Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 50%-50% koreai-fehér férfi és...

50%-50% koreai-fehér férfi és fehér nő babája, gyereke milyen lenne külsőleg? Bőrszín, haj? Kire hasonlítana jobban és százalékban körülbelül melyik mennyi lenne?

Figyelt kérdés

2022. jún. 7. 11:02
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem te nem vagy komplett. Ez valami fétis? Hány éves vagy? 14?

Baszki, ahogy írsz a babádról meg a jövendőbelidről abnormàlis. A gyerekedben akarod látni a potenciát? Mintha a párod meg valami spermadonor lenne, mindegy ki az csak legyen..

Az ilyenektől mentsen meg az Isten!

Előszőr fordulj orvoshoz, de komolyan!

Mielőtt félreértenél- Nem azzal van gond, hogy tetszik akár egy ázsiai akivel épp kezdetleges ismerkedésnél tartotok, HANEM hogy már azon agyalsz, hogy csak 50% százalékban ázsia, de hogy kiüt-e a gyereken, mert hogy ez a nagy vágyad.. beteg vagy, de nagyon. Valamint szánalmas. Menj egy árvaházba, aztán fogadj örökbe. Bár az a jobbik eset, ha soha a büdös életbe nem “nevel fel” gyereket egy ilyen idióta hozzáállású gyerek!

2022. jún. 8. 20:47
 22/63 A kérdező kommentje:

Egy intelligens ember, megtervezi az életét és a jövőjét.

Tudja mit akar és tesz a céljai érdekében.

Mivel nekem a koreaiak tetszenek, mint sok más embernek, így természetesen gyerekben is így gondolkodom.

Már abban a korban vagyok, hogy szeretnék gyereket, így ezt is elkezdem megtervezni és úgy alakítani az életem.

Nekem inkább az a nevetséges, hogy az emberek nem tervezik meg az életüket és csak úgy élnek.

Amikor valakinek más bőrszínű ember tetszik és olyan akar gyereket, akkor az miért a ti dolgotok és mi jogon kérdőjelezitek meg és írtok ilyen gonoszságokat?

A válaszaitokból nagyon rasszistának és ítélkezőnek tűntök, ha nem is annak szánjátok.

Nincs semmi baj a megfontolt, alapos emberekkel, sőt mindenkinek ilyennek kéne lennie!

Viszont veletek elég sok gond van, amit észre sem vesztek, de mással kötözködtök.

Nevetséges!

Nem kérek több haszontalan, buta választ!

2022. jún. 9. 23:18
 23/63 anonim ***** válasza:
80%

Huh, kérdező, értem, hogy te nem akarsz több választ, de az élet nem kívánságműsor, ez a rasszizmus azért már nekem is undorítóan sok. Mármint természetesen a tiéd. Nem az a beteges, hogy neked mondjuk jobban tetszik egy kimondott típus, mert miért is ne, mindenkinek megvan a maga esete, de nálad ez már nagyon régen elhagyta a normális talajt. Ezt, amit te csinálsz, fetisizációnak hívjuk, és alapvetően elég beteg dolog, és mivel nálad ez nemzetiségi alapon működik, nyilvánvalóan elég rasszista is. Normális koreai srác éppen ezért menekülni fog tőled, hiszen ahhoz nem kell nagy megfigyelőképesség, hogy az ember felismerje, ha valaki csak géndonornak akarja használni, hogy "cukcsimukcsi koreai kisbabái" lehessenek. Szóval tök fölösleges ilyeneken filóznod, amíg nem teszed rendbe magad, baba nem nagyon lesz (szerencsédre és a gyerek szerencséjére).

Az pedig logikus, hogy az ember megtervezi az életét. Megtervezheted, hogy mikor szeretnél gyereket, milyen anyagi helyzetben szeretnél addigra lenni, hogyan igazgatod közben a karriered. Azt természetesen nem tervezheted meg, hogy milyen gyereked legyen, legyen szó akár a neméről, kinézetéről, természetéről, hiszen ezek a dolgok nem rajtad múlnak.

Azt meg erősen kétlem, hogy megfelelő korban lennél. Az már alapvetően mutatja, hogy valószínűleg nagyon fiatal vagy, hogy a genetika működését sem ismered amit nemhogy az iskolában tanítanak, de egy kis ésszel magad körül is észrevehetnéd. Gondolkodj egy picit. Nyilván vannak valószínűségek, de ha jól gondolom, te 1-5 gyerekben gondolkodsz, nem százban. Simán lehet, hogy szőke, kék szemű, fehér gyerekeid lesznek, még akkor is, ha speciel egy koreaival vállalod be őket. Vagy mondjuk feketék. (Mert attól, hogy a párod koreai, még simán lehet, hogy mondjuk fekete bőrű, tudtommal.) Amit te most idehánytál, az egy 12 éves kislánynak is csak k-pop bandákról szőtt álmaiban fordul elő, de hangosan kimondani talán ők se merik.

Kérdező, neked nem való gyerek, ebben a pillanatban legalábbis biztos nem és még úgy 10-15 évig sem, szerény számításaim szerint (már ha levetkőzöd a rasszizmusodat és felnősz).

2022. jún. 12. 22:40
 24/63 A kérdező kommentje:

Az emberek elég nagy százalékának csak a fehérek tetszenek. Akkor ők is rasszisták? Vagy az nem baj? Magyaroknak csak fehér gyerekük lehet? Ezt is sok helyen olvastam.

Vagy nekem muszáj mindenki tetszen? Ha nem akkor rasszista vagyok?

Nevetséges amit 10-re ismételsz.

Már többször, többféle módon válaszoltam erre.

Még hányszor kell, hogy felfogjátok?

Mindenki olyan párt és gyereket szeretne, amilyen emberek tetszenek neki és amilyet csak akar, mert az Ő élete. NEKI kell megfeleljen, nem az itteni okoskodó válaszolóknak! :D

Ne aggódj, elég tanult vagyok.

Nem a tankönyvi választ kértem, hanem tapasztalatokat, mivel valószínűleg vannak ilyen párok ebben az országban is.

Azt írtam, hogy nem akarok felesleges, buta, kötözködő válaszokat. Ez is ilyen lett, hiába pontozzátok fel egymást. :D Sőt, szerintem ugyanaz a két ember írta ezt a sok választ, ami szintén szánalmas.

A válaszaitokból ítélve, nektek nem hogy gyerek nem való, de internet se. :D

Kérlek ne folytassátok, mert nem akarok egy szint alá süllyedni egy, két ember ... miatt.

2022. jún. 13. 07:33
 25/63 anonim ***** válasza:
18%

Sok választ olvastam az örökbefogadásról. Ott is volt egy hasonló kérdés, hogy ázsiait szeretett volna a kérdező. Ugyanezek a válaszok születtek nála is. Hiába voltak erőszakosak, nem tudták ráerőszakolni a fehér gyereket, majd azután azzal vádolták őt is, hogy rasszista. Miért nem választ akkor cigány gyereket? Erről is elkezdtek vitatkozni és erőszakoskodni a válaszolók. Egy másik kérdésnél az volt a baj, hogy cigány gyereket szeretett volna. Semmi sem jó! xD

Lehet ugyanazok az emberek írtak azoknál is, mint itt. xD

Sosem akarják megérteni a kérdést és a kérdezőt. Okoskodni akarnak és csak az a jó, amit ők írnak. A kérdező mindig hü..e és nekik van igazuk.

Itt feleslegen kérdezni, mert a nagy átlag nem elég okos a válaszadáshoz.

2022. jún. 13. 08:03
 26/63 anonim ***** válasza:
14%

A tarskereskon az osszes koreai kiirja, hogy o koreai, mintha a kepeken nem latszodna, vagy a beszelt nyelvek resznel.

Vajon miert?

Mert tudjak, hogy nepszeruek a nok koreben es ki is hasznaljak. Foleg, hogy nekik is tetszenek a feher nok.

Beszeltetek egyaltalan koreai ferfiakkal?

Nekem sok koreai es japan ismerosom van es elvezik a nelszeruseget.

Ha valamit nem tudtok, akkor minek irtok valotlansagokat?

2022. jún. 13. 08:23
 27/63 anonim ***** válasza:
18%

Az ázsiai férfiak tudják, hogy népszerűek és ki is használják. Nem igaz hogy nem jönnének össze a kérdezővel.

Rengeteg ember keres csak egy etnikumból párt, mert nekik ez tetszik. Akkor mi van?

Teljesen koreai gyermeket szeretnél, akkor koreaival randizz.

Nem kockáztatnám meg a mostani férfival főleg, hogy nem komoly a kapcsolat, mert a DNS tényleg kiszámíthatatlan, ahogy gondolod és írták.

2022. jún. 13. 13:05
 28/63 anonim ***** válasza:
18%

Megjöttek a koreaiakat kedvelő emberek. :)

Akiknek más nemzetiségű emberek tetszenek, azok nem csak a külsőt nézik, érdekel az országuk, kultúrájuk, gasztronómiájuk, zenéik, sorozataik, az ottani emberek viselkedése és még sok minden tetszik nekünk. Az emberek elég bonyolultak, ne magatokból induljatok ki.

Azt javaslom a kérdezőnek, hogy teljesen koreait keressen, úgy biztosabb.

Ismerek olyat, aki itt született. Nem úgy viselkedik, ahogy a koreaiak.

Teljesen felvette ezt a magyar, bunkó, átlagos stílust. Hiába koreai, emiatt nem népszerű a srác.

2022. jún. 13. 13:43
 29/63 anonim ***** válasza:
18%

Van egy app ahol megnézheted, hogy milyen gyereked lesz. Leírjam a nevét? Az itteni "nem rasszisták" miatt megnéztem, hogy koreai férfiakkal milyen lenne a gyerekem. Előtte fehér férfiakkal is csináltam, hogy legyen összehasonlítási alapom. Hááát sokkal aranyosabbak és szebbek voltak a koreai és japán gyerekeim.

Ezek után értelek kedves kérdező :)

2022. jún. 13. 14:21
 30/63 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszolók köszönöm!

Ilyen normális válaszokat vártam és várok. :)

2022. jún. 13. 16:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!