félelmében, nem pedig támad. Őszintén nekem már ez is elég lenne, félelemből csinálja, amit mondok, mert meggyőzni az ostoba kis gyerekagyát nem lehet, ezért gyerek, na meg a nehezen tanuló fajta.

2022. júl. 28. 16:54
 59/68 anonim ***** válasza:
62%
Majd megy a csodálkozás hogy nem tisztel.
2022. júl. 28. 17:06
 60/68 anonim ***** válasza:
27%
Majd megy a csodàlkozàs, hogy megkésel. Azokat avszülőket nem tisztelik, akik nem tudnak fegyelmezni és mindent eltűrnek nekik.
2022. júl. 28. 19:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!