Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 50%-50% koreai-fehér férfi és...

50%-50% koreai-fehér férfi és fehér nő babája, gyereke milyen lenne külsőleg? Bőrszín, haj? Kire hasonlítana jobban és százalékban körülbelül melyik mennyi lenne?

Figyelt kérdés

2022. jún. 7. 11:02
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
14%
Ismerem az appot, szerintem nagyon jó, a gyerekek hasonlítanak ránk és nekem is szebbek a koreai gyermekeim.
2022. jún. 13. 18:54
 32/63 anonim ***** válasza:
82%

Hajh. Nem tudom, hogy a gyanúsan megérkezett "Korea-kedvelő" (dehogy Korea-kedvelő, ha fetisizálod egy másik ország kultúráját, az elég erősen a jele annak, hogy egy parányi tisztelet se él benned velük kapcsolatban) profilok közül mennyi kamu, mennyi nem, de ha egyvalaki szemét felnyithatom, már megérte.

Légyszi, pls, próbálja meg minden kicsilány akkor használni a pici buksiját és értelmezni, amit mondtam. Nem olyan nehéz. Senki nem mondta, hogy különböző rasszba tartozó emberek nem lehetnek együtt vagy nem lehet közös gyerekük. Legyen. Ne legyél beteg, ennyit kértem.

28, leírtad a fetisizáció tankönyvi definícióját. Nem, a kérdező nem olyan csodálatosan bonyolult lélek, hogy mi, átlag földi halandók nem érthetjük meg, hanem szimplán undorítóan viselkedik egy egész néppel és kultúrával szemben. Van csomó olyan nő, akik szeretik a koreai kultúrát, zenéket, művészetet, és tudod, mit csinálnak? Elmennek Koreába, megtapasztalják ezeket, utánaolvasnak, anélkül, hogy szexualizálnák a helyi specialitásokat. Ha pedig emellett külsőre is bejönnek nekik az ázsiai férfiak, akkor meg randiznak is velük, de ezt el tudják választani a kultúrájuktól. Mert el is kell. Most gondolj bele, milyen lenne, ha egy külföldi sráccal randizni, aki csak az "egzotikus kelet-európai lányt" látja benned, aztán dob, mert az ő ízlésének túl kevésbé éled meg a kultúrádat, ahogy te mondanád, vagy inkább nem vagy hajlandó megfigyelni az átlag sztereotípiáknak, ahogy ő mondaná. Könyörgöm. Emberekhez lehet vonzódni, külsejükhöz-belsejükhöz egyaránt, a pacalpörkölthöz meg a bőgatyához NEM.

A kérdező meg már ráadásul azt számolgatja, hogy hogyan lehet olyan gyereke, aki ki tudja pipálni azokat a külső tulajdonságokat, amik a kérdező szemében vonzóvá tesznek egy férfit. Kérdező, neked nem "teccik" egy koreai férfi, nem 12 vagy elvileg, hanem szexuálisan és romantikusan vonzódsz hozzá. Nyilván a vonzalom bizonyos külső tulajdonságok alapján alakul ki... A partnered felé. De nem a gyereked felé. Az egy másik ember ideálja lesz, a párjáé, te meg, kérdező normál esetben szeretni fogod, és ő lesz számodra a világon a legszebb, akár fehér, akár fekete, akár hupilila. Ne mondja már nekem senki, hogy ez nem beteges, mert az.

27, ahogy a kommentemben is írtam, NORMÁLIS srácokról van szó. Nyilván vannak mindenhol elkeseredettek, rengeteg gazdag ember csajozik pl. a pénzével, pedig tudja, hogy nagy valószínűséggel így nem fog igazi társat találni, max aranyásókat. Hasonlót csinálhat az a koreai srác is, akinek nincs elég önbizalma mondjuk vagy teljesen béna a csajozásban, és ahelyett, hogy dolgozna magán, inkább megússza olcsóbban. De egészséges önbizalmú ember az ilyen nőkkel még lehet, hogy lefekszik egy párszor (oké, a könnyen jött szexet nem fogják megvetni), de mire eljutnak a gyerekcsinálásig, bőven tapasztalt annyit, hogy lelép a kérdezőtől. Megint: mindenki belátja, hogy nem lehet úgy harmonikus párkapcsolatban élni, ha a párod ennyire creepy a kultúrád meg a nemzetiséged iránt. Nem, nem beszéltem koreaiakkal, de van minimális empátiám, és bele tudom képzelni magam más emberek helyzetébe. Visítva menekülnék attól a csávótól, aki az első randi után (komolyan, nem csak érdekességképpen) azt számolgatná, hogy a gyerekeink vajon kékszeműek lesznek-e, ha apám szeme barna, anyámé meg kék, vagy inkább keressen egy norvég csajt... Vagy hogy mennyire lesznek magyarok a gyerekeink, mert neki csak a magyar lányok tetszenek *kacsint kacsint*... Fujj.

És végül , kérdező: eltaláltad. Semmivel nem vagy jobb annál az ősmagyarnál, aki a politika kategóriában fújja, hogy márpedig ő a fehér vérvonalat viszi tovább, és agybajt kap, ha a gyereknek kettővel több pigmentje van. Az is rasszista, te is az vagy, fogjatok kezet. Megint kiemelném az olvasni nem tudók kedvéért, hogy nem azért, mert vannak preferenciáid. Igen, mindenki olyan párt választ, aki neki tetszik, de te itt már bőven túl vagy a tetszés kategórián. Nem, senki nem ragaszkodik hozzá, hogy a gyerekei hordozzák azokat a tulajdonságokat, amik számára valakit szexuálisan vonzóvá tesznek. (Oké, biztos van ilyen, remélhetőleg a börtönben.) Még csak ahhoz sem ragaszkodik senki görcsösen, hogy ha mondjuk a párjuknak van egy kifejezetten szép vonása, azt a gyerek is hordozza. Kérdező, nem tudom, milyen embereket ismersz, de elárulom: a többség lehet, hogy örül, ha a gyereke a párja világító kék szemét örökli mondjuk, de ha nem, arra is csak legyint. Maximum érdekességképp kiszámolja, hogy mennyi esély van erre. De ennyi. Ez még normális, amit te itt leművelsz, az nem az.

És tökmindegy, hányszor írod le, hogy nem akarsz több választ, vagy hány ember csődül ide. Nincs olyan, hogy te a tapasztalatokra vagy kíváncsi, mert ez nem tapasztalat kérdése, hanem megvan erre az egyetlen tankönyvi válasz. Vagy mire gondolsz? Ha Jucikának meg Macikának egy félig koreaitól született 1-1, ázsiai vonásokkal rendelkező gyereke, akkor te is belevágsz, de ha nem, inkább keresel mást? Tanult lehet, hogy vagy, nem tudom, ettől még eszed az nincs. Aki elvégezte a középiskolát és értelmezte az ott tanultakat, az tudja, hogy ezt nem lehet megtippelni, hiába dobja ki neked a hiperszuper oldal, hogy a gyereked kelet-ázsiai vonásokkal rendelkezik majd, simán lehet a pici a te cigány nagymamád kopija mondjuk.

A kérdésedre egyetlen helyes válasz létezik: szépen felhúzod azt a rohadt óvszert, vagy beveszed azt a tablettát, amíg így gondolkodsz. Felőlem aztán randizgathatsz ázsiai fiúkákkal, akiknek te vagy a legjobb opció, de a gyerekvállalás az más tészta. Az nem egy plüssállat vagy egy lakásdekor, amit maximum kidobsz, hogyha nem tetszik. És légyszi ne gyere azzal, hogy "dehát mindenképp szeretném meg elfogadnám". Még együtt se vagy az apjával és máris komoly kérdéseid merültek fel a rasszával/kinézetével kapcsolatban. Nyilván nem tudnád elfogadni. Nyilván szar szülő lennél. Ennek tudatában bevállalni egy gyereket kegyetlenség és gonoszság. Pont. Olvass, utazz, könyörgöm, tanulj, de ne menj be egy szint alá, ne tedd tönkre egy másik ember életét direkt.

2022. jún. 13. 20:30
 33/63 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem senkit nem az zavar, hogy a kelet-ázsiaiak pontosabban a koreaiak tetszenek (amúgy ezt sem értem, a japánok, meg az észak-kínaiak nem?) hanem hogy ha pusztán azért visszautasítanál valakit mert "csak félig koreai", akkor ott felmerül mennyire van szó egy egészséges érzelmeken alapuló párkapcsolatról, vagy mennyire nincs adott esetben. Amúgy ha történetesen egy tősgyökeres koreaival vállalnál gyermeket, várakozásaiddal ellentétben abból a kapcsolatból sem "cuki koreai" baba születne, mert te nem vagy az. Egy kevert gyermek születne, és bár tényleg egy kiszámíthatatlan lottó az öröklődés megjelenés terén, a legtöbb kelet-ázsiai-európai frigyből született gyermeknek azért elég erőteljes átmeneti vonásai vannak, és nem egyáltalán nem néznek ki echte koreainak, vagy japánnak. Én ismerek kambodzsai-magyar lányt, hát nem ismerném inkább valami latinának nézném :D

[link]

[link]

Vagy itt van pl. Liu Shaolin Sándor aki félig magyar félig kínai, és Kristin Kreuk holland-kínai színésznő. Látszanak rajtuk az ázsiai vonások, de egyik sem tipik ázsiai.

2022. jún. 13. 21:47
 34/63 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti, minden mondatodra tudnék válaszolni, de az rengeteg idő lenne, neked nem tetszene és megint írnál. Úgy látom, hogy inkább te vagy a beteges ezzel a sok, nagyon hosszú kommenttel. Főleg úgy, hogy észrevetted, nem érdekel amit írsz, mert nem igaz. Ez csak a te elképzelésed!

Egy koreaival sem beszéltél, de te tudod mindenki gondolatát, véleményét és személyiségét. Nevetséges amiket írsz, mindent összekeversz mindennel.

Miért kene börtönben legyek??? Cigány vagyok??Normális vagy? :D

Kérlek többet ne írj ide, mert egyre jobban idegesítesz és nekem nincs ennyi időm és türelmem rád.

A kérdésre kéne válaszolni, nem a te fejedből kipattant butaságokra, kitalációkra vagyok kíváncsi.

Utolsó válaszoló: tudom, hogy nem nézne ki teljesen koreainak.

Kérlek ne írj

2022. jún. 13. 22:17
 35/63 anonim ***** válasza:
79%

Nekem apukám félig ázsiai, rólam első blikkre kb. senki sem mondja meg, hogy nem egy átlag európai vagyok, legfeljebb ha mesélek a származásomról veszik észre hogy tényleg van egy kis beütésem.

Mondjuk az én szüleim csak egyszerűen összeismerkedtek, mint bárki más és nem volt mögötte semmiféle genetikai mérnökösködési szándék, és őszintén elég furának tartanám ha anyám azért jött volna össze apámmal, hogy legyen egy mixed race gyereke. És nekem is vannak preferenciáim, de azért mégsem ilyen hideg számításon alapul a párválasztásom. Például szépnek találom az eurázsiai turmixokat, volt is párom aki Tatárföldről jött, Oroszországból és itt tanult, de nem célzatosan kerestem csak véletlenül találkoztunk, és előbb tetszett meg minthogy bármit tudtam volna a származásáról, bár nyilván voltak árulkodó vonásai. Ettől még a legtöbb párom magyar volt, de randiztam már arab fiúval is. A lényeg, hogy persze mindenkinek vannak preferenciái de senki nem szereti ha tárgyiasítják őket. Az általában bántó a másiknak, amikor ő nem egyszerűen a párod, hanem a KOREAI párod vagy akármilyen és a személye a maga valójában háttérbe szorul valami furcsa rajongáshoz képest ami a származását lengi körül. Márpedig tényleg egyes népcsoportokat ez körül leng, fetisizálják a tagjaikat különböző sztereotípiák mentén, és ez számukra inkább megalázó minthogy örülnének neki.

2022. jún. 13. 23:13
 36/63 A kérdező kommentje:

Akkor a magyarok és mikndenki aki csak fehérekkel randizik, az rasszista? Mert az emberek nagy része ilyen. Vagy ők nem? :D

Ezt is kérdeztem már, de csak a saját hüvelyességeiteket ismétlitek minden kommentben.

Nem írtam, hogy csak a külseje a lényeg, hanem azt, hogy külsőre ők tetszenek.

Egy kapcsolat rengeteg dologból áll össze, ez mindenkinek nyilvánvaló.

Ahogy már több válaszoló írta, mivel nekik VAN tapasztalatuk, a koreai és japán férfiak tudják, hogy népszerűek és sok lánynak, nőnek tetszenek és ezt ki is használják, mert nekik is tetszenek a fehér lányok.

Nekik teljesen egyértelmű, hogy külsőre és más szempontokból is ők tetszenek a nőknek.

Ez nem zavarja őket, mivel nagyon hazaszeretők és büszkék az országukra. Rengeteget mesélnek és annak örülnek, ha érdeklődünk a kultúrájuk iránt. Egy kapcsolat csak így működhet főleg, hogy náluk a szülők véleménye is nagyon fontos és ők nem fognak egy olyat elfogadni, aki nem tud beilleszkedni és nincs ismerete.

Akit zavar, az nem fog más etnikumú nőkkel ismerkedni.

Képzeljétek ilyen ember vagyok, hogy mindent megtervezek és kitalálok, csak így tudok élni.

Ami szerintem nagyon hasznos és jó tulajdonság.

Másoknak meg más dolgai vannak.

Nem értem ebben mi a probléma és mit kell ezen fennakadni és minden hülyeséget hozzáfűzni.

2022. jún. 13. 23:54
 37/63 anonim ***** válasza:
80%

A legtöbb ember nem valami ideológiai megfontolásból randizik ezzel vagy azzal, aki meg igen az nyilván rasszista. Amúgy én nem beszéltem rasszizmusról, a koreai eleve nem egy rassz, inkább arról volt szó hogy ez egy nonszensz, felépített fétis ami nem egészen egészséges, és nem szokták túlzottan értékelni. Kicsit olyan mintha azt mondanám nekem csak a svéd, de a norvég már nem és a félig svéd sem, persze hogy mindenki hülyének nézne, mert ez eleve nem azt sugallja hogy preferenciáról van szó, hanem inkább valami beteges rajongásról. Mutatnék 30 semleges képet vegyesen japánokról, koreaiakról, han kínaiakról Senjangból, meg sem tudnád különböztetni őket, akkor milyen preferenciáról beszélünk?

Ez csak egy nem normális rajongás. Az érdeklődést mindenki szereti, ezt nem. Mintha vak lennél a fokozatokra. A támogató kommenteket meg egy ember írta, nem több válaszoló. És mivel új profilról írták azon sem lepődnék ha te írtad volna egy friss profilról. Eleve csak trollkodsz, de mindegy.

2022. jún. 14. 00:17
 38/63 A kérdező kommentje:

Jobban megkülönböztetem az ázsiaiakat, mint ők maguk. Ezt már többször próbáltuk, több módon és nagyon jól eltalálom. Koreai, japán és kínaiakat meg tudom különböztetni. Teljesen más az arcforma, főleg, ha nincs sok smink rajtuk.

Többen írtak tapasztalatot és én is leírtam a saját tapasztalataimat. Nem reagálsz a válaszaimra,

írtad, hogy nem beszéltél ázsiai emberekkel, de mindent jobban tudsz.

Te már náluk is jobban tudod, hogy ők mit gondolnak.

Úgy véded a koreaiakat, mintha lenne rá okod és te lennél a a védőszentjük.

Írtál vagy 30 kommentet, napok óta itt vitatkozol egyetlen okkal, amire több módon válaszoltam és többször megcáfolták.

Valami nagyon nem stimmel veled!

Nem lehet, hogy neked is tetszenek, de te nem tetszel nekik? Elég válogatósak és meg is tehetik.

Már nagyon unom ezt az egy indokod, amit már rengetegszer kiveséztünk. Egyre szánalmasabb leszel. Még hány napig akarsz itt kommentelni?

Ha nem kíváncsiak rád, akkor minek folytatod?

Nem szégyelled magad?

Sosem tudnék ilyen szánalmas és erőszakos lenni főleg, ha nincs is igazam. :D

Megmutatom majd a koreai ismerőseimnek is a válaszaidat, kíváncsi vagyok mit gondolnak majd rólad.

Ide nem írom le, mert úgysem hinnéd el.

2022. jún. 14. 00:44
 39/63 anonim ***** válasza:
32%

Kérdező, én vagyok a 32. Egyrészt, 2 kommentet írtam összesen, ez a 3., szóval te nem tudom, kivel beszélgetsz itt, de akkor elárulnám, hogy többen használjuk ezt az oldalt. Másrészt, bocs, de a saját időmet én osztom be, betegen hadd legyen már egy kis szórakozásom. Ha nincs időd és türelmed, hát ne olvasd el, csak sikerülni fog…

"Egy koreaival sem beszéltél, de te tudod mindenki gondolatát, véleményét és személyiségét. Nevetséges amiket írsz, mindent összekeversz mindennel."

Mit kevertem össze? Egészséges ember nem fog olyannal randizni, akit első sorban a származása érdekli, és fetisizálja a kultúráját, hazáját, akár koreai, akár kínai, akár szíriuszi. Bocs, hogy ezt tőlem kell megtudnod.

"Miért kene börtönben legyek??? Cigány vagyok??Normális vagy? :D"

Na. Senki nem írt ilyeneket, olvasni meg lehetne tanulni. Azt mondtam, hogy nagyon közel áll a mentalitásod a pedofilokéhoz, nem mondtam, hogy te is az vagy (nyilván más bajod van), de ettől még elgondolkodtató. A cigány nagymamát meg példának hoztam (ott áll előtte a jelentőségteljes mondjuk szó), bár közép-európaiként szinte biztos, hogy van valamennyi cigány vér benned (ahogy bennem is, chill).

A kérdésre válaszoltam, többször is. Nulla százalék esélyed van arra, hogy fel tudsz nevelni egy gyereket, tehát tökmindegy, hogy a nemlétező utódod bőrszíne milyen lesz. Pláne hogy nem. Lehet. Megjósolni. Ahogy. Azt. Már. Szintén. Elmondtuk.

"Akkor a magyarok és mikndenki aki csak fehérekkel randizik, az rasszista? Mert az emberek nagy része ilyen. Vagy ők nem? :D"

Te teszed fel ugyanazt a kérdést többször.

Jobban vonzódik a fehérekhez, de el tudja képzelni, hogy bármilyen bőrszínűvel randizzon = nem rasszista.

Nem tudja elképzelni, hogy ne fehérrel randizzon = rasszista.

Nem nehéz felfogni.

"Ez nem zavarja őket, mivel nagyon hazaszeretők és büszkék az országukra. Rengeteget mesélnek és annak örülnek, ha érdeklődünk a kultúrájuk iránt. Egy kapcsolat csak így működhet főleg, hogy náluk a szülők véleménye is nagyon fontos és ők nem fognak egy olyat elfogadni, aki nem tud beilleszkedni és nincs ismerete."

Te nem érdeklődsz senki kultúrája iránt, hanem fetisizálod azt, ne hazudj olyan dolgokat, amiket magad sem hiszel. Már ez a kommented is leheletnyit (vagy annál kicsit jobban) rasszista – vagy csak szimplán nem ismerkedtél meg az arányszámok fogalmával. Lehet, hogy ARÁNYAIBAN több koreai hazaszerető, mint magyar. Ennek ellenére biztos fogsz találni olyat is, aki leszarja Koreát, leszarja a szülei véleményét (bizonyos esetekben nagyon helyesen), és nem kifejezetten érdekli a kultúrája. Ehhez semmiféle tapasztalat nem kell, ez puszta józan ész, nem kezelhetsz egy népcsoportot egységes masszaként. Normál esetben az ember pont ugyanannyira szereti így is a párját.

"Képzeljétek ilyen ember vagyok, hogy mindent megtervezek és kitalálok, csak így tudok élni."

Elmondtuk neked. Megtervezheted a jövendő lakásod dekorját vagy az álommunkahelyedet. Nem tervezheted meg, hogy hogyan fognak kinézni a gyerekeid, mert ez nem rajtad múlik. Ha mégis ennyire görcsösen ragaszkodsz hozzá, az nem egy tulajdonság, hanem egy betegség, amit dönthetsz úgy, hogy nem kezeltetsz, de ebben az esetben legyen annyi emberséged, hogy védekezel. Vagy szépen vállalod, hogy dolgozni kezdesz magadon, és visszatalálsz a valódi, egészséges énedhez, mert ez a görcs biztos, hogy nem az. Alapvetően nem is szólnék bele az életedbe, meg azéba a szerencsétlenébe, aki elfogad téged párjának, de itt szó van egy ártatlan gyerek életéről is, akiért elvileg felelősséget vállalsz. A világ legundorítóbb dolga lenne neked most gyereket vállalnod.

"írtad, hogy nem beszéltél ázsiai emberekkel, de mindent jobban tudsz."

Ezt én írtam, nem az előző kommentelő. Az ázsiaiak lehet, hogy más kulturális közegben nőttek fel, de ettől még nem egy külön faj, vagy kaszt, ugyanolyan emberek, mint te meg én, és ugyanarra vágynak: hogy valaki önmagukért szeresse őket. Persze ugyanúgy hajlandóak lefeküdni őrültekkel is, ha kanosak, és ha nincs jobb opció, vagy nincs elég érzelmi intelligenciájuk felfogni, hogy mi zajlik, akkor talán el is veszik őket. De minden ember harmonikus párkapcsolatra vágyik, akár fekete, akár fehér, ez van, te ezt most nem tudod nyújtani.

"Írtál vagy 30 kommentet, napok óta itt vitatkozol egyetlen okkal, amire több módon válaszoltam és többször megcáfolták."

Újra kiemelném, kérdező, hogy ne legyél idióta. Többen is használhatják az oldalt. Fura koncepció, tudom.

"Nem szégyelled magad?"

Nem. Nem vagyok egy utolsó rasszista, aki az interneten teszi közzé, hogyan akarja tönkretenni mások életét.

"Megmutatom majd a koreai ismerőseimnek is a válaszaidat, kíváncsi vagyok mit gondolnak majd rólad."

Juj, ne fenyegess! Én meg megmutatom az anyukámnak, mert ő aztán erősebb, bibibí!

Viccet félretéve, akár léteznek koreai ismerőseid, akár nem, különösebben nem célom, hogy minden kelet-ázsiai pozitív véleménnyel legyen rólam meg arról a pár emberről, akik ide kommenteltek. Ha normálisak, nekik is le fog esni, hogy baj van a toronyban nálad, ha nem azok, hát maximum továbbra is élvezik a társaságodat, és azt, hogy napról napra gyalázod a kultúrájukat.

Tökmindegy. Felnőtt emberek, tudnak dönteni. De gyereket ne vállalj be, se fehéret, se zöldet, se hupililát.

2022. jún. 14. 16:10
 40/63 anonim ***** válasza:
0%
(Amúgy én is remélem, hogy csak troll vagy, de amennyi hardcore Korea-fetisizátor van, sajnos bőven el tudom képzelni, hogy tényleg ezt gondolod. Sajnos láttam már ilyen embert, névvel-arccal is.)
2022. jún. 14. 16:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!