25 évesen saját ház?
Üdv!
Röviden: a jövőbeli terveim között az első az, hogy legyen egy saját hazám! Ez a tervem garantáltan sikerülni fog!
Most jelenleg keményen dolgozok, hogy egy számomra tökéletes hazát építsenek!
Én falusi vagyok, nos mint minden faluban itt is, pletyka megy szájról-szájra!
•nem szeretném azt hallgatni, hogy
kölcsön pénzből építem majd meg a hazát, vagy ri***kodásból,vagy hogy minden nap 5-6 vénlány elmegy a ház előtt csak azer, hogy jól szemügyre vegye a hazát, kb 10 szer elmegy majd a ház előtt!!
Röviden ennyi a tervekről!
Családot szeretnék, gyereket stb, de nem vágyom férjre!!!
A szüleim, családtagok nem igazán képesek(mentálisan terheltek) vigyázni egy gyerekre!
Itt fellép néhány probléma! Az első: ha készen lesz a ház, stabil munkahely meg hasonló apróságok.. megoldható az, hogy terhes legyek férfi nélkül? Mármint szexuális úton!
Vagyis olvastam bizonyos oldalakon, hogy lehet, ha minden ok!
A második: abban a 3 évben amíg itthon leszek a picivel, ki tudna segíteni?
Tudom, hogy van dadus, de ők besegítenek a házkörüli teendőkben?
Ha nem, akkor van olyan bérelhető ember aki igen?
A harmadik: a gyámhatóság ugrik e a témára, hogy egyedül nevelem? - esetleg el is vehetik tőlem a picit?-
Én mindössze csak boldog szeretnék lenni, egyenlőre férj nélkül de, hogy mit hoz a jövő?! :)
Igaz ezek csak egyenlőre álmok, de a hazát azt komolyan gondoltam!!
Ti hogyan oldanátok meg ezt a problémát? — vagy feltétlen kell egy férj— hisz mi lesz, ha nem egy apa típust fogok ki?— megannyi esetet olvastam, hogy majd halálra verte a férj a feleséget!!!
Ezzel a témával kicsit sietni szeretnék, mert az idő ellenem van!
"megoldható az, hogy terhes legyek férfi nélkül? Mármint szexuális úton!"
Ennek szerintem fuss neki még egyszer, mert már a kérdéssel is mellélőttél. Alapvetően két módszer van arra, hogy terhes légy: a jó öreg szex, illetve a mesterséges megtermékenyítés. Az utóbbihoz nem kell férfi, lombikban történik a dolog, tehát az első feltétel stimmel. Ám ez nem "szexuális úton" történik, tehát a második elbukott. Sajnos ha neked mindenáron szex kell a teherbeeséshez, akkor el kell viselned, hogy egy férfi segít hozzá a vágyott gyermekhez, mert hiába próbálkozol nővel, kutyával, lóval és egyebekkel, egyiktől sem leszek terhes.
"A második: abban a 3 évben amíg itthon leszek a picivel, ki tudna segíteni?"
Bárki. Mint írod, a te családod nem, férjet nem akarsz, az ő családja sem. Így hát rajtuk kívül kell válogatnod. Ha van pénzed, nincs probléma: meg tudsz fizetni valakit, aki segítségedre lehet.
"A harmadik: a gyámhatóság ugrik e a témára, hogy egyedül nevelem? - esetleg el is vehetik tőlem a picit?-"
Ha saját gyerekről van szó és biztosítasz neki mindent, ami kell a neveltetéséhez, nem fogják elvenni. Az egyedülállók számára az örökbefogadás úgy tudom, szinte lehetetlen, de nem is ez a célod, mint korábban írtad.
Köszönöm!
Leírtam, hogy ez még a jövő zenéje... semmi sem biztos! De egyenlőre így tervezem!
5 év múlva leszek 25 éves!
Jól van!
Úgy legyen!
Tarsd meg ezt a jó szokásod!
Minden mondat végére rakj felkiáltójelet!!!!
Aha, ha valóban 20 éves vagy, akkor valószínűleg mint a szüleid, te is eléggé 'terhelt vagy mentálisan', tehát nagyon nem lenne jó ötlet a gyerekvállalás. De szerintem egy kislány vagy kisfiú vagy, nem szellemi fogyatékos.
Amúgy:
- Egy faluban ne építs házat 30 millióért, hanem vegyél egyet 5-10-ért.
- Ha 20 évesen nem tudod, hogy hogy lesz baba, akkor neked nem való baba.
- Ha mégis lenne, akkor ahhoz mit szólnának a környékbeli vénlányok? A gólya hozta?
- Ha te egyedül összehozol 25 évesen a falusi fizetésedből egy új családi házat, akkor a gyermekfelügyeletre 'bérelhető' ( :D :D ) emberek kifizetése nem lesz gond.
Én a problémát úgy oldanám meg:
- felnőnék
- tájékozódnék az életről
- kilépnék a kisfaluból, hogy tovább lássak a pletykás vénasszonyoknál és a feleségverő férj ideánál
- szereznék egy jó állást, gyűjtögetnék
- ha lenne egy megbízható társam, akire az életemet is rábíznám, vállalnánk közös gyermekeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!