Aki egészségesen eteti a gyerekét, az hogy csinálja?
Azokhoz szól a kérdésem, akik minden édességgel kapcsolatos kérdésnél teli szájjal ordítják, hogy ők nem adnak ilyen szemetet a gyereknek.
Tudtátok, hogy pl egy átlagos ízesítő pl a Vegeta is tele van cukorral?
Terhességi gdm-em van, és be kell járnom az 50 km-re lévő nagyvárosba a bio boltba, hogy vehessek cukormentes ételízesítőt, mert minden boltiban van hozzáadott cukor. Amivel megfűszerezitek az antibiotikummal tömött csirkét...
A tejtermékekről is minden szart írnak, én pl korábban az ösztrogéndominanciám miatt szoktam le az egészségesnek ítélt sovány túróról (hormonok, feldolgozott tejtermékek)
Tényleg érdekelne, hogy aki habzó szájjal fröcsögi másnak, hogy ne csodálkozzon ha beteg lesz ha szemetet eszik, az min él? Legeltek a hátsó udvaron?
Az elmúlt fél órában próbáltam hivatalos, angol nyelvű cikket keresni erről, hogy a teljes kiőrlésű gabona káros, de csak olyat találtam, ami a gluténérzékenyeknek nem ajánl semmilyen gabonát... Egyszerűen nem értem, honnan jött már megint ez a hülyeség, fogadjunk, hogy a Norbit követi itt mindenki, ő szokott ilyen szénhidrát-ellenes szöveget tolni.
Találtam egy vicces cikket, miszerint nem kellene gabonát ennünk, hanem helyette vörös húst... No comment...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!