Ha valaki kiköltözik külföldre akkor egy idő után tényleg elkezd külsőleg hasonlítani az ott élő emberekre?
Figyelt kérdés
Tehát ha valaki kiköltözik mondjuk Angliába, akkor egy idő után elkezd angol vonásokat felvenni külsőleg akarata ellenére? Nem kezd el angolosodni az arca pl? Vagy ugyanígy ha Skandináviába költözik vagy Németországba, bárhová Európán belül (tehát nyilván nem Afrikára gondoltam, vagy Közel-keletre, Európai országokra értem ahol külsőleg nincsenek nagy különbségek)2020. okt. 29. 19:46
1/2 anonim válasza:
Husz eve elek kulfoldon es most vettem eszre, hogy kezdek hasonlitani a kakszentmartoni nagymamamra.Akkor ez hogy van?
2/2 anonim válasza:
Külföldön élek évek óta. Nem tapasztaltam semmi ilyesmit. Már hogy változna meg az arca, vagy külseje csak azért mert máshol él? A külső genetikai jellemző, nem környezeti. Nyilván csináltathatsz olyan frizurát, felvehetsz olyan öltözködési stílust, amit az adott országban képviselnek, de ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!