Melyik a jobb Anya? A gyerekek szempontjából.
1. Csinos, sminkeli magát, fogyókúrázik és sportol heti 3X, könyveket olvas, sorozatokat néz, youtube videókat készít, ezáltal nem sok ideje van foglalkozni a gyerekeivel, de azok eljátszanak együtt. Anyuka boldognak, kiegyensúlyozottnak tűnik.
2. Nincs hobbija, a szülès utáni túlsúlyt sem adta le, nem mondható csinosnak, emiatt nem érzi màr jó nőnek magát, nem boldog. De, sok időt tölt a gyerekeivel, bár sokszor morcos, és nincs kedve hozzá, mivel nincs semmi énideje és emiatt ki van égve. Nem megy el otthonról programokra, és nem zavarja a szobájukba a gyerekeket, hogy ő magával tudjon foglalkozni.
Hát én a két lehetőség közül egyik sem lennék szívesen. Az első sok olyat csinál, amit én is csinálok, de nekem fontos, hogy legyen időm a gyerekeimre, hiszen azért akartam gyereket, nem csak dísznek. Így viszont az időmmel állandóan zsonglőrködnöm kell, mivel a férjem elég sokat dolgozik (pontosabban elég messze van a munjahelye, sok időt elvisz az utazás). Dolgozom napi 8 és fél órát, mellette tanulok, és van két gyerekem elég nagy korkulonbseggel, mindkettő tök mást igényel. Emellett nekem is vannak igenyeim, pl barátokkal is találkozni, kimozdulni, olvasni, filmet nézni, sportolni, stb. Ez csak úgy megy, ha valamiről lemondok. Ez általában az alvás. Aztán van, amikor a sportot engedem el kicsit (amúgy se sok, heti egy óra jóga, de ha megepul a helyi uszoda, úszni is szeretnék járni), máskor olvasasra nem jut annyi, vagy mostanában ritkábban főzök (amúgy is utálom, csak itt nem sok lehetőség van más módon változatosan, egészségesen enni).
Ez van, MINDEN soha nem fog beleférni, de ami igazán fontos, annak muszáj.
44
10+ milliós bevételnél 1-1.5 millió a tiszta haszon,mert nincs 100% árrésünk, mivel akkor a kutya se bízna meg bennünket munkával, ha az 500.000ft valamit 1.000.000ft adnánk,csinálnánk meg.:) Van melósunk, akik terepre járnak.5+párom, ezeket az embereket kifizetni is pénz, meg utánuk az államnak fizetni is pénz.1 milla felett van..Aztán kifizeted az áfát még 1-2-2.5 milla.Vannak még kisebb kiadásaink, de azok alapvetően nem tételek.Aztán kifizeted azt a cuccot amit el akarsz adni az meg a maradék milla.Ha az első években kiveszed és nem forgatod bele a tiszta hasznod a vállalkozásba, akkor tönkre mész, mert ha nincs költve egy induló vállalkozásra ,akkor sose lesz belőle fejlődő cég.
Volt ügyvezetőnk.:) Az első sikeresebb hónap után úgy gondolta, hogy neki járna 1 millás fizetés és ő se értette , hogy az miért nem megy elvégre a havi tiszta hasznot igazán kifizethetnénk neki:D:D Így aztán maradtam én.
Ha te ezt máshogy csinálod, akkor aligha lehetsz vállalkozó, vagy valami 3 arckrémet ,két doboz zsírégető tablettát, meg 3 poharat eladtam típusú vállalkozó vagy, mi meg nem ilyenbe utazunk:D
Sztem ez összetettebb mint ahogy írod a kérdésben.
Az én gyerekem nincs el a karomban nyugodtan egy sminkelős videó erejéig sem. Anyamatrica és 2 emberes volt
Ez a nő egy pörgős, 100x fokon égő, percig nem áll le típus. Én ráérősebb vagyok.
Sminkelem magam, sorozatokat nézek, vegetáriánus vagyok, 2 felé főzök, de nem sportolok. Olvasni nem szoktam annyit már. Hobbira lenne időm, de sokat, túl sokat mobilozok, viszont foglalkozok a gyerekkel, nagyjából rendbe vagyok magammal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!