Hogyan tudnék segíteni az állapotos páromnak? Hogy élik meg a nők a terhességet? Mindenre kíváncsi vagyok
Figyelt kérdés
Véletlen jött össze a baba, és nem is vagyunk kapcsolatban. 7 éves korom óta ismerem a lányt. Hiába volt ez szexkapcsolat, én szeretem őt (szerelemmel). Mindketten abortusz ellenesek vagyunk, tehát megtartjuk a picit. Állítólag ez a lány is szeret engem (egy barátnője mondta), ezért arra gondoltam hogy mielőtt megszületik a baba elvenném feleségül. Persze először ezt megbeszélem mindenképp vele, de a házasság gazdasági és jogi okokból is előnyünkre válna. Szeretnék neki segíteni, mellette lenni. Ezért kérem a tanácsotokat, tapasztalataitokat. Köszönöm előre is a válaszokat. 22Fjan. 25. 21:58
21/32 anonim 

válasza:

"Döntött, és velem szeretne élni. A házasságot mikor hozzam fel neki?"
Most!
22/32 A kérdező kommentje:
20. Csak nem szeretném elrontani. Tudom hogy most elég érzékeny
jan. 26. 18:43
23/32 anonim 

válasza:

Ez a sztori már volt….
Szóval kamu vagy, túltoltad…
24/32 A kérdező kommentje:
Utolsó tegnap 2 kérdést írtam ki, mert rájöttem hogy az ott válaszolók nem épp a legbarátságosabbak. Meg amúgy ott nem ez volt a kérdés
jan. 26. 19:26
25/32 A kérdező kommentje:
Ja és tanácsot, véleményt szeretnék kérni. Nem ezekre vagyok kíváncsi ne haragudj. Elég nehéz nekünk ez az időszak és nem szeretnék ilyen válaszokat olvasni. Ha rendes, normális dolgot nem tudsz mondani, akkor kérlek inkább ne mondj semmit. Lehet számodra nevetséges, de mi nehéz élethelyzetben vagyunk és nagyon fontos, meghatározó döntéseket kell hoznunk. Szóval nagyon szépen megkérlek ne kommenteljenek az ilyen emberek. Köszönöm szépen annak aki rendes választ adott
jan. 26. 19:31
26/32 anonim 

válasza:

Pár hónapja olvastam szinte ugyanezt.
Ugye te sem gondolod, hogy kb félóránkénti státusz-változás reális?
27/32 A kérdező kommentje:
Pár hónapja nálunk még nem volt baba. Még csak 8 hetes a pici. Igazából sosem írtam ki kérdést gyakorira, csak most mert elég nehéz helyzetben vagyunk. Aláírom, biztosan van olyan aki ezzel trollkodik, pár gyerek-kamasz. Ennek ellenére kérlek tisztelj meg azzal hogy az én időmet, a mi időnket nem pazaroljuk arra, hogy ezt kell bizonygatni. Ez egy komoly dolog és csak komoly válaszokat szeretnék. Ne haragudj, de nekünk minden tanács, vélemény fontos és arra szeretnék fókuszálni. Nem arra hogy éppen egy unatkozó személy miket hord nekem itt össze. Csak képzeld magad a helyemben egy picit kérlek. Köszönöm ha megtisztelsz azzal, hogyha nem írsz hülyeséget. Ha van valami jó tanácsod azt szívesen fogadom
jan. 27. 08:04
28/32 anonim 

válasza:

Jön a Valentin nap.. kérd meg akkor a kezét.. ;)
29/32 anonim 

válasza:

#28. Igen, az aztán egy marha eredeti húzás.🤣
30/32 anonim 

válasza:

Azért mert neked nem jön be, a lánynak még bejöhet... Itt most nem feltétlen szuper extra lánykérésre van szükség.. Nem vagyunk egyformák... és lenézni-megszólni vkit, mert neki más tetszik, nem épp magas intelligenciára vall... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!