Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 50%-50% koreai-fehér férfi és...

50%-50% koreai-fehér férfi és fehér nő babája, gyereke milyen lenne külsőleg? Bőrszín, haj? Kire hasonlítana jobban és százalékban körülbelül melyik mennyi lenne?

Figyelt kérdés

2022. jún. 7. 11:02
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 A kérdező kommentje:

Ha ezen az oldalon a pontozást nézném, akkor a magas pontú embereket nézném le. Mindenhol okoskodnak és támogató, ugyanolyan választ írnak, majd egymást felpontozzák. :D

Ha valaki nem ír pozitív dolgot, nem tetszik a kérdezőnek és a többi válaszolónak, akkor már egyből "haszontalan", "rossz" a válasza.

Te nem vetted észre mert te is ezek az emberek közé tartozol, így szerintem a válaszaid nem is olyan hasznosak.

Többször írtam: Tudom, hogy nem fog teljesen ázsiainak kinézni és ez nem is zavar. Akkor miért fejtegeted ennyire ezt feleslegesen?

Minden mondatodra tudnék reagálni, de az nagyon hosszú és sok idő lenne, nekem meg erre nincs időm ne haragudj!

Szánalmas, hogy te ennyire ráérsz okoskodni, főleg egy olyan helyen ahol nem kíváncsi rád a másik.

Az még szánalmasabb, hogy a hozzád való viszonyulásomból, ennyi válaszból te már tudod, hogy milyen ember és szülő leszek. A pszichiáterek féltékenyek rád. :D

Képzeld én beszélgetek és találkozom is ázsai emberekkel, nem csak koreaiakkal, de persze te jobban ismered őket, mert elolvastál egy könyvet egy testvérpárról akik itt élnek. :D

Nem lehet nevetés nélkül elolvasni a válaszodat.

Nincs ezekre a hosszú, haszontalan, válaszaidra időm.

Remélem most már tényleg elfogadod.

Szép napot!

2022. nov. 3. 13:40
 62/63 anonim válasza:
91%

Ilyen ostoba kérdést is ritkán látni. Mintha előre meg lehetne mondani, hogy egy nem létező gyerek kire hasonlít majd jobban. Még százalékot is kérdez ráadásul, ez kész. 🤣

Kérdező, igaza van a korábbi válaszoló(k)nak. Szörnyen ostoba vagy azok alapján amiket ide leírtál és tényleg jobban jár mindenki ha soha nem lesz gyereked.

júl. 31. 12:03
 63/63 anonim ***** válasza:
Van erre program. Kipróbáltam és nagyon hasonlít a gyerek a szülőkre. Ennyi felesleges választ és vitát..
aug. 29. 11:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!