Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A párom nem hajlandó elhozni...

A párom nem hajlandó elhozni a bölcsiből a gyereket, valóban ez az én kötelességem?

Figyelt kérdés

A város közepén lakunk. A város egyik végében dolgozok, párom a másik végében, ott ahol van a bölcsi is, onnan 10 percre.

Reggel 6.15 kor indulok a gyerekkel, 6.50 érünk oda, aztán én felszállok a villamosra majd 35 percet utazok ahol a munkahelyem van. 2 ig dolgozok, mert amúgy 4.20 ig lenne a munkaidőm 8 órába és nem érnék oda a gyerekért.

Munka után vagy a gyerekkel, vagy még előtte bevásárlok utána jövök haza főzök, 4 körül ér haza a párom is.

Tavaly február óta hordom bölcsibe, a páromnak ugyanott kell leszállnia a villamosról ahol a gyerek van, onnan 10 perc gyalog a munkahelye.

Na már most, hogy ne kelljen gyalogolnia, vett egy biciklit és azzal jár.

Fél 4 ig dolgozik amúgy.

Kértem már párszor hogy segítsen már, néha hozza el, vagy vigye el reggel, mert már nekem ez az utazás nagyon sok fárasztó. És ő van felháborodova hogy mégis hogy tudná ő elhozni, meg nekem van 2 ig munkaidőm.

Volt egy idő amikor villamossal járt, akkor sem hozta soha el, inkább kocsival hozatta haza magát. Pedig a cég állja a bérletet..

Most tényleg az én dolgom kizárólag ez a feladat?

Soha egyszer sem hozta / vitte eddig még. Bölcsibe se látták egyszer sem még. Mintha nem is létezne.

De nem is vásárol nem főz.

Letudja a napot és fekszik.

Néha segít itthon, de ennyi.

Olyan jó lenne néha csak célirányosan elmenni dolgozni és hazajönni.

De nem tudom megtenni, és belém próbálja súlykolni, hogy ő ezt nem tudja megoldani mivel bicajjal jár, és én vagyok 6 órába.

2022. jún. 21. 16:39
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
82%
Here
2022. jún. 21. 17:07
 12/37 A kérdező kommentje:

Milyen pár hónap után jött a babucika????

20 éve ismerjük egymást, 8 éve vagyunk együtt , a gyerek 3,5éves...

Igen ő az apja.

Normális volt még mikor megszületett a gyerek akkor is!

Mikor kb 1, 5 éves volt a gyerek akkor kezdett el megjegyzéseket tenni, hogy amúgy más anya is dolgozik már ilyenkor..

Elég rosszul esett, így vissza mentem dolgozni mikor 2 éves lett.

Idő közben felszedett vagy 15 kilót azóta ilyen. Állítása szerint azért jár biciklivel hogy fogyjon is.

2022. jún. 21. 17:07
 13/37 A kérdező kommentje:

Van hogy hétvégente elviszi a játszótérre, meg ő altatja el.

Játszani is szokott vele.

De amúgy jah lusta lett nagyon.

2022. jún. 21. 17:09
 14/37 anonim ***** válasza:
63%
Kommunikáció? Vagy az ilyen úri huncutság?
2022. jún. 21. 17:14
 15/37 Metionin ***** válasza:
93%

Ebben az esetben közölném vele, hogy nő a gyerek, egyre több rá a kiadás, xy dátumtól megyek vissza teljes munkaidőben, te pedig drágám leszel szíves felemelni a valagad és minimum elhozni a gyereket. Mivel innentől kezdve a munkaidő egálban van, a házimunka is fele-fele. Ha nem tetszik, viszlát.

Senkinek sincs szüksége herére a háztartásban, az meg, hogy időközben hízott, nem kifogás. Ha annyira zavarná, rég eljárhatott volna edzeni, főleg hogy munka után lófaxt sem csinált az elmúlt 2 évben. Ja, amúgy a biciklire is fel lehet ám tenni azt a gyerekülést. Minden más csak kifogás, valószínűleg beleszokott abba, hogy míg otthon voltál, kinyaltad a valagát.

2022. jún. 21. 17:14
 16/37 anonim válasza:
13%
Szerintem csak nem akar a bölcsödei emberek közzé menni. Én sem szeretek odamenni az odajáró anyukák közé, meg a pletyós ott dolgozókhoz. Nem tudom valahogy taszít a dolog. Gondolom a te párod is így van.
2022. jún. 21. 17:25
 17/37 anonim ***** válasza:
72%

Szuper gyereküléseket lehet kapni biciklire, nyugodtan szerelhet egyet a cangájára aztán zsa a gyerekért a bölcsibe.

Fú az ilyen férfiakat komolyan mondom kasztrálnám…

Én hiszek a férfi-női szerepekben egyébként, ahogy abban is, hogy szerintem a férfi a főnök a családban, legalábbis annak kéne lennie. De amikor ilyen inkompetens, életképtelen, élősködő egy férfi, ott igenis az asszonynak fel kell venni a nadrágot és helyre kell tenni sürgősen az agyát az ilyen kreténnek, amíg nem késő.

Én biztos megmondanám neki h lehet változtatni, különben fel is út le is út, lehet eltolni a biciklit.

2022. jún. 21. 17:31
 18/37 anonim ***** válasza:
92%
16-os! Ez jó! 😂😂😂 Ha a nő is így gondolja, akkor nem viszi senki bölcsibe és otthon marad?
2022. jún. 21. 17:40
 19/37 anonim válasza:
32%
16 os vagyok, és nem írtam olyat hogy nem viszem, csak hogy nem szeretek odamenni.
2022. jún. 21. 17:52
 20/37 A kérdező kommentje:

8 órába leszek szeptembertől.

Az ovi itt lesz velünk szemben, de nem hiszem hogy változni fog, nekem lesz könnyebb max.

Nem lehet a bicajra ülést tenni, mert dirt.

Mondtam már pedig neki.

2022. jún. 21. 18:11
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!