Hogyan tudnék segíteni az állapotos páromnak? Hogy élik meg a nők a terhességet? Mindenre kíváncsi vagyok
Köszönöm szépen a válaszokat. Ma megbeszélem délután a lánnyal hogy mit szeretne. Nagyszüleimmel már beszéltem a nagy házról. Azt mondták hogy nyugodtan oda költözhetünk, mert nekik így is van plusz bevételük másból. Már így is gondot jelentett nekik az a ház, szóval örülnek ennek az ötletnek.
Amúgy hogy hozzam fel ezt a lánynak? Mondjam meg azt is hogy szeretem? (Ezt gondolom amúgy is sejti/tudja)

Szerintem ha külön lakrész, akkor semmi gond nincs azzal, ha odaköltöztök anyukád fölé, de tényleg előbb vele beszéld csak meg, utána a csajjal, mert ez alapvetően tudja borítani a terveket.
Ha rábólint, akkor pedig üljetek le beszélgetni a lánnyal, hogy neki mik a tervei, hogy érez, megpróbálná-e ezt közösen "lehozni" veled, majd vázolhatod te is a terveidet, ezután pedig meg kell találni benne a közös nevezőt és haladni előre.

"Abban maradtunk velük hogy a lánykám dönt."
Ja, hogy már van egy lányod, aki veled él? De miért ő döntene ebben?

Ha már meg van oldva a lakhatás, akkor már csak a lánynak kell eldöntenie kinél érezné jobban magát. Egy kisbabához nagyon jól jön a támogatás, segitség.
Sokan alábecsülik, hogy mennyi energia és idö kell egy kisbabához. Jó az, ha gyalog járható távolságban laknak a családtagok, ha nem kell autózni meg buszozni.
Köszönöm utolsó🥰
Döntött, és velem szeretne élni. A házasságot mikor hozzam fel neki?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!