Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék segíteni az...

Hogyan tudnék segíteni az állapotos páromnak? Hogy élik meg a nők a terhességet? Mindenre kíváncsi vagyok

Figyelt kérdés
Véletlen jött össze a baba, és nem is vagyunk kapcsolatban. 7 éves korom óta ismerem a lányt. Hiába volt ez szexkapcsolat, én szeretem őt (szerelemmel). Mindketten abortusz ellenesek vagyunk, tehát megtartjuk a picit. Állítólag ez a lány is szeret engem (egy barátnője mondta), ezért arra gondoltam hogy mielőtt megszületik a baba elvenném feleségül. Persze először ezt megbeszélem mindenképp vele, de a házasság gazdasági és jogi okokból is előnyünkre válna. Szeretnék neki segíteni, mellette lenni. Ezért kérem a tanácsotokat, tapasztalataitokat. Köszönöm előre is a válaszokat. 22F
jan. 25. 21:58
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem először beszelj vele, ahigy irtad is, aztan ha o is igy erez, akkor legyetek kapcsolatban. Nem tudom hany hetes terhes, de ha meg a pozitív teszt tajekan jartok, akkorvan idotok kiprobalni egyutt. A tobbi ugyis alakul. A legtobbet azzal tudod segiteni hogy mellette allsz amennyire igenyli
jan. 25. 22:09
 2/32 anonim ***** válasza:
93%
Először is, jöjjetek össze hivatalosan is, ha már összejött a baba. Másodszor pedig, támogasd őt mindenhogyan (érzelmileg, fizikailag). Legyél mellette, szeresd őt, ne idegesítsd. Ilyenkor hajlamosak vagyunk túl érzékenyek lenni, szóval ne bántsd meg őt semmivel sem. Egy nő sosem fogja elfelejteni azt, ahogy egy férfi bánik vele a terhesség alatt! Ha nagyon hányós és fáradt lesz, akkor hagyd pihenni, takaríts helyette, főzz vagy rendelj neki olyat, amit éppen kíván. Nekem nagyon jól estek volna ezek a dolgok, de én sajnos egy f@szfejnek szültem gyereket.
jan. 25. 22:15
 3/32 A kérdező kommentje:

1. 8 hetes a baba

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Szeretném ha hozzám költözne. Úgy érzem így jobban tudnék vigyázni rájuk, biztonságban tudom őket. Emeletes házunk van. Alul anyukám van és az emeleten lennénk mi. Ezt mikor hozzam fel neki?

jan. 25. 22:20
 4/32 anonim ***** válasza:
100%
Holnap... mire várnál? őszintén szólva én azt nem értem, hogy ez eddig, hogy nem derült ki, hogy ti szeretitek egymást? Nem mertétek elmondani a másiknak nehogy akkor ne szexeljetek többet?
jan. 25. 23:15
 5/32 anonim ***** válasza:
35%

Én elöször anyádnál tapogatódznák, hogy mit szólna a lányhoz. Még mindenféle terv nélkül. Elöször csak annyit.

Tudnod kell, hogy szivesen fogadnák-e.

Vagy milyen a kapcsolat a lány és az anyád között?

jan. 26. 02:17
 6/32 anonim ***** válasza:
100%
Azért legyen egy B terved is, hogy hol költöztök össze. Én biztos nem költöznék anyóshoz, főleg nem terhesen, hogy mindenbe beleszóljon. Tudom, a te anyád nem olyan… még. Sose hallottam még, hogy ilyen sztori jól süljön el.
jan. 26. 06:09
 7/32 A kérdező kommentje:

4. A lány nem merte elmondani mert félt a visszautasítástól (barátnői beszélték tele a fejét) Én elkezdtem neki már udvarolni egy ideje, szóval ő tudja mit érzek.

5. Két külön lakrészbe lennénk. 2 külön kapu, udvar, terasz stb. Amúgy anyukám nagyon durván laza még mindig. Sosem szólogat be, mindig mindenkivel jóban van tudom ez picit fura, de ő ilyen. Ismerik egymást, mert az anyukája az anyukám barátnője. Jól kijönnek

6. Ideiglenesen leszünk csak ott amíg nem találunk a közelben számunkra megfelelő házat.

jan. 26. 06:18
 8/32 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem úgy, hogy összeköltözteted anyáddal. Igen, még akkor sem, ha külön lakrész és laza anyád.
jan. 26. 08:31
 9/32 A kérdező kommentje:
Van még egy opcióm. Van egy elég nagy háza nagyszüleimnek amit eddig kiadtak albiba, viszont a család aki bérelte kiköltözött már egy hónapja. Lehet megbeszélem nagyszüleimmel a dolgot, hogy esetleg oda költözünk. Azzal csak az a problémám hogy hatalmas a ház és elég nehéz lenne átmelegíteni a falakat, rendes szobahőmérsékletet varázsolni úgy hogy már 1 hónapja nem volt fűtve, mert nem volt ott senki. Egy pár nap kell neki mire minden helyiség átmelegszik. Ráadásul 3 emeletes
jan. 26. 09:41
 10/32 anonim ***** válasza:
39%
Ha külön bejárata van a lakrésznek, nyugodtan költözzetek oda ha mindenkinek megfelel. Én 4 évig laktam anyósékkal 1 laktérben, a lányom is oda született még, fél éves volt mikor tudtunk lakást venni, s bár a fiúktól 20 éve elváltam, velük a mai napig jóban vagyok és tartjuk a kapcsolatot!
jan. 26. 11:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!