Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 50%-50% koreai-fehér férfi és...

50%-50% koreai-fehér férfi és fehér nő babája, gyereke milyen lenne külsőleg? Bőrszín, haj? Kire hasonlítana jobban és százalékban körülbelül melyik mennyi lenne?

Figyelt kérdés

2022. jún. 7. 11:02
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
76%
Jaj, kérdező, még az 50. kommentre sem bírtad felfogni, hogy nem egy emberrel beszélgetsz :D Tudod, nem mindenki ír magának rejtélyes módon támogató hozzászólásokat. Oké, nekem tökmindegy, beszélgess tovább a képzeletbeli koreai meg pszichológus barátaiddal :D
2022. jún. 19. 12:09
 52/63 A kérdező kommentje:

Ééés visszatért, te már sosem mész el. :D

Veled valami tényleg nem stimmel, ennyire nincs életed??

Attól még, hogy te ennyi kommentet írtál, nem jelenti azt, hogy mindenki ilyen. Írtuk már, hogy ne magadból és a tudatlan tapasztalataidból indulj ki.

Fáj neked, hogy másnak sok barátja van és még külföldieket is ismer és randizik velük.

Veled még a bunkó, szegény, magyarok sem randiznak?

Sajnállak!

Biztos ezért nehéz elhinni.

Ha nem hiszel el semmit, akkor minek vagy itt?

Mert beteg vagy!

Neked sem ártana egy pszichológus barát. Kérlek te is beszélgess el eggyel, mert én nem vagyok kíváncsi a lelki bajaid kinyilvánulására!

2022. jún. 19. 12:42
 53/63 anonim ***** válasza:
82%

A félig ázsiai - félig európai embereket Európában itt inkább ázsiainak tekintik. Viszont Kelet-Ázsiában nem látják őket helyi külsejű embereknek. A félig magyar-félig kínai Liu testvérek írták az önéletrajzi könyvükben, hogy Kínában nem mindig esik le az ottani embereknek, hogy bennük van kínai vér is, valamint gyakran megdöbbennek az ottaniak, hogy beszélnek kínaiul. A külsejük alapján őket külföldinek gondolják ott. Mivel ott az ázsiai vonásokhoz vannak szokva az emberek, emiatt nekik a félvér embereken az európai vonások azok amelyeket előbb észrevesznek. Mi is hasonló okok miatt látjuk ázsiainak őket: ha valaki nagyon egy adott rassz külső tulajdonságaihoz van szokva, akkor a szeme egy félvér emberen az idegen vonásokat fogja előbb észrevenni.

A vietnami háború idejen néhány amerikai (többnyire fehér) katonának volt viszonya helyi, vietnami nőkkel. Az így megszületett gyerekeket pár évvel később az iskolatársaik kiközösítették, mert látták rajtuk az idegen hatásokat. Számukra nem néztek ki olyan egyértelműen ázsiainak mint nekünk.

2022. okt. 19. 23:50
 54/63 A kérdező kommentje:

Igen látszódik egy kicsit, hogy félvér, de ezzel nekem semmi bajom.

Sok félvér gyereket, színészt láttam, de mindegyik ázsiainak nézett ki. Az ázsiai gének sokkal erősebbek, haj, szem, bőr..

2022. okt. 24. 10:15
 55/63 anonim ***** válasza:
75%

"Sok félvér gyereket, színészt láttam, de mindegyik ázsiainak nézett ki."

Ez nagyon eurocentrikus kijelentés így. Te európaiként persze, hogy ázsiainak fogod látni, mert az európai arcvonásokhoz vagy szokva, azok neked semlegesek. Emiatt egy félvér emberen nehezebben veszed észre az európai vonásokat. De ez nem azt jelenti, hogy egy távol-keleti ember, aki az ázsiai rasszjelleghez van szokva az ne venné észre, hogy ő nem egy teljes egészében ázsiai származású embert lát maga előtt. Te azt írod, hogy "kicsit" látszik rajtuk, hogy félvérek de az ő szemszögükből az a különbség nem kicsi. A Liu testvéreket Kínában gyakran megállítják az utcán, hogy fotózkodjanak velük, mert különlegesnek tartják ott a külsejüket. Ha annyira ázsiainak néznek ki, nem gondolod, hogy könnyen elvegyülnének ott?

Ha kiköltöznétek Dél-Koreában, a ti 3/4 részben már európai származású gyereketeket az ottani társadalom teljesen európai külsejűnek látná már. Míg ha itt éltek Magyarországon (vagy más európai országban), feltűnne mindenkinek, hogy van bennük ázsiai származás, de full ázsiainak itt sem látnák már a gyereket, mert már csak 1/4 részben az.

"Az ázsiai gének sokkal erősebbek, haj, szem, bőr.."

Én az előző válaszomban meg a fenti írásomban az arcvonásokra, fejformára stb. utaltam, nem a haj meg szemszínre. Igen ennek a gyereknek nagy valószínúséggel sötétbarna/fekete haja és barna szeme lesz, de ez nem egy kizárólagos ázsiai sajátosság. A világ lakosságának 95%-ának barna szeme és sötétbarna/fekete haja van. Ez önmagában egy ázsiai ember szemszögéből nem fog ázsiai külsejűvé tenni egy embert, mivel az arccsontozatuk, fej- és koponyaformájuk nekik túl európaias lesz, ahhoz hogy magukhoz hasonlónak tekintsék. Egyébként az megvan, hogy sötét hajjal meg szemmel európai ember is rendelkezhet? (Sőt még az sem törvényszerű, hogy egy európai embernek hófehér legyen a bőre).

Két európai ember esetén is, ha az egyik sötét hajjal és szemmel rendelkezik, a másik meg világossal, akkor is nagyobb az esélye, hogy a gyereküknek sötét lesz a haja és szeme. Domináns géneket szemszínre szokták mondani nem pedig rasszra.

2022. okt. 24. 11:12
 56/63 A kérdező kommentje:

Már először is értettem a kommented és válaszoltam rá, de akkor most jobban kifejtem.

Nem értek eggyet veled.

Sok félvér koreai gyereket láttam és 90%ban koreainak néznek ki.

Nem csak a szemük és a haj.

Te láttál már félvér koreaiakat?

Nem írtam, hogy egyes ázsiaiaknak nem tűnne fel és nem is gond, ha látják, mert nem titkolnám.

Gondolom engem is sokszor látnának a gyerek mellett.

Ezt miért fejtegeted ilyen hosszan és feleslegesen?

Nem kitalált tény, hogy az ázsiai és fekete gének sokkal erősebbek és a gyerek nagy százalékban azokat örökli.

Nem, nem csak a szemet és hajat.

Egyébként is, az ázsiaiak még egymást sem tudják megkülönböztetni, hogy a másik koreai, kínai, vagy japán e.

Erről sok videó van és nekem is írták már ezt. Ez a sok sminknek, kontaktlencsének, a hasonló divatnak és viselkedésnek köszönhető.

Nem hiszem, hogy annyira észreveszik, te is csak a testvéreket írtad példának, akik híres emberek.

Ha megkérdeznék pár ázsiait, kínaiakat is, biztos vagyok benne, hogy kevesen tudnák, hogy nem teljesen kínaiak.

Ha nem hiszel nekem, próbáld meg.

Szerintem mindent megbeszéltünk, ne húzzuk egymás idejét főleg, ha lehetséges, hogy te vagy az előző bunkó válaszoló.

2022. okt. 30. 18:33
 57/63 anonim ***** válasza:
2022. okt. 30. 19:14
 58/63 anonim ***** válasza:
88%
57 A kérdezőnek hiába mutatod ezeket, szerinte ők is "90%-ban ázsiainak néznek ki", teljesen vak és rossz a látása.
2022. nov. 1. 20:48
 59/63 A kérdező kommentje:

A videókban, kettő kivételével a többi inkább ázsiainak nézett ki.

Akkor mi értelme volt? :D

Sokkal több videót és embert tudnék mutatni és ők inkább ázsiainak néznek ki.

De nem ez volt a gond és a kérdés. Feleslegesen okoskodtok, ráadásul nincs is igazatok.

Már többször írtam, hogy befejezettnek érzem ezt a vitát veled, de nem hagyod abba.

2022. nov. 2. 18:57
 60/63 anonim ***** válasza:
73%

Kérdező egy szánalmas bohóc vagy akivel nincs értelme vitatkozni. Még, hogy te jobban meg tudod különböztetni az ázsiaiakat mint te maguk 🤣🤣🤣 Valószínű, egy távol-keleti ember aki egész életében ázsiai arcokat lát és ahhoz van szokva, nehezebben fogja magát megkülönböztetni a többi ázsiai embertől, mint te, aki főleg az interneten keresztül lát ázsiai embereket, hagyjad már magad 🤣

Én több érvet is felhoztam, meg is indokoltam, hogy a kelet-ázsiaiak miért veszik észre könnyebben, hogy ha valaki félvér ázsiai mint mi vagy te, amit nem fogok még1x leírni mert csak a szokásos közhelyeket írod válaszként, pont amiket korábbi válaszomban megcáfoltam.:D De te csak a saját igazadat hajtogatod, ha valaki pedig nem olyan választ ad amilyen neked tetszik akkor lepontozod:D Az 50%-oddal biztos nagyon hasznos válaszokat szoktál adni ezen az oldalon 🤣🤣🤣

Egyébként az 57-es videójában egyik sem nézett ki full ázsiainak, még európai szemmel sem. Full európainak sem persze, de nézd már meg jobban őket, ne állj meg ott, hogy "barna hajuk és barna szemük van", nézd meg a arcvonásaikat is, ha ezek után sem veszed észre, hogy minden látszanak az európai vonások az már a te bajod 🤣 Talán a 3. videóban lévő lány akin a legkevésbé, de még ott is gyanús, hogy nem full kelet-ázsiai, viszont egy távol-keleti ember aki a saját típusa között nevelkedett és a távol-keleti vonásokhoz van szokva, még őt is kiszúrná. Az első videóban szereplő testvérpár maguk írták az életrajzi könyvükben, hogy Kínában sokszor meglepődnek azon, hogy ők beszélnek kínaiul, nem mindig esik le az ottaniaknak, hogy van bennük kínai vér is akkor miről beszélünk? 🤣 Biztos hazudtak a könyvükben, nem? 😁 Magyar youtubert is ismerek aki Japánban él, japán felesége van, a lányukat pedig külföldinek hiszik ott is.

Amúgy ha így meg vagy győződve arról, hogy márpedig ázsiainak fog kinézni a gyerek, akkor nem értem, mit akarsz megtudni és minek raktad fel a kérdést?

Az 56-os kommented utolsó sorára reagálva nem tudom melyik "bunkó" válaszolóra gondolsz, az én első kommentem ennél a kérdésnél, az #53.

"Egyébként is, az ázsiaiak még egymást sem tudják megkülönböztetni, hogy a másik koreai, kínai, vagy japán e."

Ebben sincs igazad, általában meg tudják tippelni, nem 100% pontosággal ugyan de sok embernél vannak jelek ami alapján be tudják határolni, hogy melyik országból származik az illető. Vannak ilyen sztereotipikus vonásaik mindhárom ország lakóinak, ami persze nem minden esetben lesz igaz, meg beszéd alapján pontosabban meg tudják határozni, mert az egy biztos pont. De azért így kijelenteni, hogy egyáltalán nem tudják megkülönböztetni külsőre egymást azzal látszik, hogy te vagy az aki csak okoskodni próbál. Egy félvér ázsiait meg távolról kiszúrnak már.

Na mindegy, összességében, én legszívesebben azt a választ adnám, hogy számodra legyen mindegy, hogy hogy fog kinézni egy ilyen gyerek, mivel ilyen anyát mint te egy gyereknek sem kívánok.

2022. nov. 3. 03:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!