Egyedülálló anyaként mihez kezdjek, esetleg saját vállalkozás? Ti hogy oldottátok meg?
sajnos nincs szakmám, tapasztalatom van kereskedelmi, könyhai munka területén,jól beszélek németül.Mindenképpen Magyarországon keresek munkát,(komárom megyében) ill- vállalkozási ötletet elöre is köszi
(?)
Hogyhogy nincs szakmád? Csak sima gimnáziumi érettségid van? A tapasztalat nem rossz, a német meg külön jó, hogy van. Esetleg pincér éttermben? Felszolgáló? :)
Miféle kereskedelmi tapasztalat amiről írsz? Konkrétabban? És a konyhai munka mit takar?
Sajnos nem végeztem el az iskolákat amiket elkezdtem,mert
abban az idöben nem láttam értelmét. ..,talán lázadásból ,kitudja.
Jártam kereskedelmibe ,esti gimibe is.. de nem végeztem el egyiket sem. Ennek ellenére dolgoztam eladóként boltban,piacoztam is néhány évig alkalmazottként. Konyhai tapasztalatom : nagyüzemi konyhában kisegítöként, iskolai büfében hidegkonyha elökészítésében ,és kiszolgálásban van gyakorlatom,pénztárkezelésben is..Az utóbbi munkakörök Németországban... Szeretnék munkát találni, ötleteket várok.
Elöre is köszönöm
ja és nem szeretnék 18 órát dolgozni...
kedves válaszoló ..anyukád mit csinál ennyi ideig?
milyen lenne lángost sütni? ahhoz jól értek
nem tudom mi kell hozzá sajnos
Szerintem mielőtt beleugranál egy vállalkozásba úgy, hogy sem ötleted, sem alapvető adminisztrációs tudásod nincs hozzá, inkább kezdd azzal, hogy befejezed az egyik iskolát.
Nem tudom, mennyi idős lehetsz, de tanulni sosem késő és egy értettségi estin, felnőtt iskolában nem egy nagy dolog.
Végzettség nélkül tényleg nagyon halálra van ítélve minden ötlet- a lángos meg szerintem elég szezonális dolog, nem?
Ha regisztrált munkanélküli vagy, akkor lehetséges, hogy támogatják is valamilyen módon az első szakmád megszerzését vagy a megkezdett iskoláid befejezését.
Minden jót: egy másik egyedülálló édesanya, aki folyamatosan tanul :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!