Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki egészségesen eteti a...

Aki egészségesen eteti a gyerekét, az hogy csinálja?

Figyelt kérdés

Azokhoz szól a kérdésem, akik minden édességgel kapcsolatos kérdésnél teli szájjal ordítják, hogy ők nem adnak ilyen szemetet a gyereknek.

Tudtátok, hogy pl egy átlagos ízesítő pl a Vegeta is tele van cukorral?

Terhességi gdm-em van, és be kell járnom az 50 km-re lévő nagyvárosba a bio boltba, hogy vehessek cukormentes ételízesítőt, mert minden boltiban van hozzáadott cukor. Amivel megfűszerezitek az antibiotikummal tömött csirkét...

A tejtermékekről is minden szart írnak, én pl korábban az ösztrogéndominanciám miatt szoktam le az egészségesnek ítélt sovány túróról (hormonok, feldolgozott tejtermékek)

Tényleg érdekelne, hogy aki habzó szájjal fröcsögi másnak, hogy ne csodálkozzon ha beteg lesz ha szemetet eszik, az min él? Legeltek a hátsó udvaron?

2022. jún. 16. 18:59
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
26%
Mivel az a rengeteg szemét, amivel tele vannak? Ha szerinted egy termék a legalapvetőbb állapotában szemét, akkor tulajdonképpen mi a, nem szemét szerinted?
2022. jún. 16. 21:16
 12/42 anonim ***** válasza:
100%
Még ha csak szeméttel lennének tele 😂
 13/42 anonim ***** válasza:
17%
Ja, akkor te vagy az aki a másik kérdésnél is ezt szajkózza. Hát akkor adjál fehérlisztes péksütit a gyereknek, nekem aztán Tök mindegy mivel eteted... Szemét, mi...
 14/42 A kérdező kommentje:

Tényleg, nézz utána

2022. jún. 16. 21:20
 15/42 anonim ***** válasza:
72%
Vannak szintek. Ma már nem lehet nem-szemét kaját kapni, minden tele van mocsokkal. De a teljes kiőrlésű még mindig kevésbé szemét, mint a fehérlisztes.
2022. jún. 16. 21:21
 16/42 anonim ***** válasza:
29%

A teljes kiőrlésű pékárukban nincs semmi "szemét", az szimplán azt jelenti, hogy nem lett lekoptatva a termés külső héja, ennyi, tudod ezek a dolgok így teremnek a természetben, így ették évezredeken keresztül.

A fehér pékáruban dettó nincs semmi szemét - eltekintve az, esetleges adalékoktól, ott meg lekoptatják a héjat, és szimplán azért egészségtelenebb, mert így elvész a tápanyagtartalma (amit a tk. tartalmaz) és túl gyorsan szívódik fel, ami károsítja az inzulintermelő szerveket.

2022. jún. 16. 21:21
 17/42 A kérdező kommentje:

"a legalapvetőbb állapotában"

Látom te sem tudod, hogyan készülnek a bio- és teljes kiőrlésű lisztek, pékáruk.

2022. jún. 16. 21:22
 18/42 anonim ***** válasza:
26%
Na, nem tudod megmondani, mi az a sok szemét benne? :D
2022. jún. 16. 21:22
 19/42 anonim ***** válasza:
90%

#13, nem tudom te most hozzám beszélsz-e, de ha igen, akkor összekeversz valakivel. Én csak azt adom a gyerekemnek, amit a 10-es válaszban leírtam. Viszont a teljeskiőrlésű gabonák nem valami egészségesek, ezt a kérdező jól tudja. Ebben a cikkben például jól összeszedték, hogy miért nem akkora buli a tk termék.

[link]

2022. jún. 16. 21:23
 20/42 anonim ***** válasza:
17%
Dehogy tudja, idejött a három lepontozós haverjával, aztán mindenkit lepontoznak aki teljes kiőrlésű pékárut vesz a fehérlisztes helyett. Lehet, hogy nem telik rá? De tudtad, hogy jobban eltelít, és tovább nem leszel éhes, így pénzben ugyanott vagy? Nyugodtan vedd meg, jobban jársz. Lidlben van isteni finom kifli és zsemle teljes kiőrlésű változatban. Imádja a lányom is.
2022. jún. 16. 21:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!