Melyik a jobb Anya? A gyerekek szempontjából.
1. Csinos, sminkeli magát, fogyókúrázik és sportol heti 3X, könyveket olvas, sorozatokat néz, youtube videókat készít, ezáltal nem sok ideje van foglalkozni a gyerekeivel, de azok eljátszanak együtt. Anyuka boldognak, kiegyensúlyozottnak tűnik.
2. Nincs hobbija, a szülès utáni túlsúlyt sem adta le, nem mondható csinosnak, emiatt nem érzi màr jó nőnek magát, nem boldog. De, sok időt tölt a gyerekeivel, bár sokszor morcos, és nincs kedve hozzá, mivel nincs semmi énideje és emiatt ki van égve. Nem megy el otthonról programokra, és nem zavarja a szobájukba a gyerekeket, hogy ő magával tudjon foglalkozni.
Mégis mi ezen a provokáció? A 2. verzió vagyok én, az 1. pedig egy youtuber Anyuka akit követek. Tudom nem szabad elhinni a felét se annak amit mondanak, de azért ő elég hiteles és évek óta látom, hogy hogyan élnek.
Kérdés volt, hogy kinek szeretnék megfelelni? Nyilván a férjemnek, a gyerekeimnek és közben szeretnék boldog lenni. Csak kezdem azt érezni, hogy nagyon rosszul csinálom a dolgokat és igaza van az 1. versenyzőnek, mert ő boldog, jól érzi magát, a gyerekvállalással is megmaradtak a hobbijai, foglalkozik magával, én pedig elsüllyedtem egy mocsárban, és ettől a gyerekeim sem lesznek boldogok.
Nem tudom melyik a jobb anya, de én például elég jó anyának tartom magam a gyerek szempontjából, és kapaszkodj meg, elég jó nőnek is. Sokat foglalkozom a gyermekemmel, játszunk, énekelünk, kimozdulunk. Sokszor velünk van a férjem is, és én ezen idő alatt ki vagyok sminkelve, és normálisan fel vagyok öltözve. Egészségesen táplálkozunk, így nem kell fogyokúráznunk. A sport az egyik hobbim, de sajnos arra még nem sikerült elég időt szakítanom. De ettől még nem vagyok morcos. Sorozatokat ugyan nem nézünk, de a gyerekem is és a férjem is kiegyensúlyozottnak és boldognak tűnnek. Nyilván nem csak miattam, de legalább nem szomorítom őket 😂
Nézd, te totálisan két szélsőséges esetet írtál le. Szerintem egyik típusú nővel sem jár jobban vagy rosszabbul egy gyerek. Egy közös van ugyanis mindkét általad leírt típusban. Mondom: nem szívesen tölti az idejét a gyerekeivel. Az 1-es meg sem próbálja, a 2-es meg alapból sem érzi jól magát a leírásod alapján. A gyerek is megérzi ha csak muszájból vannak vele. Aztán meg lehet játszani a mártírt, hogy "bezzeg én feláldoztam értetek a legszebb éveimet".
A youtube-on egyik sem hiteles.
Az a 30 perces videó semmi egy naphoz képest, amúgy meg egy hétig veszik fel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!