Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik a jobb Anya? A gyerekek...

Melyik a jobb Anya? A gyerekek szempontjából.

Figyelt kérdés

1. Csinos, sminkeli magát, fogyókúrázik és sportol heti 3X, könyveket olvas, sorozatokat néz, youtube videókat készít, ezáltal nem sok ideje van foglalkozni a gyerekeivel, de azok eljátszanak együtt. Anyuka boldognak, kiegyensúlyozottnak tűnik.

2. Nincs hobbija, a szülès utáni túlsúlyt sem adta le, nem mondható csinosnak, emiatt nem érzi màr jó nőnek magát, nem boldog. De, sok időt tölt a gyerekeivel, bár sokszor morcos, és nincs kedve hozzá, mivel nincs semmi énideje és emiatt ki van égve. Nem megy el otthonról programokra, és nem zavarja a szobájukba a gyerekeket, hogy ő magával tudjon foglalkozni.

2022. jún. 6. 09:40
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
75%
Azért elég szomorú, hogy ez a 2 opció van.Minden esetre én a 2. csoportban szereplek, bár van hobbim viszont kevés az én időm, illetve nem vagyok boldogtalan sem csak ha 3-4 napja nem aludtam ki magam normálissan.Ettől függetlenül ha a napok 90% minden rám hárul akkor frusztrált leszek, meg morcos, viszont olyan borzasztó sem lehetek,mert igényelnek a gyerekeim.Tulsuly az van,bár 6kg lement mióta kicsit oda figyelek mit eszek.Ha jó nő kategória lennék se gyartanék tartalmakat,mert engem az nem kotne le, nem tenne boldoggá.Paromnak jó nő vagyok,ő érezteti velem, nincs igenyem külső megerősítésre.
2022. jún. 6. 11:05
 12/50 anonim ***** válasza:
92%
a kérdés egyértelműen csak provokáció…
2022. jún. 6. 11:20
 13/50 anonim ***** válasza:
93%
Itt megint valami személyes tapasztalat és ezáltal önigazolás keresés van a kérdés mögött.
2022. jún. 6. 11:33
 14/50 anonim ***** válasza:
38%
Te milyen gyereket szeretnél, akinek az 1. vagy a 2. a példaképe?
2022. jún. 6. 12:06
 15/50 A kérdező kommentje:

Mégis mi ezen a provokáció? A 2. verzió vagyok én, az 1. pedig egy youtuber Anyuka akit követek. Tudom nem szabad elhinni a felét se annak amit mondanak, de azért ő elég hiteles és évek óta látom, hogy hogyan élnek.

Kérdés volt, hogy kinek szeretnék megfelelni? Nyilván a férjemnek, a gyerekeimnek és közben szeretnék boldog lenni. Csak kezdem azt érezni, hogy nagyon rosszul csinálom a dolgokat és igaza van az 1. versenyzőnek, mert ő boldog, jól érzi magát, a gyerekvállalással is megmaradtak a hobbijai, foglalkozik magával, én pedig elsüllyedtem egy mocsárban, és ettől a gyerekeim sem lesznek boldogok.

2022. jún. 6. 12:16
 16/50 anonim ***** válasza:
92%

Nem tudom melyik a jobb anya, de én például elég jó anyának tartom magam a gyerek szempontjából, és kapaszkodj meg, elég jó nőnek is. Sokat foglalkozom a gyermekemmel, játszunk, énekelünk, kimozdulunk. Sokszor velünk van a férjem is, és én ezen idő alatt ki vagyok sminkelve, és normálisan fel vagyok öltözve. Egészségesen táplálkozunk, így nem kell fogyokúráznunk. A sport az egyik hobbim, de sajnos arra még nem sikerült elég időt szakítanom. De ettől még nem vagyok morcos. Sorozatokat ugyan nem nézünk, de a gyerekem is és a férjem is kiegyensúlyozottnak és boldognak tűnnek. Nyilván nem csak miattam, de legalább nem szomorítom őket 😂

Nézd, te totálisan két szélsőséges esetet írtál le. Szerintem egyik típusú nővel sem jár jobban vagy rosszabbul egy gyerek. Egy közös van ugyanis mindkét általad leírt típusban. Mondom: nem szívesen tölti az idejét a gyerekeivel. Az 1-es meg sem próbálja, a 2-es meg alapból sem érzi jól magát a leírásod alapján. A gyerek is megérzi ha csak muszájból vannak vele. Aztán meg lehet játszani a mártírt, hogy "bezzeg én feláldoztam értetek a legszebb éveimet".

2022. jún. 6. 12:18
 17/50 anonim ***** válasza:
68%

A youtube-on egyik sem hiteles.

Az a 30 perces videó semmi egy naphoz képest, amúgy meg egy hétig veszik fel.

2022. jún. 6. 12:20
 18/50 A kérdező kommentje:
18-as oké de ha azt mondja, hogy ebben a hónapban elolvastott 5 könyvet, meg megnézett 6 sorozatot, akkor az azt jelenti, hogy azért van ott énidő. Én 5 könyvet az elmúlt 5 év alatt nem olvastam el, nem 1 hónapban.
2022. jún. 6. 12:23
 19/50 A kérdező kommentje:
17es igen, most pont ebben a mártír szerepben vagyok. De nem tudatos.
2022. jún. 6. 12:23
 20/50 A kérdező kommentje:
Tehát akkor szerintetek igazából egyik Anya sem elég jó a gyerekek szempontjából, de inkább az 1-es jó kiegészítve azzal, hogy több időt töltsön a gyerekeivel. Csak akkor nyilván az összes többi hobbira nincs idő. Nehéz az arany középút.
2022. jún. 6. 12:25
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!