Hogyan oldottátok meg a saját látogatási rendeteket? Kórházban és otthon egyaránt.
Igen sztem is előbb odaszólnak neked, vagy a pároddal beszélik le hogy mikor tudnának bemenni a kórházba hozzátok.Én igazából úgy voltam vele hogy inkább a kórházba jöjjenek be 5 percre minthogy otthon zaklassanak.Mondjuk én tudtam mozogni szülés után igy ki tudtam menni a babával a látogató szobába.Az itthoni látogatásokat viszont csak a családtagoknak engedtük az első 6hétben.De ők sem jöttek sűrűn, kivéve anyut (mert őt kifejezetten szerettem volna ha velem van).De én is ezen aggódtam még a szülés előtt de szerencsére elég gördülékenyen ment.Aki nem ért a célzásokból annak kerek perec mond meg és kész!Tudom hogy rossz, de most rólad és a babádról van szó a többi nem kell hogy érdekeljen!
Üdv.
Szia,nekem aki látogatók jöttek a kórházba:párom-ő naponta 2x:),apum,(anyum már sajnos nem él),tesómék. Párom mondta anyujának,h kérdezze meg tőlem,mikor jöhet,mert nem szeretnék látogatót,na ő erre megsértődött hogy mi az hogy időpontot kell kérnie, és nem jött be "csak 1 X".Akkor meg akarta nézni az unokáját,csakhát előtte 2 perccel vitték el a picit etetés után,és ismét a párom:) mondta neki,hogy így járt,nem hozatjuk ki az ablakhoz a picurt h megnézhesse,hadd pihenjen:) Szóval nagyon tündéri a párom,ő intézte,hogy akkor jöjjön az ő családja amikor én szeretném.
Az én családomnak meg megmondtam, h az 5 nap alatt,amíg bent vagyunk max 2X jöjjenek,h tudjak pihenni,így is tettek. Hívtak mikor jöhetnek és egyszerre jöttek,h ne egész nap szállingózzanak,mert az kegyetlen fárasztó!!!Gondulj bele 3 óránként hozzák a picit,45 perc a szopi,a másik fél óra mire lefejsz,utána ha gondolod tusolás,és már el is telt a 3-ból 2 óra...
Nálunk legalábbis így volt,szóval elég fárasztó.
Más rokon-uncsitesó stb meg nem jöttek,csak miután hazajöttünk kb 2 hónapra,de ők is informálódtak,mikor jöhetnek.
Szóval én szerencsés vagyok ilyen téren,nálunk anyósomon kívül nem volt sértődés:)Meg igazából az se érdekelt volna,ha vki megharagszik,hiszen én szültem nem ők,szóval ahogy érzed,úgy engedd te is a látogatókat,és ne érdekeljen,ha vkinek ez nem tetszik!!!!
Könnyű szülést kívánok!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!