Férjem nem köszöni meg az ebédet vacsorát stb, nálatok előfordul ilyen? Ma is olyan rosszul esett, gyerekek megköszönik köszi anya elég volt stb, de ő nem!
Figyelt kérdés
2014. ápr. 5. 19:54
1/24 anonim válasza:
Tudja, hogy ez neki jár! Ő tartja el a családot!
2/24 anonim válasza:
Sose legyen ennél nagyobb problémátok!
3/24 anonim válasza:
Ez nálunk is így van :) Miért nem kérdezed meg tőle?
4/24 anonim válasza:
Nálunk se köszönik meg minden alkalommal, de tőlem nem is elvárás. Sokkal jobban esik ritkán egy nagyon őszinte, hű, ez de jó volt, köszönöm, mint mindennap egy, rutinból.
5/24 anonim válasza:
Miért kellene minden alkalommal megköszönnie? Te megköszönöd, hogy dolgozik és hozza haza a pénzt?
6/24 anonim válasza:
Miért kellene megköszönni? A csládban természetes, hogy valaki megfözi az ételt atöbbieknek, ezért külön köszönet nem jár. Vagy szerinted a takaritást is meg kellene köszönni, vagy a fünyírást vagy az egyéb munkákat? A fözés miért lenne ilyen különleges valami?
7/24 anonim válasza:
Nálatok az volt a szokás, hogy az ételt meg kell köszönni, náluk meg az, hogy ami nem ízlik, azt nem hozzuk szóba...
különbözőek a szokások! ;)
8/24 anonim válasza:
Én sem várom el. Ha látom, hogy jóízűen esznek, az nekem elég elismerés és öröm. :) Egyedül a fiamra szólok rá, hogy valamit mondjon, ha feláll az asztaltól, mert nem tudom, hogy elég volt, pisilni kell, inni kell, szaladni akar egy kört, stb. Amúgy a férjem általában megköszöni. Ha nem, hát nem, nem dől össze a világ. Én úgy gondolom, hogy ez egy jelzés, ha végzett.
9/24 anonim válasza:
Érdekes válaszok... a férjem megköszöni az ebédet, én meg megköszönöm neki hogy szépen rendbetette a kertet. Nem treníroztuk erre egymást soha, csak mindketten ezt hoztuk otthonról szerencsére. De kinél mi a szokás ugye.
10/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm vállaszokat!
2014. ápr. 5. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!