Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 17 évesen is lehet valaki jó...

17 évesen is lehet valaki jó anya?

Figyelt kérdés

Egy gyerek nevelését el lehet kezdeni összegyűjtött ösztöndíjból (400-500E)? Szeretném úgy megoldani a nevelését hogy a szüleimnek minél kevesebbet keljen pénzileg besegíteni. (Még nincs meg a baba) A pénzből már vettünk babakocsit hordozoval,pelenkát(370db),kiságyat,popsi törlőt,babakádat,orrszivó,cumi/cumisüveg,meg több apróság.A pénzből nem sok fogyott,ha tippelnem kellene még 300E körül van,ez még mennyi ideig elég?

Megpróbálok neki mindent megadni és igy hogy az apja nem érdeklődik iránta,így is mindent megadni neki.Nem lesz egyszerű ezt tudom,de sikerülhet?

2022. ápr. 17. 09:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/79 anonim ***** válasza:
34%
Igen lehet. És mint látod 20-30-on túl is lehetnek rosszindulatúak,mint itt egyes válaszadó jól tükrözi.
2022. ápr. 17. 13:13
 32/79 anonim ***** válasza:
42%

30-as! Hadd találjam ki, amúgy te csak és kizárólag önszántadból dolgozol, csakis az elveid miatt, hogy "ne égjen a pofádról a bőr", mert amúgy a férjed tuti jól keres, és semmi szükséged nem lenne a pénzre. Tudjuk jól a maszlagot. :)

El tudom képzelni, amint minden reggel munkába menet fortyogsz a dühtől, mert a Juli meg az Kati nem dolgozik és eltartja a férje, és otthon ég a pofájukról minden nap a bőr, nekem meg megint be kell menned dolgozni 🤣🤣🤣🤣

2022. ápr. 17. 13:25
 33/79 anonim ***** válasza:
98%

Nyilván nézőpont kérdése, a jó anya szerintem ott kezdődik, hogy felelősségteljesen vállal gyereket, hogy megkímélje a felelőtlen gyerekvállalás következményeitől - és itt nem hitelmentes lakásra meg 10 milliós megtakarításra gondolok, de minimum valami normális végzettségre, ledolgozott pár évre, valamennyi megtakarításra, előreláthatóan megbízható párra.

Persze, lehet 17 éves szülők nyakán élő egyedülálló leányanyaként is szeretni egy gyereket, csak a szeretet, mint tudjuk, önmagában kevés egy gyerekhez. Pláne hosszútávon.

2022. ápr. 17. 14:20
 34/79 anonim ***** válasza:
70%

"Ez tipikusan, hogy full irigy vagy azokra, és magadnak, meg a külvilágnak, még egy ilyen névtelen oldalon is nem győzöd bizonygatni, hogy micccsodda egy független ember vagy."

Én nem az a kommentelő vagyok, akinek címezted ezt a szöveget, de nem értem, miért jön elő mindig ez az irigyes vád. Olyan elképzelhetetlen, hogy valaki nem ért egyet azzal hogy egy felnőtt ember képes saját magát és a gyerekeit is totális anyagi függőségbe hozni más által?

Szerintem inkább azt szokták irigyelni, ha valakinek gazdag család gyerekeként nem kell dolgoznia, vagy mert sokat örököl, arra, hogy valakit eltart a férje, meglátásom szerint kevésbé irigyek, inkább valóban nem értenek egyet a helyzettel. Ez olyan lehetetlen vag mi?

2022. ápr. 17. 14:23
 35/79 anonim ***** válasza:
29%

"szülő nyakán élni"

Mikor felejtetitek már el ezt a kommunista dumát?

Attól mert a ti szüleitek így gondolják, hogy a nyakukon élnétek, még nem minden szülő ilyen.

2022. ápr. 17. 14:24
 36/79 anonim ***** válasza:
0%

Aki nem ért egyet valamivel, az kulturáltan elmondja a véleményét (ha a másik fél igényt tart rá egyáltalán), amennyiben nem, akkor tartsa meg magának.

De ez a kommentelő ezzel a ki vagyok, mi vagyok szöveggel adta elő a bezzeg ő dumát.

Ilyen szöveg csak olyanból dőlhet, akinek ezzel kapcsolatban valami dühe van, normális embert nem érdekli, hogy kit tart el a férje, azt be ne mesélje már senki, hogy az ilyen csak szimplán nem ért egyet, innentől kezdve nem is releváns egy ilyen véleménye.

2022. ápr. 17. 14:28
 37/79 anonim ***** válasza:
35%

34es nem fortyogok. És nagyon jó érzés hoyg nem úgy kell odamennem hogy drága férjem légyszíves adj már egy kis zsebpénzt hogy tudjak betétet venni magamnak :-D

De tudom a maszlagot a férjed térden állva könyörgött hogy had tarthasson el és mivel havi 100 milliót keres te feláldoztad csodásan felfelé ívelő karriered és vezető pozíciódat a gyereknevelés oltárán igaz?:-D

El tudom képzelni amint könyörögsz apucinak egy forrócsokira valóért:-D

2022. ápr. 17. 14:40
 38/79 anonim ***** válasza:
6%

Hahaha

Legalább légy egy kicsit kreatívabb, ne az én kommentemet írd már át! 🤣

Amúgy meg értőolvasás sem megy, mivel írtam, hogy engem nem tart el, de nem érdekel ha mást igen.

De amúgy ez most keményen ide lett mondva! 😆

2022. ápr. 17. 14:44
 39/79 anonim ***** válasza:
25%
Ja, és a helyesírás sem az erősséged. Vajon mit dolgozhatsz, amihez nem kell sem írni, sem olvasni tudni, és olyan jól fizet? 🤔
2022. ápr. 17. 14:45
 40/79 anonim ***** válasza:
14%
40es nekem mindegy, csak ne gondolják hogy ugyan annyit érnek a társadalom számára mint a dolgozó nők.
2022. ápr. 17. 14:45
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!