Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki egészségesen eteti a...

Aki egészségesen eteti a gyerekét, az hogy csinálja?

Figyelt kérdés

Azokhoz szól a kérdésem, akik minden édességgel kapcsolatos kérdésnél teli szájjal ordítják, hogy ők nem adnak ilyen szemetet a gyereknek.

Tudtátok, hogy pl egy átlagos ízesítő pl a Vegeta is tele van cukorral?

Terhességi gdm-em van, és be kell járnom az 50 km-re lévő nagyvárosba a bio boltba, hogy vehessek cukormentes ételízesítőt, mert minden boltiban van hozzáadott cukor. Amivel megfűszerezitek az antibiotikummal tömött csirkét...

A tejtermékekről is minden szart írnak, én pl korábban az ösztrogéndominanciám miatt szoktam le az egészségesnek ítélt sovány túróról (hormonok, feldolgozott tejtermékek)

Tényleg érdekelne, hogy aki habzó szájjal fröcsögi másnak, hogy ne csodálkozzon ha beteg lesz ha szemetet eszik, az min él? Legeltek a hátsó udvaron?

2022. jún. 16. 18:59
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:

De, megtudom mondani. Pl a DON toxin. Soroljam tovább?

2022. jún. 16. 21:25
 22/42 anonim ***** válasza:
15%
Magyar nő . hu? Az aztán a hiteles forrás :)))))))
2022. jún. 16. 21:25
 23/42 A kérdező kommentje:
Tessék?
2022. jún. 16. 21:26
 24/42 anonim ***** válasza:
81%
3! A teljes kiőrlésűben sokkal több a toxin. Néha tartsatok szünetet,legalább a gyereknek!
2022. jún. 16. 21:27
 25/42 anonim ***** válasza:
7%
Fhu de buták vagytok... Na egyétek a fehér kenyeret :))))
2022. jún. 16. 21:28
 26/42 A kérdező kommentje:

Én is teljes kiőrlésű pékárut eszem, mert szerintem még mindig jobb, mint a fehér lisztes. De tudni kell, hogy ez sem superfood.

Egyébként:

[link]

2022. jún. 16. 21:28
 27/42 A kérdező kommentje:

Szerintem dobj be egy kis csokit, vagy szénhidrátot, hátha megnöveli a boldogsághormonjaidat. Nem leszel ilyen idegbeteg! :)

2022. jún. 16. 21:29
 28/42 anonim ***** válasza:
86%
A mikotoxin szintje minden évben változik.
2022. jún. 16. 21:31
 29/42 anonim ***** válasza:
14%

19-es, ez aztán a tudományos cikk :D

Felsorolt 3 dolgot, valami pektint, a toxinokat meg a glutént.

Na, ebből az elsőhöz nem tudom hozzászólni, ezért nem teszem.

A második viszont tiszta hülyeség, az élelmiszeriparban ugyanis folyamatosan ellenőrzik a pékáruk toxintartalmát és nem kerülhet forgalomba olyan termék, ami meghaladja az emberre káros szintet, nem véletlen, hogy nem szokás meghalni toxinmérgezésbe, mint 500 éve.

A glutén megint egy olyan dolog, amire a többség nem allergiás, most azért ne egyen senki mogyorót, mert van, aki sokkot kap tőle?

2022. jún. 16. 21:31
 30/42 anonim ***** válasza:
13%

Ugyanezt írtad a másik kérdéshez is. :)))

Erre linkelsz egy olyan cikket, amiben világosan le van írva, hogy az összes bevizsgált lisztben határérték alatt volt a toxin. Tehát megint ott tartunk, hogy sokkal inkább teljes kiőrlésű, mint fehérliszt.

2022. jún. 16. 21:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!