Vannak itt egyedülálló kismamák/anyukák? Többi lent.
4 hónapos terhes vagyok. a baba apja ,elhagyott 1 hónapja egy másik nőért. Állitólag nem foglalkoztam vele eleget. Amióta terhes vagyok,tényleg érzékenyebb vagyok,és kissé zárkózottabb.
Alig várom hogy megszülessen,de kicsit félek is hogy mihez kezdek egyedül. Vannak a családomban kisbabák,szóval nem idegenkedek töle,csak mégis van bennem egy kis félelem. A családomra számithatok. Ti hogy boldogultatok az első hónapokban?
Köszi a válaszokat előre :)
Ne haragudj, hogy kíváncsiskodok, csak nem értem, hogy 3 hónap alatt így el tudnak romlani a dolgok 2 ember között?
4 hónapja gondolom még minden rendben volt, hogyha védekezés nélkül szexeltetek, majd min. 1 hónap volt, mire kiderült, hogy terhes vagy, tehát akkor végül is 2 hónap alatt unta meg, hogy nem foglalkozol vele? Ha ez tényleg így van, akkor jobb is, hogy így alakult...
Amúgy nekem a szüleim és a húgom nagyon sokat segítettek, bár nekem a kisfiam apukája is ott volt, csak nem a klasszikus felállás szerint.
Azert egy gyerekkel mas lesz az érzelmi resz, mint egyedül.... Megosztani az örömöt, félelmet, aggodast - a család nem olyan, mint a partner.... Ráadásul ismerősök, akik nincsenek tisztában azzal, hogy egyedül vagy, siman beletaposnak a lelekedbe akaratlanul "apa imádja a kis dragat, ugye" es hasonlók. Aztán ott lesz az is, amikor majd azon gondolkodsz, hogy lehet, hogy az apját nem érdekli a gyereke. Amikor majd a kicsi rakerdez, hogy neki miért nincs apukája. Azt nem javaslom, hogy ha esetleg partnered lesz, azt mondjatok a gyereknek, hogy o az apja: ha rájön, hogy mégsem, az óriási problémákhoz vezet.... Ott lesz a bolcsode, ovoda, ahol szinten nem lesz egyszeru az apa nélküliség....
Pénzben sem egyszeru, az is igaz. Az apát mindenképpen pereld be tartasdijert, az jár a gyereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!