Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék segíteni az...

Hogyan tudnék segíteni az állapotos páromnak? Hogy élik meg a nők a terhességet? Mindenre kíváncsi vagyok

Figyelt kérdés
Véletlen jött össze a baba, és nem is vagyunk kapcsolatban. 7 éves korom óta ismerem a lányt. Hiába volt ez szexkapcsolat, én szeretem őt (szerelemmel). Mindketten abortusz ellenesek vagyunk, tehát megtartjuk a picit. Állítólag ez a lány is szeret engem (egy barátnője mondta), ezért arra gondoltam hogy mielőtt megszületik a baba elvenném feleségül. Persze először ezt megbeszélem mindenképp vele, de a házasság gazdasági és jogi okokból is előnyünkre válna. Szeretnék neki segíteni, mellette lenni. Ezért kérem a tanácsotokat, tapasztalataitokat. Köszönöm előre is a válaszokat. 22F
jan. 25. 21:58
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
0%
30. A kreativitás mindennemű hiánya (lásd pl.: lánykérés február 14-én) még kevésbé vall bárminemű intelligencia meglétére.
jan. 27. 11:16
 32/32 anonim ***** válasza:
0%
igazad van.... :)
jan. 27. 21:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!