Szerintetek mit takar az egyedülálló anya kifejezés?
Figyelt kérdés
2014. jan. 29. 17:58
1/9 anonim válasza:
Az ha egyedül neveli az anyuka a gyereket.
2/9 anonim válasza:
Gyermeket nevelő nő, akinek nincs férje, élettársa, barátja stb.
Vagyis a háztartásban ő az egyetlen szülő.
3/9 anonim válasza:
Aki egyedül gondoskodik a gyerekről apától csak gyerektartást kap és nincs párja.
Miét ez nem egyértelmű?
4/9 zabmester válasza:
Aki úgy nevel gyereket, hogy nem él párkapcsolatban. Mondjuk egy kezdeti kapcsolat esetén, ha nem él együtt az új partnerrel, és a pasi nem vesz részt a gyerekkel kapcsolatos dolgokban, szerintem szintén használható az egyedülálló anya kifejezés.
5/9 anonim válasza:
Családi pótlék miatt kérdezed?
Nekem már akkor is járt az emelt, amikor még házas voltam (papíron) de a férjem már elköltözött. Arról kellett nyilatkozni, hogy nincs élettársam, és írták, hogy ha lesz, akkor mittomén hány napon belül kell jelezni és akkor megint a sima alap családit kapom.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat nem a családi miatt kérdeztem. Mondjuk szerintetek az minek számít ha van egy 4 tagú család apa anya gyerekek, de az apa jóformán éjjel nappal dolgozik, akkor az az anya nem számít egyedülállónak?
2014. jan. 30. 09:07
8/9 anonim válasza:
Már miért számítana egyedülállónak, nem unalmában hanem a családért dolgozik. Egyáltalán nem az.
9/9 zabmester válasza:
Ettől nem lesz valaki egyedülálló. Együtt élnek, közösen gazdálkodnak a pénzükből, jelen van mindkét szülő, még ha az egyik csak keveset is. Nem azt mondom, hogy könnyű lehet anyának lenni egy ilyen családban, de ezt nem egyedülállónak nevezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!