A kutyafajta találkozókra, mehetnek keverékeik is amik külsőleg a fajtára hasonlitanak?
Figyelt kérdés
pl:németjuhász,tacsko,westie2018. szept. 16. 14:37
1/6 anonim válasza:
Bármilyen kutyás, kutyátlan elmehet aki szimpatizál a fajtával :)
2/6 anonim válasza:
#1: A parom hugaval elofordult, hogy megkertek a Whippetes talalkozora, NE vigye magaval a masik mentett kutyajat, ha megis megteszi, nem "engedik" be.
De valoban jellemzoen ebbol a normalis kutyasok nem csinalnak gondot.
3/6 anonim válasza:
Hát ez elég durva. Akkor úgy fogalmaznék hogy az épp eszű emberek között így szokás
1
4/6 anonim válasza:
Ott léptem volna ki a whippetesek közül. Milyen sznobok már. Én nem hagynám otthon a másik kutyámat, csak azért mert keverék vagy más fajta... ha van pl csivavám és yorkim is, akkor mindketten jönnek velem a találkozókra. Ha ez valakinek nem tetszik, el mehet a ... :D
5/6 anonim válasza:
Ha ilyen "facebookon szervezett baráti" találkozó akkor általában ezzel nem foglalkoznak. Amikor kistestű kutyás találkozó van ott szokták kérni, hogy (főleg biztonsági okok miatt),hogy nagytestűvel ne. Illetve amit szoktak még kérni, hogy jól szocializált, más kutyákkal aggresszív kutyával ne. Ha egy-egy fajta szervezet találkozója ott kicsit szigorúbbuk szoktak lenni, de akkor a meghívón/plakáton szerepel (plusz nem is illik szerintem), hogy vihetsz-e mást.
6/6 anonim válasza:
Van olyan is,hogy csak fajtatiszta, törzskönyves kutyát lehet vinni? Akkor az hivatalos kutyakiállítás lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!