Hány évesen vettetek saját lakást és hogyan oldottátok meg? Hitellel vagy anélkül?
Figyelt kérdés
2017. jan. 28. 12:18
1/8 anonim válasza:
Férjem 26, én 24 éves voltam. A ház 7 millió Ft volt. 2 millió csok, 2,5 önerő és 2,5 hitel. Ezután költöttünk rá 5 milliót saját pénzből. Majd még vettünk fel 4 millió Ft hitelt, hogy mindent befejezzünk. Férjem 20 évesen kezdett dolgozni, én 22. De már előtte olyan jó ösztöndíjat kaptam, hogy tudtunk havi legalább 100 ezret felretenni.
2/8 anonim válasza:
32 és 33 évesen, 10 millió önerő 4 millió hitel, használt téglalakás, 55 m2, megyeszékhely.
3/8 anonim válasza:
30 évesen hitel meg minden nélkül vettem egy 2szobás parasztházat 2millióért, szépen csinálgattam csinálgattam, ma már egy teljesen épkézláb családiház. Ráadásul a kajám 80%-a megterem a kertben.
4/8 anonim válasza:
28 évesek voltunk mindketten, hitellel építettünk házat.
5/8 anonim válasza:
Szétköltözéssel oldottuk meg.
Eladtuk amiben laktunk, és kettőt vettünk helyette abból a pénzből.
6/8 anonim válasza:
Én 32, férjem 38 éves volt. Kevés önerő, magas hitel. Amennyi pénzt csak tudunk, félre rakunk a hitelbe, hogy minél hamarabb kifusson.
7/8 anonim válasza:
26 évesen vettük. 22 millióért (+8 millió felújítás és berendezés) vettünk hitel nélkül. Kb felét mi gyűjtöttük, a többiben a szülők támogattak.
26F
8/8 anonim válasza:
30, hitel és szülői támogatás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!