A párom nem hajlandó elhozni a bölcsiből a gyereket, valóban ez az én kötelességem?
A város közepén lakunk. A város egyik végében dolgozok, párom a másik végében, ott ahol van a bölcsi is, onnan 10 percre.
Reggel 6.15 kor indulok a gyerekkel, 6.50 érünk oda, aztán én felszállok a villamosra majd 35 percet utazok ahol a munkahelyem van. 2 ig dolgozok, mert amúgy 4.20 ig lenne a munkaidőm 8 órába és nem érnék oda a gyerekért.
Munka után vagy a gyerekkel, vagy még előtte bevásárlok utána jövök haza főzök, 4 körül ér haza a párom is.
Tavaly február óta hordom bölcsibe, a páromnak ugyanott kell leszállnia a villamosról ahol a gyerek van, onnan 10 perc gyalog a munkahelye.
Na már most, hogy ne kelljen gyalogolnia, vett egy biciklit és azzal jár.
Fél 4 ig dolgozik amúgy.
Kértem már párszor hogy segítsen már, néha hozza el, vagy vigye el reggel, mert már nekem ez az utazás nagyon sok fárasztó. És ő van felháborodova hogy mégis hogy tudná ő elhozni, meg nekem van 2 ig munkaidőm.
Volt egy idő amikor villamossal járt, akkor sem hozta soha el, inkább kocsival hozatta haza magát. Pedig a cég állja a bérletet..
Most tényleg az én dolgom kizárólag ez a feladat?
Soha egyszer sem hozta / vitte eddig még. Bölcsibe se látták egyszer sem még. Mintha nem is létezne.
De nem is vásárol nem főz.
Letudja a napot és fekszik.
Néha segít itthon, de ennyi.
Olyan jó lenne néha csak célirányosan elmenni dolgozni és hazajönni.
De nem tudom megtenni, és belém próbálja súlykolni, hogy ő ezt nem tudja megoldani mivel bicajjal jár, és én vagyok 6 órába.
Milyen pár hónap után jött a babucika????
20 éve ismerjük egymást, 8 éve vagyunk együtt , a gyerek 3,5éves...
Igen ő az apja.
Normális volt még mikor megszületett a gyerek akkor is!
Mikor kb 1, 5 éves volt a gyerek akkor kezdett el megjegyzéseket tenni, hogy amúgy más anya is dolgozik már ilyenkor..
Elég rosszul esett, így vissza mentem dolgozni mikor 2 éves lett.
Idő közben felszedett vagy 15 kilót azóta ilyen. Állítása szerint azért jár biciklivel hogy fogyjon is.
Van hogy hétvégente elviszi a játszótérre, meg ő altatja el.
Játszani is szokott vele.
De amúgy jah lusta lett nagyon.
Ebben az esetben közölném vele, hogy nő a gyerek, egyre több rá a kiadás, xy dátumtól megyek vissza teljes munkaidőben, te pedig drágám leszel szíves felemelni a valagad és minimum elhozni a gyereket. Mivel innentől kezdve a munkaidő egálban van, a házimunka is fele-fele. Ha nem tetszik, viszlát.
Senkinek sincs szüksége herére a háztartásban, az meg, hogy időközben hízott, nem kifogás. Ha annyira zavarná, rég eljárhatott volna edzeni, főleg hogy munka után lófaxt sem csinált az elmúlt 2 évben. Ja, amúgy a biciklire is fel lehet ám tenni azt a gyerekülést. Minden más csak kifogás, valószínűleg beleszokott abba, hogy míg otthon voltál, kinyaltad a valagát.
Szuper gyereküléseket lehet kapni biciklire, nyugodtan szerelhet egyet a cangájára aztán zsa a gyerekért a bölcsibe.
Fú az ilyen férfiakat komolyan mondom kasztrálnám…
Én hiszek a férfi-női szerepekben egyébként, ahogy abban is, hogy szerintem a férfi a főnök a családban, legalábbis annak kéne lennie. De amikor ilyen inkompetens, életképtelen, élősködő egy férfi, ott igenis az asszonynak fel kell venni a nadrágot és helyre kell tenni sürgősen az agyát az ilyen kreténnek, amíg nem késő.
Én biztos megmondanám neki h lehet változtatni, különben fel is út le is út, lehet eltolni a biciklit.
8 órába leszek szeptembertől.
Az ovi itt lesz velünk szemben, de nem hiszem hogy változni fog, nekem lesz könnyebb max.
Nem lehet a bicajra ülést tenni, mert dirt.
Mondtam már pedig neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!