20# Én mondjuk ebben a helyzetben pont lesz*rom a társadalmi igényeket. Nyilván nem jó dolgomban viszem a gyerekemet ilyen helyre, ha viszem. Ha pedig már ott van és kapok egy ilyen beszólást, akkor csak megjegyeztem volna, hogy legközelebb majd hagyom ordítani a gyereket, ha az az én hangomnál kellemesebb, nekem mindegy. :) Egyszerűen rengeteg a tapló és megkeseredett ember ma kicsiny hazánkban.
2022. júl. 9. 16:42
22/34 anonim válasza:
Szerintem azok is megbánták , akinek van segítsége. Nekem nincs de ha lenne se tudnám megbánni. A gyerekkel való munkát az sem ússza meg akinek van segítsége. Ha nekem lenne , sem hiszem ,hogy kevésbé lennék fáradt. Meg nem tart örökké az éjszakázás sem, egyre önállóbb lesz a gyerek, eljön az az idő is is mikor nem kell 0-24 ben a sarkában lenni!
2022. júl. 9. 20:05
23/34 anonim válasza:
22. Mire egy gyerekre nem kell folyton vigyázni, az min. 12- 14 év. Addig egy szülőnek kb nincs élete. Abszolut nem èri meg.
2022. júl. 9. 23:50
24/34 anonim válasza:
Hát, továbbra is tartom a véleményemet, hogy inkább azt bánjam, hogy nem lett gyerekem, mint azt, hogy lett.
2022. júl. 11. 11:29
25/34 anonim válasza:
24. Pontosan
2022. júl. 11. 12:54
26/34 anonim válasza:
23# Neked van gyereked, hogy ezt ilyen meggyőződéssel mondod?
Általában azok mondják ezt, akiknek nincs, vagy akiknek van, de durván alárendelik magukat a gyerek dolgainak.
2022. júl. 11. 14:00
27/34 anonim válasza:
Szerintetek hány dolgozó apuka gyakorizik itt? Most komolyan? Kamu válaszok.
2022. júl. 11. 22:39
28/34 anonim válasza:
Persze, tele van kamu válaszokkal az oldal. Saját tapasztalatként előadva full szubjektív véleményeket.
Komolyan vehetetlen az egész.
2022. júl. 11. 22:52
29/34 anonim válasza:
Az első exem tuti megbánta. Főleg mert gyerektartást kellene fizetnie és 10 éve sz@rik rá, link alak.
A második exem nem bánta meg, pedig sajnos vele is válás lett a vége de nem olyan okok miatt mint az elsővel, vele jóban maradtunk, nagyon imádja a lányunkat, de még az első házasságomban született lányt is szereti, őt is szokta vinni láthatásra a saját apja helyett.
A párom meg tuti nem bánta meg, sőt minden nap hálát ad nekem, hogy hajlandó voltam vele gyereket vállalni.
2022. júl. 11. 23:00
30/34 anonim válasza:
valaki magyarázza el milyen pozitivumokkal jar egy gyerekvallalas foleg csecsemo-kisgyerek korban. de komolyan..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!