Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 17 évesen is lehet valaki jó...

17 évesen is lehet valaki jó anya?

Figyelt kérdés

Egy gyerek nevelését el lehet kezdeni összegyűjtött ösztöndíjból (400-500E)? Szeretném úgy megoldani a nevelését hogy a szüleimnek minél kevesebbet keljen pénzileg besegíteni. (Még nincs meg a baba) A pénzből már vettünk babakocsit hordozoval,pelenkát(370db),kiságyat,popsi törlőt,babakádat,orrszivó,cumi/cumisüveg,meg több apróság.A pénzből nem sok fogyott,ha tippelnem kellene még 300E körül van,ez még mennyi ideig elég?

Megpróbálok neki mindent megadni és igy hogy az apja nem érdeklődik iránta,így is mindent megadni neki.Nem lesz egyszerű ezt tudom,de sikerülhet?

2022. ápr. 17. 09:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/79 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem jó lesz, magamból kiindulva szerintem megoldottam volna, és ha már nagyobb lesz és értelmes, még simán előtted az élet. Én 22 évesen elköltöztem otthonról, dolgoztam, hogy megéljek, nem volt semmi utazgatás, buli, úgyhogy nem biztos, hogy bármiről is lemaradsz. 28 évesen lettem anya, csak annyi hiányzik, hogy kialudjam magam.
2022. ápr. 17. 16:00
 42/79 anonim ***** válasza:
83%
Kérdező, otthonról nem lehet lakberendezni. Nyelvet tanulj és multihoz igyekezz bejutni, ott sokfele home office-os munka letezik, bár az elejen azert általában elvarjak hogy bejarj. A bölcsit gondold át meg egyszer, ha nem akarod a szüleidet terhelni, akkor be kell adnod. Te csak anyagilag gondolkodsz és csak a jelenben, tkp alomvilágban elsz. A lehető leghamarabb el kell kezdened dolgozni. Az apja fizet majd gyerektartast? Ha nem, irány a bíróság.
2022. ápr. 17. 16:23
 43/79 A kérdező kommentje:
Az apja jelenleg nem akarja a nevére venni,amíg nem tudja biztosan hogy az övé a baba,úgy is kérhetek tőle gyerektartást (ha esetleg késöbb sem vállalja) ha nincs a nevén?
2022. ápr. 17. 16:35
 44/79 anonim ***** válasza:
0%
Miért, hány pasival voltál együtt ha ez egyáltalán felmerult????
2022. ápr. 17. 16:51
 45/79 A kérdező kommentje:
Csak vele voltam,viszont kicsit paranoiás,fiu barátaim is ezért nincsenek.
2022. ápr. 17. 17:15
 46/79 anonim ***** válasza:
86%
Nem kell, hogy a nevén legyen. Bíróságon kéred a gyerektartás behajtását, aztán majd csináltatnak vele apasági tesztet (ki is fizettetik) és onnantól fizetnie kell.
2022. ápr. 17. 17:24
 47/79 anonim ***** válasza:
26%
Nem. Még a 17 éves is gyerek, és baromira nem tudja mekkora terhet vállal egy életre.
2022. ápr. 17. 18:00
 48/79 A kérdező kommentje:

Én nem akartam terhes lenni,a doktor úr 19 hetesen vette észre a picit (vagy amikor elötte voltam nála nem szolt) amikor már ugye késő volt.Énis kész tények elé voltam állítva.

2022. ápr. 17. 18:22
 49/79 A kérdező kommentje:
Még nincs meg a végzettsegem,nincs szakmám,tudnek valamilyen munkát vállalni amit tudok csinalni egy ujszulott mellett? Otthonról valamit ?
2022. ápr. 17. 18:29
 50/79 anonim ***** válasza:
Tudsz varrni vagy sütni? Beszélsz valamilyen nyelven?
2022. ápr. 17. 18:34
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!