Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A párom nem hajlandó elhozni...

A párom nem hajlandó elhozni a bölcsiből a gyereket, valóban ez az én kötelességem?

Figyelt kérdés

A város közepén lakunk. A város egyik végében dolgozok, párom a másik végében, ott ahol van a bölcsi is, onnan 10 percre.

Reggel 6.15 kor indulok a gyerekkel, 6.50 érünk oda, aztán én felszállok a villamosra majd 35 percet utazok ahol a munkahelyem van. 2 ig dolgozok, mert amúgy 4.20 ig lenne a munkaidőm 8 órába és nem érnék oda a gyerekért.

Munka után vagy a gyerekkel, vagy még előtte bevásárlok utána jövök haza főzök, 4 körül ér haza a párom is.

Tavaly február óta hordom bölcsibe, a páromnak ugyanott kell leszállnia a villamosról ahol a gyerek van, onnan 10 perc gyalog a munkahelye.

Na már most, hogy ne kelljen gyalogolnia, vett egy biciklit és azzal jár.

Fél 4 ig dolgozik amúgy.

Kértem már párszor hogy segítsen már, néha hozza el, vagy vigye el reggel, mert már nekem ez az utazás nagyon sok fárasztó. És ő van felháborodova hogy mégis hogy tudná ő elhozni, meg nekem van 2 ig munkaidőm.

Volt egy idő amikor villamossal járt, akkor sem hozta soha el, inkább kocsival hozatta haza magát. Pedig a cég állja a bérletet..

Most tényleg az én dolgom kizárólag ez a feladat?

Soha egyszer sem hozta / vitte eddig még. Bölcsibe se látták egyszer sem még. Mintha nem is létezne.

De nem is vásárol nem főz.

Letudja a napot és fekszik.

Néha segít itthon, de ennyi.

Olyan jó lenne néha csak célirányosan elmenni dolgozni és hazajönni.

De nem tudom megtenni, és belém próbálja súlykolni, hogy ő ezt nem tudja megoldani mivel bicajjal jár, és én vagyok 6 órába.

2022. jún. 21. 16:39
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
77%
És ha te 20 éve ismered, de nem tudsz vele mit kezdeni, akkor tőlünk mégis mit vársz?
2022. jún. 21. 18:15
 22/37 A kérdező kommentje:

Azt mondta nekem, hogy nem hogy vennénk nekem is egy biciklit, arra tennék gyerekülést, jobban haladnék egész nap.

Csak abba nem gondolt bele, ha villamossal 35 perc a munkahelyem, biciklivel mennyi idő alatt érnék fel oda.

2022. jún. 21. 18:15
 23/37 Metionin ***** válasza:
86%
20. Attól még a háztartásba beszállhat nyugodtan és a gyerek a közel lévő oviba sem viszi el magát.
2022. jún. 21. 18:16
 24/37 A kérdező kommentje:
21.azt kérdeztem, hogy valóban így van rendjén ez az egész, csak mert 6 órás vagyok?... Mert teljesen úgy csinál hogy ezért ez egyedül az én dolgom, mivel hamarabb végzek....
2022. jún. 21. 18:16
 25/37 A kérdező kommentje:
A háztartásban azért nem segít, mert pl mikor mondom hogy ott vannak a mosott ruhák hajtogasson össze, azt mondja hogy abba neki cucca nincs és leszarja.
2022. jún. 21. 18:18
 26/37 Metionin ***** válasza:
69%
24. Ez baromság, egyrészt ő is tudhatta, hogy nem leszel mindig 6 órában, másrészt a bölcsi neki van közel akárhány órában vagy is. Egyszerű logika lenne, hogy akinek közelebb van, az viszi oda a gyereket. Mert amúgy ha az ovi is ugyanott lenne, ahol a bölcsi, onnantól kezdve beszállna, hogy visszamész 8 órába. Ugye hogy nem, lenne más kifogás.
2022. jún. 21. 18:19
 27/37 Metionin ***** válasza:
92%
25. Vágnám ki, mint macskát xarni már megbocsáss.
2022. jún. 21. 18:20
 28/37 anonim ***** válasza:
88%
Ne haragudj kérdező, de én kizártnak tartom, hogy egyszercsak a semmiből lett ilyen. Maximum te nem vetted észre míg nem volt gyerek. Javasolhatnék játszmát, hogy ne moss rá, meg stb, de az rém gyerekes lenne. Vagy leültök megbeszélni, vagy váljatok el, ennek a problémának csak ez a két felnótt megoldása van
2022. jún. 21. 18:22
 29/37 anonim ***** válasza:
91%
Nincs másik bölcsi a te munkahelyedhez közel? Átíratnám oda a gyereket. A férjed elé meg nem tennék kaját pár napig. Mondd meg nyugodtan neki, hogy nincs kapacitásod még őt is kiszolgálni, főzzön magának.
2022. jún. 21. 18:26
 30/37 A kérdező kommentje:

Próbáltam már vele leülni, de egyik fülén be másikon ki,nyomkodja a telóját, megsértődik, ilyenek,akkor utána nagy kegyesen segített 1-2 napig és annyi volt.

Egyébként régebben tényleg nem ilyen volt, főzött, takarított mosott dolgozott, együtt mentünk vásárolni, egyedül is ment. Aztán ahogy látja hogy a gyereket kiszolgálom, mert gyerek, alap, ő is kezdett elszemtelenedni.

Volt, hogy nem mostam ki rá a munkás cuccokat és nekemállt, hogy én vagyok hamarabb itthon.

Azt mondta ha visszamegyek dolgozni segíteni fog.

Mondtam is neki mi van az ígéretettel, de nem válaszolt.

2022. jún. 21. 18:29
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!