50%-50% koreai-fehér férfi és fehér nő babája, gyereke milyen lenne külsőleg? Bőrszín, haj? Kire hasonlítana jobban és százalékban körülbelül melyik mennyi lenne?
Nézz már utána az öröklödés menetének, nem úgy megy, hogy X % ez meg az, hanem teljesen véletlenszerüen elöjöhet bármelyik ösre jellemzö tulajdonság.
Lehet tiszta koreai kinézetü, tiszta "fehér" - habár ez sem egységes kinézetet jelent, börszínben, hajszínben, szemszínben is igen nagy eltérések vannak a "fehérek" között is- , meg lehet valami ezek közt, koreai formák fehér szinezéssel, fehér formák koreai szinekkel, illetve ezek mindenféle variációi.
Mindig a domináns szülőre hasonlít jobban. Ez esetben a szeme állásán látszana, hogy Koreai. A
bőrszíne, ha mindkét szülő fehér, akkor a baba is fehér lesz. A haja valószínűleg sötétbarna/fekete lenne és a szeme is.
Köszönöm a válaszokat!
Olvastam, hogy az ázsiai gének erősebbek és azok szoktak dominálni a gyereken, de itt a férfi csak 50%-ban koreai, így nem tudom én sem.
Szerintem a szeme biztos ázsiai lenne, talán a haja is, a bőre meg fehér.
Nekem külsőre jobban tetszenek a koreaik, így reménykedem benne, hogy inkabb rá hasonlítana.
Vagy keressek egy teljesen koreait? Nem tudom!
Hát ha biztosra akarsz menni, akkor szerintem egy félig koreai nagy rizikó. Mindenképp olyat keress akinek nincs a felmenoi között más nemzet, akkor van a legnagyobb esélyed hogy ferde szemű lesz.
Szakíts még ma, nem érdemes szegényt tovább húzni
Négerek nem érdekelnek!
Nem tudom miért baj, hogy nekem a koreaiak tetszenek?
Mindenkinek más tetszik, amihez másoknak semmi köze!
Nem komoly a kapcsolat, még csak ismerkedünk.
Az utolsónak igaza van! Jobb biztosra menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!