50%-50% koreai-fehér férfi és fehér nő babája, gyereke milyen lenne külsőleg? Bőrszín, haj? Kire hasonlítana jobban és százalékban körülbelül melyik mennyi lenne?
Biztos vagyok benne, hogy ugyanaz a kommentelő vagy, mert ugyanazt az EGY indokot írod, ugyanazokat az érveket, ismeretlenül tudod mindenki gondolkodását és ugyanabban a stílusban. Senki nem írna ennyit egy kérdés alá.
Amint írtam a koreaiak nagy része: hazaszerető, tiszteli a családját és az idősebbeket, tudják, hogy népszerűek és nem zavarja őket, ha fehér lányt fognak választani, akkor olyat választanak, akit ennyire érdekli az országuk és a kultúrájuk, mert nekik ez fontos és nem maradnak ebben az országban.
Azzal, hogy megmutattam a válaszaidat, nem fenyegetőztem, csak kíváncsi voltam az ő véleményükre.
Ezt sem értelmezted jól, de te engem teljesen kiismertél.
Peeersze! :D
Mindenhol vannak kivételek, de ismerkedésnél úgy is látjuk, hogy megfelelünk e egymásnak.
Van pár gazdag ismerősöm, én középosztály vagyok, érdekes mindegyik így gondolkozik, tervez és kitalál mindent. Sőt sok ilyen embert ismerek. Akiknek a munkájuk komoly és fontos azok csak így tudnak élni, ha mindent beosztanak és megterveznek.
Ezt tőlük tanultam.
Neked meg ez beteges? Szerintem elég rosszul látod.
Lehet te nem leszel sosem ilyen gondolkodású, amit meg én tartok bajnak.
A másik dolog: mentálisan és fizikailag egyik ember sem teljesen egészséges. Ez lehetetlen is lenne. Egy orvos ismerősöm mondta.
Főleg ebben a világban, mindenkinek szüksége lenne egy pszichológusra és teljes kivizsgálásra.
Szerintem fejezzük be, mert sosem fogunk egy nevezőre jutni.
Köszönöm az idődet, de már zavarsz engem, mert nagyon makacs és erőszakos vagy.
Megírnád hány éves vagy? :)
A válaszod elég sértő és alaptalan volt. Nem tudjátok értelmezni a válaszaimat és reagálni rá, mind a ketten pszichológusok vagytok, a koreai férfiak megmentői és rengeteg kommentet írtatok, aminek semmi köze a kérdésemhez.
Most az utolsó válaszodnál még mosolygó fejet is raksz, mintha attól jobb lennél és nekem kedvesnek kéne lennem veletek.
Már írtam, hogy tanult ember vagyok, abból tudnod kéne, hogy elmúltam 23-24 éves.
De persze ti vagytok itt a nagyon okosak.
Ha tini lennék az lenne a baj, ha felnőtt akkor az. :D
Nincs velem semmi baj. A koreai emberek szerint sem.
Ugyhogy nem kell itt fáradoznotok és valótlanságokat állítanotok. Már így is elég időmet és türelmemet vettétek el.
Többször kértem, hogy fejezzétek be, mert rendesen erőszakos zaklatók lettetek.
Na bocsi, én még csak a 21-est írtam, nem tűnt fel más a stílus? Illetve megkérdeztem, hogy mennyi idős vagy..
Na tanult ember nem egyenlő a korosabb emberrel. Vannak idióta emberek “idősebb” korban. Lsd TE! Na én biztos nem fogok neked itt kántálni az életről, mert látszik iszonyat gyökér vagy hogy értsd. Szép napot! 😘
Értettem, hogy te vagy a 21-es válaszoló, az elég bunkó válasz volt.
Persze majd egy 14-18 éves egyetemet végzett. :D
Nem írok inkább semmit, mert nagyon megalázó lenne.
Ne aggódj nekem jó az IQ, EQ. Gondolom te is ezt hiszed magadról, nekem más ötleteim vannak.
Örülök, hogy már nem írsz többet!
Legyen neked is szép napod!
Kérdező, tanultnak lehet, hogy tanult vagy, láttam én egyetemre benyomva is mindenféle embert, de értelmes az biztos nem. OLvasd ét még egyszer a beszélgetésünket. Szinte semmit nem voltál képes felfogni abból, amit mondtunk, újra meg újra rákérdeztél olyan dolgokra, amiket már megmagyaráztunk. Nem án vagyok a makacs, te vagy sajnos butus.
Hatszor írtuk le, hogy nem az a baj, hogy a saját életedet megtervezed, hanem az, hogy a (még nem létező) gyerekedre is rászuszakolod az elvárásaid. Megtervezheted mikor születik az a gyerek? Meg. Megtervezheted, hogy szeretnéd nevelni? Meg. Megtervezheted, milyen külsőt szeretnél neki? Nem. Pont.
Nincs száz százalékosan egészséges ember, persze, rajtad kívül ezt mind tudjuk orvos nélkül is, de azért vannak ennek fokozatai. Te túl vagy azon a határon, amikor képes lennél kábé egészséges lelkületű gyereket felnevelni, legalábbis anélkül, hogy előtte pszichológussal dolgoznál. Ez a tervezgetés nem csak a gyerekvállalásnál jelenthet problémát, hanem előtte is, hidd el, jóból is megárt a sok, kifejezetten káros, ha az életed minden aspektusát pontról pontra megtervezed, és ennyire ragaszkodsz hozzá. Nem érdekel, hogy te melyik ismerősöd viselkedését vetted át vagy mintáját viszed túlzásba, de előbb-utóbb koppanni fogsz, ha valami nem a terveid szerint sül el, ezért igen, borzasztó káros, amit magaddal művelsz, gondolj akármit is. Pláne, hogy rá szeretnéd ezt nyomni az utódodra.
Azt is leírtuk már párszor, hogy nem az a baj, ha valaki érdeklődik a kultúra iránt. Csakhogy te nem ezt csinálod. Az egész kérdésfelvetésből kitűnik, hogy 0 tisztelet van benned Korea és a koreaiak iránt. Érvelhetsz itt, hogy "dehát a koreaiak szeretik, ha érdeklődünk" - igen, felfogtuk, a legtöbb ember szeretné, ha a partnere is kíváncsi lenne a kultúrájára, vagy érdekesnek tartaná, szereté, ez nem csak a koreaiakra igaz. De senki nem szereti, ha a partnere fetisizálja az otthonát, a hazáját.
Kedves leszek, hátha abbahagyod, mert tényleg sok volt belőled!
Nem kérdeztem semmit többször, csak a válaszaimat ismételtem, mert te nem akartad abbahagyni és mindig reménykedtem, hogy az lesz az utolsó. Mindent értettem, amit írtál, csak nem érdekelt!
Ezt is többször leírtam.
Te ismétled magad már több, mint 30 kommenttel.
A koreaiak szerint nincs gond a gondolkozásommal, ők is ennyire megtervezték az életüket, sőt van aki még azt is tudja, hogy nyugdíjas korában miket fog csinálni. Ismernek páran, Koreában élővel is beszélgetek Kakaotalkon.
Te minek ismétled ezt?
Majd te eldöntöd helyettük?
Nem kell senki nevében beszélned főleg, ha ők nem bánják, sőt még durvábban tervezősek. Nem vagy koreai, jogos sincs kikérni a nevükben.
Vedd már észre magad!
Betegesen erőszakosnak tartanak, a kommentjeid alapján, de te tovább folytatod. :D
Nincs semmi gond a túlzott tervezéssel, nekem eddig nagyon hasznos volt mindig és az ismerőseimnek is.
Igen mindent megtervezek, mert nekem ezzel nincs problémám, sőt csak segít az életben.
Sikeres ember vagyok, nem mint itt egyesek. Ne magadból, vagy az ismerőseidből indulj ki, hogy protekcióval kerültél egyetemre, mert ez elég szégyen.
Ki tudja milyen tanulatlan, vagy sikertelen vagy az életben, mivel itt éled ki magad. Inkább nem is hallgatnék rád, ne haragudj! Van pszchiólogus barátom is, néha beszélgetek vele az életemről és szerinte sincs semmi gond velem.
De te, a senki, ismeretlen, majd tudni fogod, hogy én mentálisan rendben vagyok e.
Gondolkozz már kérlek!
Nagyon kínos veled beszélgetnem.
Többször írtam már, hogy miért, de sosem hagyod abba.
Remélem most már tényleg minden világos a számodra és nem zavarsz többet.
Azt megköszönném!
Válaszoló!
Ennyire érdekel idegen emberek/gyerekek sorsa?
Adakozz és önkénteskedj.
Amit itt csinálsz, az hasztalan. Szerintem a kérdező el tudja dönteni, hogy neki mi a jó.
Kérdező! Keress koreai férfit, ha koreai gyereket akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!