Másnál is előfordul, hogy a gyerekek a szülőkre külsőleg egyáltalán nem, de egymásra nagyon hasonlítanak?
Két és fél éves a kisfiunk, a kislányunk három hónapos. Tényleg nagyon hasonlítanak egymásra, a kisfiunk fényképeit visszanézve olyan, mintha a kislányunkat látnánk.
Viszont sem a saját, sem a nagyszülők vonásait nem tudjuk felfedezni rajtuk. A kisfiamnak egyedül a nagylábujja hasonlít az enyémre (amit világéletemben utáltam, annyira bumfordi).
Másnál is előfordul ilyen?
Egy baráti házaspárnak van egy kislánya, és egy kisfia. Kicsinek ők is nagyon hasonlítottak egymásra, de most, hogy már elmúlt egy éves a kisfiú (ő a fiatalabb), ez nem olyan szembetűnő. A szüleikre ők sem hasonlítanak.
Nekünk három lányunk van, akik egyikünkre sem hasonlítanak, és egymásra sem, illetve csak apróságokban.
Én ismerek egy ilyen családot látásból.
4-en voltak testvérek, 3 lány és 1 fiú.
A szülőket nem tudtam felfedezni egyikben sem, de mind mintha egymás ikertestvérei lettek volna, csak más életkorban ugye.
Azóta mindhárom lánynak van saját gyereke és azok is viszik tovább a géneket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!