Van aki veri a gyerekét?
Figyelt kérdés
Itt gyakori kérésekenátok ilyen kommentet de remélem az csak kamu... Mármint egy egy atyai vagy anyai pofon az kell, de nem az hogy napi szinten verték a gyerekeket.2022. júl. 19. 21:24
41/68 anonim válasza:
Vannak sokan. De nézzük a másik oldalt!
Tudom, reklám, de van valóságalapja. Hogy lehet egy ilyen hisztit egy pillanat alatt lekapcsolni pofon, fej hideg zuhany alá tétele meg fakanállal fenekelés nélkül?
42/68 anonim válasza:
#43 Kiviszem a boltból, nem kap semmit, és elmagyarázom közben, hogy miért. Én így csináltam, amikor hisztizett valamiért, és bevált. Ha nem viselkedik valahol normálisan, akkor ne élvezze az előnyeit sem. Hatásosabb, mint lepofozni.
43/68 anonim válasza:
43
Te gyerekednél lehet hatásos volt. Van olyan gyerek, akivel nem lehet normálisan beszélni.
44/68 anonim válasza:
#43: van gyerek, akinél ez hatástalan, liluló fejjel ordít tovább, velük mit csinálsz? Csak akkor tér észhez, amikor letolt nadrággal hasal az ágyra szorítva, de onnan már nincs visszaút. Majd a mosdóban lehűtve a feje. A második alkalom után leszokik róla.
45/68 anonim válasza:
Ha van kedved a reklámhoz hasonló, de igazi neveletlen gyerekeket tanulmányozni, akkor ajánlom figyelmedbe a Szuperdada visszatér című sorozatot. Ennél durvább esetekkel is megbírkóznak verés nélkül. A boltos technikát tőle loptam, és akármilyen hihetetlen, hogy ennyire egyszerűen megoldható, de működött.
46/68 anonim válasza:
Nálad működött. Ez olyan, mint a lottó.
47/68 anonim válasza:
Aki ezt mondja, szerintem ki sem próbálta, mert egyszerűbb oda adni a chipset, vagy leverni egy nyaklevest.
48/68 anonim válasza:
Sokan kipróbálták, nem véletlenül mondják.
49/68 anonim válasza:
#46: Az csak egy film, kiragadott szelet. A valóság teljesen más, sokkal több a "kiborg" gyerek, mint régen.
A mindenért verést persze elítélem. Volt általános suliban egy osztálytársam, 3-asnál rosszabb jegynél végigbőgte a hazautat, könyörögve. Otthon egyből jött a pálca, nem kímélte a srácot a nevelőapja. Az említett földrevágódós hisztit viszont egy pillanat alatt leállítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!