Apaként megbántad hogy gyereked született?
Mert egy kutyának mi értelme van? 5-kor kel le kell vinni többször kakálni pisilni, lemozgatni, bemászik az ágyadba, míg pici mindenre rápisil, egy vagyon az állatorvos, nyaralni ye lehet miatta menni rendesen... mégis sok a kutyafan.
Egy klasszik autóban mit lehet szeretni, ezer munka van vele, hogy egyáltalán menjen, folyton tisztítani kell a port róla, bármit cserélni kell egy kész vagyon, mégis vannak akik csak a chevroletjükről tudnak pofázni.
Milyen pozitívuma van annak, hogy bejárod a világot? Mindig fáradt vagy, nincs egy normális éjszakád nincsenegy gyökereid hasmenést kapsz a víztől, meg kell elégedj kapszula hotelekkel stb stb. Mégis bevállalják az emberek.
Milyen idióta kérdés, hogy mi pozitívuma van egy gyereknek?
Pl. Az hogy családod van vele, hogy szeretitek egymást, hogy büszke vagy rá, hogy tanítod, hogy átadod neki a tapasztalataidat, hogy megvígasztalod ha elesik, hogy finomat főzhetsz neki. Vagy a fentiek egyike se, mert mindenkinek más pozitívum a gyerek, vagy épp semmi pozitívat nem lát benne, mert megesik. De baromi hülye kérdés.
De hogy bántam meg!
Atya világ!
Egy pillanatig sem bántam meg, kamaszkorom óta apa akartam lenni, imádom a kislányomat, és most jön a következő.
Annak ellenére, hogy sok nehézség van természetesen, el sem tudom képzelni, hogy milyen lenne, ha nem lenne gyerekem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!