Melyik a jobb Anya? A gyerekek szempontjából.
1. Csinos, sminkeli magát, fogyókúrázik és sportol heti 3X, könyveket olvas, sorozatokat néz, youtube videókat készít, ezáltal nem sok ideje van foglalkozni a gyerekeivel, de azok eljátszanak együtt. Anyuka boldognak, kiegyensúlyozottnak tűnik.
2. Nincs hobbija, a szülès utáni túlsúlyt sem adta le, nem mondható csinosnak, emiatt nem érzi màr jó nőnek magát, nem boldog. De, sok időt tölt a gyerekeivel, bár sokszor morcos, és nincs kedve hozzá, mivel nincs semmi énideje és emiatt ki van égve. Nem megy el otthonról programokra, és nem zavarja a szobájukba a gyerekeket, hogy ő magával tudjon foglalkozni.
"Nem lehet egyszerre tökéletes nőnek és tökéletes Anyának lenni."
Sőt, jobbat mondok. Külön-külön se lehet.
Meg aztán a "tökéletes anyát" még értem is valahol. Nincs erre sem objektív mérőszám, de lehet valaki a saját gyerekének a lehető legjobb anyja. De mi az, hogy "tökéletes nő"? Kihez képest? És kinek a szemében? A férjemnek? Vagy a külvilágnak? Ha a férjemnek az a fontos, hogy főzzek finomat, de az nem érdekli, hogy van-e rajtam túlsúly, akkor én most tökéletes nő vagyok akkor is, ha a szomszéd Józsinak nem jövök be? Vagy az a "tökéletes nő", aki kivétel nélkül mindenkinek megfelel?
"Nem lehet egyszerre tökéletes nőnek és tökéletes Anyának lenni"
Valahol eltévedtél
Mióta számít a tökéletes nő képéhez a fogyókúra, a sorozatnézés és a youtube videó?
Ha megfelelően táplálkozik és sportol, nem nagyon kéne fogyókúrázni. Sorozat? Anélkül nem működik?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!