Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki egészségesen eteti a...

Aki egészségesen eteti a gyerekét, az hogy csinálja?

Figyelt kérdés

Azokhoz szól a kérdésem, akik minden édességgel kapcsolatos kérdésnél teli szájjal ordítják, hogy ők nem adnak ilyen szemetet a gyereknek.

Tudtátok, hogy pl egy átlagos ízesítő pl a Vegeta is tele van cukorral?

Terhességi gdm-em van, és be kell járnom az 50 km-re lévő nagyvárosba a bio boltba, hogy vehessek cukormentes ételízesítőt, mert minden boltiban van hozzáadott cukor. Amivel megfűszerezitek az antibiotikummal tömött csirkét...

A tejtermékekről is minden szart írnak, én pl korábban az ösztrogéndominanciám miatt szoktam le az egészségesnek ítélt sovány túróról (hormonok, feldolgozott tejtermékek)

Tényleg érdekelne, hogy aki habzó szájjal fröcsögi másnak, hogy ne csodálkozzon ha beteg lesz ha szemetet eszik, az min él? Legeltek a hátsó udvaron?

2022. jún. 16. 18:59
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
18%
De akkor szerinted mi nem egészségtelen, kérdező?
2022. jún. 16. 21:33
 32/42 anonim ***** válasza:
15%
Ismét a 27-es válaszodra reflektálva: nem tudod hogy a teljes kiőrlésű is szénhidrát? Én rengeteg szénhidrátot eszek, nincs hiányom, köszi :D
2022. jún. 16. 21:34
 33/42 anonim ***** válasza:
82%
A tk pékáruk ma olyanok, mint a margarin 8-10 éve. Lépten-nyomon azt szajkózták, hogy jobb, egészségesebb mint a vaj, aztán ma már tudjuk, hogy mégsem.
2022. jún. 16. 21:36
 34/42 anonim ***** válasza:
14%
Ki tudja, 33-as, te?
2022. jún. 16. 21:40
 35/42 anonim ***** válasza:
16%
Én befejeztem a témát. Mindenki egyen azt, amit akar, itt csak rengeteg lepontozást szerzünk úgyis. Leiratkoztam a kérdésről!
2022. jún. 16. 21:41
 36/42 anonim ***** válasza:
91%
Van sokkal hitelesebb forrásom is, de azt nem tudom linkelni. (Ez volt az első, ami szembe jött most hogy rákerestem, és nem is gondoltam, hogy itt bárki tudományos cikkeket bújna szabadidejében.) És nem is akarom, hogy esetleg akárki is azzal vádolna, hogy reklámot csinálok egy bizonyos embernek. Számomra hiteles az illető, szakmáját tekintve agrármérnök, tehát tud egyet s mást a búzáról. Nagyvonalakban ugyanazt mondja mint a linkelt cikk, ami szerinted olyan nagy ostobaság, csak mert nem valami nagyrabecsült tudományos szaklap, ahol BTW szintén megjelentetnek bármit, ha kifizeted. Felőlem mindenki ehet tk pékárukat éjjel-nappal. Különösebben az sem hatol a lelkem mélyére, hogy te kiröhögsz, és hülyének nézel. Jómagam maradok a kovászos, bio lisztes fehér kenyérnél, azt legalább meg tudom emészteni. Mindenkinek a saját ügye, hogy mit eszik, de azt hiszem úgy fair, ha több szemszögből vizsgáljuk a dolgokat, és több forrásból származó információk birtokában valós döntési helyzetbe hozzuk magunkat arról, hogy mi kerüljön a tányérunkra. Ha erre neked az a zsigeri reakciód, hogy kinevetsz, hát váljék egészségedre.
2022. jún. 16. 21:42
 37/42 anonim ***** válasza:
20%
Jaj, 36, mibe fogadjunk, hogy Szendi Gábor az a nagyon hiteles forrás? :D
2022. jún. 16. 21:43
 38/42 anonim ***** válasza:
79%
Jaj, 37. Ne nagyon lottóz, mert ez a tipped sem jött be 😊
2022. jún. 16. 21:45
 39/42 anonim ***** válasza:
24%
Kíváncsiságból megnéztem a neten, de Szendi Gábornak nincs agrármérnőki végzettsége, szóval lövésem sincs, hogy milyen megfontolásból tippeltél pont rá. Nem veszel el a részletekben te sem 😊 A munkásságát csak igen felületesen ismerem, így azt nem kívánom minősíteni sem. Mindegy, mindenesetre nem is Szendi, nem is Gábor az az ember, akinek adok a szavára a témában. Természetesen minden információt fenntartásokkal kell kezelni, ami az interneten kering. Nagyon okosan csinálod 😉
2022. jún. 16. 22:01
 40/42 anonim ***** válasza:
0%

Az elmúlt fél órában próbáltam hivatalos, angol nyelvű cikket keresni erről, hogy a teljes kiőrlésű gabona káros, de csak olyat találtam, ami a gluténérzékenyeknek nem ajánl semmilyen gabonát... Egyszerűen nem értem, honnan jött már megint ez a hülyeség, fogadjunk, hogy a Norbit követi itt mindenki, ő szokott ilyen szénhidrát-ellenes szöveget tolni.

Találtam egy vicces cikket, miszerint nem kellene gabonát ennünk, hanem helyette vörös húst... No comment...

2022. jún. 16. 22:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!