Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék segíteni az...

Hogyan tudnék segíteni az állapotos páromnak? Hogy élik meg a nők a terhességet? Mindenre kíváncsi vagyok

Figyelt kérdés
Véletlen jött össze a baba, és nem is vagyunk kapcsolatban. 7 éves korom óta ismerem a lányt. Hiába volt ez szexkapcsolat, én szeretem őt (szerelemmel). Mindketten abortusz ellenesek vagyunk, tehát megtartjuk a picit. Állítólag ez a lány is szeret engem (egy barátnője mondta), ezért arra gondoltam hogy mielőtt megszületik a baba elvenném feleségül. Persze először ezt megbeszélem mindenképp vele, de a házasság gazdasági és jogi okokból is előnyünkre válna. Szeretnék neki segíteni, mellette lenni. Ezért kérem a tanácsotokat, tapasztalataitokat. Köszönöm előre is a válaszokat. 22F
jan. 25. 21:58
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat. Ma megbeszélem délután a lánnyal hogy mit szeretne. Nagyszüleimmel már beszéltem a nagy házról. Azt mondták hogy nyugodtan oda költözhetünk, mert nekik így is van plusz bevételük másból. Már így is gondot jelentett nekik az a ház, szóval örülnek ennek az ötletnek.

Amúgy hogy hozzam fel ezt a lánynak? Mondjam meg azt is hogy szeretem? (Ezt gondolom amúgy is sejti/tudja)

jan. 26. 11:46
 12/32 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem ha külön lakrész, akkor semmi gond nincs azzal, ha odaköltöztök anyukád fölé, de tényleg előbb vele beszéld csak meg, utána a csajjal, mert ez alapvetően tudja borítani a terveket.

Ha rábólint, akkor pedig üljetek le beszélgetni a lánnyal, hogy neki mik a tervei, hogy érez, megpróbálná-e ezt közösen "lehozni" veled, majd vázolhatod te is a terveidet, ezután pedig meg kell találni benne a közös nevezőt és haladni előre.

jan. 26. 12:12
 13/32 A kérdező kommentje:
A családommal megbeszéltem. Anyukám is nagyon rugalmas szerencsére. Abban maradtunk velük hogy a lánykám dönt. Remélem nem zaklatom fel ezzel a dologgal, mert tudom hogy nem szabad stresszelnie. Anyukám azt mondta ha úgy van beszél ő is vele bármiről. Akár a szüléssel, várandósággal kapcsolatban is
jan. 26. 12:44
 14/32 anonim ***** válasza:
0%

"Abban maradtunk velük hogy a lánykám dönt."

Ja, hogy már van egy lányod, aki veled él? De miért ő döntene ebben?

jan. 26. 13:28
 15/32 A kérdező kommentje:
Jajj nem, nincs gyerekem azon a kis magzaton kívül. Csak így becéztem a lányt. Fél óra és itt lesz. Már érzem a pillangókat a gyomromba 😬
jan. 26. 13:32
 16/32 anonim ***** válasza:
38%
Nagyon cringe vagy, basszus...
jan. 26. 13:36
 17/32 anonim ***** válasza:
74%

Ha már meg van oldva a lakhatás, akkor már csak a lánynak kell eldöntenie kinél érezné jobban magát. Egy kisbabához nagyon jól jön a támogatás, segitség.

Sokan alábecsülik, hogy mennyi energia és idö kell egy kisbabához. Jó az, ha gyalog járható távolságban laknak a családtagok, ha nem kell autózni meg buszozni.

jan. 26. 13:37
 18/32 anonim ***** válasza:
65%
Drukkolok nektek, légy ügyes 🥰🫶
jan. 26. 13:44
 19/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm utolsó🥰

Döntött, és velem szeretne élni. A házasságot mikor hozzam fel neki?

jan. 26. 15:10
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezt itt kell megkérdezned, akkor inkabb sose.
jan. 26. 18:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!