Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A párom nem hajlandó elhozni...

A párom nem hajlandó elhozni a bölcsiből a gyereket, valóban ez az én kötelességem?

Figyelt kérdés

A város közepén lakunk. A város egyik végében dolgozok, párom a másik végében, ott ahol van a bölcsi is, onnan 10 percre.

Reggel 6.15 kor indulok a gyerekkel, 6.50 érünk oda, aztán én felszállok a villamosra majd 35 percet utazok ahol a munkahelyem van. 2 ig dolgozok, mert amúgy 4.20 ig lenne a munkaidőm 8 órába és nem érnék oda a gyerekért.

Munka után vagy a gyerekkel, vagy még előtte bevásárlok utána jövök haza főzök, 4 körül ér haza a párom is.

Tavaly február óta hordom bölcsibe, a páromnak ugyanott kell leszállnia a villamosról ahol a gyerek van, onnan 10 perc gyalog a munkahelye.

Na már most, hogy ne kelljen gyalogolnia, vett egy biciklit és azzal jár.

Fél 4 ig dolgozik amúgy.

Kértem már párszor hogy segítsen már, néha hozza el, vagy vigye el reggel, mert már nekem ez az utazás nagyon sok fárasztó. És ő van felháborodova hogy mégis hogy tudná ő elhozni, meg nekem van 2 ig munkaidőm.

Volt egy idő amikor villamossal járt, akkor sem hozta soha el, inkább kocsival hozatta haza magát. Pedig a cég állja a bérletet..

Most tényleg az én dolgom kizárólag ez a feladat?

Soha egyszer sem hozta / vitte eddig még. Bölcsibe se látták egyszer sem még. Mintha nem is létezne.

De nem is vásárol nem főz.

Letudja a napot és fekszik.

Néha segít itthon, de ennyi.

Olyan jó lenne néha csak célirányosan elmenni dolgozni és hazajönni.

De nem tudom megtenni, és belém próbálja súlykolni, hogy ő ezt nem tudja megoldani mivel bicajjal jár, és én vagyok 6 órába.

2022. jún. 21. 16:39
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
85%
Akkor kalap kabát, aztán lehet neki önállósodni
2022. jún. 21. 18:31
 32/37 A kérdező kommentje:

Augusztusig van már csak bölcsi, már nem viszem át máshova. 2 hónapra semmi értelme.

Hát mikor beteg a háziorvost nekem kell felhívni mert ő nem tudja mit kell mondani.

Ha meg én nem hívom fel akkor nem lesz igazolás, és apám a munkaadója nem akarok cirkuszt.

Hivatalos ügyet úgy tud intézni, hogy papírra le kell írni neki, hogy mit mondjon el...

Abszolút nem volt ilyen rég, olyan mint a gyerek már teljesen :(

2022. jún. 21. 18:33
 33/37 anonim ***** válasza:
90%

Fu ezek tényleg durva dolgok.

De hogy mehet át egy ember ilyen fokú személyiség változáson?

2022. jún. 21. 19:09
 34/37 A kérdező kommentje:
Nemtudom, olyan mint ha olyan akarna lenni mint a gyerek.
2022. jún. 21. 19:35
 35/37 anonim ***** válasza:
73%
Ha ő nem segít teregetni meg hajtogatni, akkor ne mosd ki a ruháját, mert nem a tiéd, nincs hozzá közöd. Csinálj annyi kaját amennyi magatoknak elég. Csak a saját motyótok mosogasd el.
2022. jún. 21. 20:29
 36/37 anonim ***** válasza:
71%
Bölcsis kora óta az apja viszi reggelente, a délután általában az enyém, de ha nem tudpk menni, akkor megy ő.
2022. jún. 21. 21:20
 37/37 anonim ***** válasza:
93%
Én a bölcsitől eltekintve csak annyit kérdeznék, hogy neked mit nyújt ez a kapcsolat az utóbbi 3 évben? Igencsak fura, hogy 180 fokos fordulatot vett a férjed, de ennek így semmi értelme. Még őt is ki kell szolgálni meg a szájába rágni mindent? Ennél jobban járnál egyedül, annyival is kevesebb lenne a meló.
2022. jún. 21. 21:42
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!