Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki egészségesen eteti a...

Aki egészségesen eteti a gyerekét, az hogy csinálja?

Figyelt kérdés

Azokhoz szól a kérdésem, akik minden édességgel kapcsolatos kérdésnél teli szájjal ordítják, hogy ők nem adnak ilyen szemetet a gyereknek.

Tudtátok, hogy pl egy átlagos ízesítő pl a Vegeta is tele van cukorral?

Terhességi gdm-em van, és be kell járnom az 50 km-re lévő nagyvárosba a bio boltba, hogy vehessek cukormentes ételízesítőt, mert minden boltiban van hozzáadott cukor. Amivel megfűszerezitek az antibiotikummal tömött csirkét...

A tejtermékekről is minden szart írnak, én pl korábban az ösztrogéndominanciám miatt szoktam le az egészségesnek ítélt sovány túróról (hormonok, feldolgozott tejtermékek)

Tényleg érdekelne, hogy aki habzó szájjal fröcsögi másnak, hogy ne csodálkozzon ha beteg lesz ha szemetet eszik, az min él? Legeltek a hátsó udvaron?

2022. jún. 16. 18:59
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem nem lehet tökéletesen, de figyelni lehet.

Vegetát, kész milánóiszószt, kész müzlit meg ilyeneket nem veszek. Egyrészt azért, mert műíze van, másrészt azért mert tényleg cukrosak. Fűszerezni pedig nem nagy energiaráfordítás.

A pékárukat kerülöm amennyire lehet. Főleg az Aldisat, amiben vagy 5 adalékanyag van. A közelünkben van kovászos pékség, ahol legalább nem tesznek bele 6 féle állagjavítót. Reggelire a müzlit én keverem, magkeverék, natúr zabpehely, stb.

Igyekszem zöldségeket, gyümölcsöket venni (ez sajnos eléggé pénz kérdése). A bio plecsnikkel nem foglalkozom. Piacon veszem őket és a tejtermékeket is, szimplàn az ízük miatt, mert finomabbak a piacos termékek.

Amivel hadilábon állok az a rendszeres főzés. Minden héten van nap, amikor nem marad rá idő/energia és rendelünk. Igyekszem ilyenkor is normális helyről és nem Mekit, de az nyilván nem lesz olyan jó, mintha otthon készítenénk.

2022. jún. 16. 22:37
 42/42 anonim ***** válasza:
32%
megint az izomból lepontozás, de egy épkézláb hivatalos cikket, vagy tanulmányt sem kaptunk még erről, amit itt propagáltok. Ez is nulla százalékos lesz. :DDD
2022. jún. 17. 06:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!