Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik a jobb Anya? A gyerekek...

Melyik a jobb Anya? A gyerekek szempontjából.

Figyelt kérdés

1. Csinos, sminkeli magát, fogyókúrázik és sportol heti 3X, könyveket olvas, sorozatokat néz, youtube videókat készít, ezáltal nem sok ideje van foglalkozni a gyerekeivel, de azok eljátszanak együtt. Anyuka boldognak, kiegyensúlyozottnak tűnik.

2. Nincs hobbija, a szülès utáni túlsúlyt sem adta le, nem mondható csinosnak, emiatt nem érzi màr jó nőnek magát, nem boldog. De, sok időt tölt a gyerekeivel, bár sokszor morcos, és nincs kedve hozzá, mivel nincs semmi énideje és emiatt ki van égve. Nem megy el otthonról programokra, és nem zavarja a szobájukba a gyerekeket, hogy ő magával tudjon foglalkozni.

2022. jún. 6. 09:40
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
73%

ebben a hónapban elolvastott 5 könyvet, meg megnézett 6 sorozatot

Na, számomra itt válna máris hiteltelenné. Erre egy sima, átlagos dolgozó embernek sem lenne ideje, nem hogy egy anyukának. Feltéve, ha nincs mellette 5 babysitter.

2022. jún. 6. 12:30
 22/50 anonim ***** válasza:
67%

mert olvasni, “énidőzni” nem lehet délben vagy este amikor már a gyerek(ek) alszik(alszanak)? nem lehet heti 1-2-3x a nagyszülőkre bízni a gyereket míg elmész fodrászhoz, körmöshöz, férjeddel moziba? ne már, ez tényleg mártíromság, hülyeség és felesleges is. nem az önfeláldozásban mérik a “jóanyaságot”…

szerintem az 1. versenyző az ideálisabb a yt videók készítése nélkül (bár ha abból él akkor rendben van, de ha csak öncélúan kiteregeti az életüket 3 lájkért az nincs)

2022. jún. 6. 12:33
 23/50 A kérdező kommentje:
Nem lehet, mert nem egyszerre alszanak sosem. Nagyszülő nincs.
2022. jún. 6. 12:35
 24/50 A kérdező kommentje:
Este már hulla vagyok.
2022. jún. 6. 12:35
 25/50 anonim ***** válasza:
63%
Én ezt az idő dolgot nem értem. En diétázok (nulla perc), sportolok (40perc naponta), könyvet olvasok (1 óra alvás előtt) vagy sorozatozok (1 óra alvás előtt). Dolgozom (4-6 óra, saját vállalkozás, amig a gyerek oviban van). Főzök (1 óra naponta), bevásárlok (30 perc gyerekkel hazafele az oviból). Takarítok (1 óra naponta). Délután a gyerekkel vagyok, este 8ig játszótér vagy egyéb program. Hétvégén egész nap a gyerekkel vagyok, de van, hogy egész napra az apja viszi kirándulni, akkor is bőven van idő magamra. Tudok sportolni, olvasni, sőt még más hobbimra is van időm. Szóval idő van, csak manapság a nők jobban szeretnek segget mereszteni és zabálni!
2022. jún. 6. 12:43
 26/50 anonim ***** válasza:
73%

Kérdező, ki akar tökéletes nő és anya lenni?

Kapaszkodj meg: Havonta járok fodrászhoz, kozmetikushoz, pilláshoz, körmöshöz, hetente háromszor edzeni, kéthetente a barátnőimmel programozni, hetente a férjemmel.

De ugyan úgy, foglalkozom a gyerekemmel, kelek hozzá, játszunk, tanítom, sokat nevetünk, minden hétvégén hármasban program, hétköznap 2 naponta megyünk valahova. Délutánonként játszótér, park, amihez kedvünk van.

Imádom a gyerekemet, semmiért nem adnám, de arra se vagyok hajlandó hogy kivetkőzzek magamból és elhanyagoljam a külsőmet.

Nekem mindkettő egyformán fontos, mindkettő én vagyok.

Boldog vagyok, és úgy látom a gyerekem is az

2022. jún. 6. 12:43
 27/50 anonim ***** válasza:
87%

Aha. Nos, azt tudtad, hogy Kylie Jenner a legfiatalabb önerőből milliárdossá vált szemely a vilagon? Akkor most gondolj bele, mennyi valosagtartalma van ennek, hiszen eleve egy milliomos családba született, ahol megalapozták a jövőjét és q családja miatt figyelt fel rá q világ. Nem önerőből jutott oda.

A te YouTube peldakepednek is meg van háttér orszaga, úgy nem nehéz tökéletesnek látszani.

2022. jún. 6. 12:56
 28/50 A kérdező kommentje:
26,27 jó nektek!
2022. jún. 6. 13:08
 29/50 anonim ***** válasza:
86%

Kérdező, neked is lehetne ha tovább látnál a mártírságon.

Nem akarásnak nyögés a vége, ha változtatni akarsz, akkor felállsz és csinálod.

Ha szeretnél én időt akkor az apjára bízod a gyereket, vagy bébiszitter, vagy keresel hasonló helyzetben lévő anyukát akivel kölcsönösen vigyáztok egymás gyerekeire hetente pár órát.

Próbáld meglátni a jót az apró dolgokban ne csak a keserűség áradjon belőled.

Kövesd ki azt a youtubert ha ennyire tönkreteszi az önértékelésed. Tudnod kéne, hogy ami ott van, annak legalább a fele nem igaz vagy nem úgy van. Kövess inkább valódi anyákat, nőket, olyanokat akik hasznos tagjai a társadalomnak és nem lesz tőlük kisebbrendűségi komplexusod.

De legjobb lenne ha a saját életedben próbálnál a maximumra törekedni. Szoktasd a gyerekeidet arra hogy egyszerre aludjanak, ha nem, akkor is, egyszerre legyen csendes pihenő, azalatt te tornászhatsz, olvashatsz megnézhetsz egy részt a kedvenc sorozatodból.

Kérd meg a férjed, mondja el, mit szeret benned, őszintén. Ha már nagyobb a gyerkőc, akkor őt is. meg fogsz lepődni milyen értékes vagy nekik.

Ne a világnak akarj megfelelni hanem magadnak és a családodnak.

Kértél segítséget? Mondtad hogy neked ez így nem jó? Ha nem, akkor tedd meg.

2022. jún. 6. 13:16
 30/50 anonim ***** válasza:
7%

26

Én is vállalkozó vagyok.Oviba is jár a gyerekem amikor nem beteg és sokat beteg. Nyitvatartás 8-16-ig.Ha idejön a kuncsaft vásárolni, a gyerek meg éppen hányni kezd vagy épp pisilni vagy bármi akkor ott vagy ahol a part szakad, nem tudod merre szakadj ketté, hogy mindennek megfelelj.Aztán biztos akkor fog mondjuk szomjas lenni mikor épp számlát készítesz,meg akkor nincs kedve csendben lenni fél másodpercre.Nálunk az oviba mondták könnyű nekem, mert megoldom.Ja nem megyek táppénzre a gyerekkel, de délután 4 órára mire bezárunk agyilag teljesen leamortizálódok, ha a gyerek itthon van.És igen, mellette főzök, de nekem pld csak a csirkés kaják férnek bele az 1 órába, viszont sokszor főzök 2 fele, mert párom érzékeny bizonyos alapanyagokra és nem mindegy mit eszik.Úgyhogy az egy óra főzés (sok kiszaladgálással) mondjuk min 2 óra inkább több.Aszerint mit csinálok:D

Aztán leülök este a gép elé és mondjuk szerződéseket készítek, árajánlatokat, átárazok termékeket, mert mozognak az árak felfele és nem mindegy hogy mínuszt termelünk vagy +.Átutalásokat csinálok,lehetőségek után nézek stb..stb..Éjfél után lefekszem és 6-7 órától mondjuk pörgök mint a mérgezett egér ujra.Megy, mert dolgozunk rajta és kell is beletenni energiát, egyenlőre erre nem tudunk embert felvenni, párom terepen én meg itthon.

Nem tornázgatok külön 40 percet, mert kb egész nap tornázom.:D Nincs is kedvem este már.Nem olvasgatok, mert örülök ha végre elfekhetek vagy leülhetek a hátsómra.Aztán mégis van rajtam jó 8 kg súlyfelesleg, meg nyugodtan elmondhatom magamról hogy este 9-re mire a gyerek lefekszik kész vagyok mint a mateklecke:D:D

2022. jún. 6. 13:29
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!