Mennyi idős kortól szoktak a gyerekek ovis és sulis társaknál aludni? A ti családotokban milyen sűrűn van ilyen?
nekem sosem engedték meg, sem azt, hogy én valakinél, sem azt, hogy egy másik gyerek nálunk aludjon... egy kezemen meg tudom számolni, hány ilyen alkalom volt... gimi utolsó évében maradhatott bnőm, de csak az első vonatig, ami azt jelentette, h 3kor hazaértünk buliból, neki 5.18kor ment a vonata... nagyon utáltam...
én biztos, hogy meg fogom engedni, ha a szülőket is ismerem. Ovis korban még szerintem kicsi, de 3-4, osztálytól már beleférhet :)
Én anno sokat aludtam már az ovis barátnőimnél is (6 éves koromtól kb.), de mivel apám egyedül nevelt, azt hiszem, ez ebből eredt. A férjem azt mondja, ők sosem aludtak másoknál, nem volt szokás, pedig elég kiterjedt családjuk és baráti körül van.
Ahogy előttem is írták, anyaként nem a kor, inkább két dolog számít nekem ezügyben, egyrészt, hogy mennyire bízom meg a másik családban, másrészt pedig a gyerek személyisége. Az enyém nem hajlandó másnál aludni, még akkor is nyafog, ha a nagyszülőknél kell (pedig ott jól érzi magát), holott már 9 éves. Próbálkoztunk vele, hogy uncsitesók ittaludjanak, lelkesek voltak, de aztán hazakéredzkedtek. A legjobb barátnőm ilyen korú gyereke is ilyen, próbált már máshol aludni, de végül hazament inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!