Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 17 évesen is lehet valaki jó...

17 évesen is lehet valaki jó anya?

Figyelt kérdés

Egy gyerek nevelését el lehet kezdeni összegyűjtött ösztöndíjból (400-500E)? Szeretném úgy megoldani a nevelését hogy a szüleimnek minél kevesebbet keljen pénzileg besegíteni. (Még nincs meg a baba) A pénzből már vettünk babakocsit hordozoval,pelenkát(370db),kiságyat,popsi törlőt,babakádat,orrszivó,cumi/cumisüveg,meg több apróság.A pénzből nem sok fogyott,ha tippelnem kellene még 300E körül van,ez még mennyi ideig elég?

Megpróbálok neki mindent megadni és igy hogy az apja nem érdeklődik iránta,így is mindent megadni neki.Nem lesz egyszerű ezt tudom,de sikerülhet?

2022. ápr. 17. 09:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/79 A kérdező kommentje:
A cukrász szakmát végzem idén ,sütni tudok,nyelvek kapcsán szavakat megértek angolul,de nem sok minden sajnos :(
2022. ápr. 17. 18:40
 52/79 A kérdező kommentje:
#54 védekeztünk,tudjuk hogy semmi sem 100%-oszt védelem,az orvos pedig 70-80 év között van és gondoltunk arra is hogy látta a babát,csak örült neki hogy egy fehér és fiatal lány szülnek,ezert nem szolt.
2022. ápr. 17. 18:43
 53/79 anonim ***** válasza:
32%
Most ezért le fognak pontozni, de megpróbálnék a helyedben otthon sütögetni, és azt eladni. Ha ügyesen díszítesz, akkor megrendelésre csinálhatsz szülinapi tortákat. Csak ne bukj le, mert nyilván ehhez vállalkozónak kéne lenned, de ennyi idősen, kis zsebpénzként nem érdemes kiváltani a vállalkozóit, tehát marad a fekete munka.
2022. ápr. 17. 18:45
 54/79 anonim ***** válasza:
89%
Olyan nincs hogy egy orvos nem szól hogy valaki terhes... Eleve végez uht ahol te is láttad volna, plusz a papirra is köteles rairni. Eddig voltál hiheto, de már tudom ki vagy, már volt erről postod, a 80 éves nogyogyasz buktatott le...
2022. ápr. 17. 18:47
 55/79 A kérdező kommentje:
#57 Rendben nyilván sokan nem hiszik ezt el,ne hidjék,ennél a dokinál magánrendelében nem volt u.h,és nem is küldött,azt mondta stressz,és irt fel egy gyógyszert ami meghozza a menzeszt. De segitseget kértem nem ,,szidást" mostmár nem tudok rajta változtatni,ugyhogy aki segiteni nem tud/akar az ne is irjon
2022. ápr. 17. 18:52
 56/79 anonim ***** válasza:
100%
Nem szidtalak, pusztán rajtotem hogy már ellotted ezt egyszer csak akkor még talán a 13. Héten "vette" észre, ma már a 19.en..
2022. ápr. 17. 20:45
 57/79 anonim ***** válasza:
2022. ápr. 17. 20:48
 58/79 anonim ***** válasza:
2022. ápr. 17. 20:49
 59/79 anonim ***** válasza:
81%

"Mivel bölcsibe nem szeretném adni (én neveljem ne a bölgyisek) így gondoltam vizsga után otthon leszek vele,aztán megpróbálok online egy lakberendezés szakmát elkezdeni tanulni,amit késöbb otthonról is tudok dolgozni (ha jól tudom). + szeretném a jogsit is megcsinalni vagy legalább elkezdeni."

És akkor mégis 3 év kihagyással, 0 munkatapasztalattal és egy kisgyerekkel mégis ki fog felvenni dolgozni? Ki fogja eltartani a sejhajotokat 3 évig? A jogsira hogy lesz pénz?

2022. ápr. 17. 20:50
 60/79 anonim ***** válasza:
61%
Bocs, az előző link veletlen volt, csak nem tudom hogy lehet toroltetni. És igen, bocs, valóban 19 hét volt de itt a postod, ott sem válaszoltál már senkinek csak ugyanezt a szöveget nyomtad🤷‍♀️
2022. ápr. 17. 20:51
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!