Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vállalnátok teljesen egyedül...

Vállalnátok teljesen egyedül gyereket?

Figyelt kérdés

Most vagyok 30, egyelőre még nem szeretnék és logikus is lenne hogy ne legyen de valamiért mégis bennem van a vagy hogy lássam hogy “ki születne meg belőlem” és nevelhessem, vigyázzak rá.

Viszont csak egyedül vállalnám, mert kapcsolatot nem akarok soha, abszolút elutasítom, hogy legyen, félek a férfiaktól, undorodom a sok bunkótól, az anyámat verte az apám, szóval soha nem akarom hogy férfi hozzám érjen, mindenkit elutasítok. Még azt is bánom hogy volt pár próbálkozásom a múltban és randiztam párszor…

Olyan 36-7 éves koromban gondoltam, nyilván csak a spermabankos megoldás jöhetne szóba…

Sajnos rengeteg megkeseredett “macskás” nőt látok, rossz belegondolni hogy velem is ez lesz.

Ráadásul testvérem sincs, így még magányosabb vagyok…

Van egy rokonom, ő még segíthetne is a nevelésben.

Sokat gondolkodom ezen, ma éjjel is ez volt a fejemben alvás helyett, nem tudom jó ötlet e vagy inkább hagyjam és maradjak teljesen egyedül…

2022. márc. 28. 08:50
1 2 3 4
 31/33 Gombos Zsolt(Jeti) ***** válasza:
OK..."Tisztelettel" törölve,helyette "Szánalommal gondolva Rád"...
2022. ápr. 12. 20:47
 32/33 A kérdező kommentje:
Hasonlóan gondolok a gyerekeidre.
2022. ápr. 12. 21:45
 33/33 anonim ***** válasza:

Nem értem, ha gondolom, a legjobbat akarod a gyerekednek, akkor miért nem vagy hajlandó pszichológushoz menni? Hogy jó anya legyél, ha ez a vágyad.

És egy gyerek nem lesz a társad. Ő egy szakasz az életedben, akit önállónak kell nevelned, aztán elengedni. Egy olyan világképet átadva, hogy a világban van jó is, rossz is, de bízzon magában, mert tud, képes változtatni. És nem a szüleit hibáztatva betonozza be magát az önsajnálatba, hogy neki se lehessen társa, meg kapaszkodik majd a gyerekébe, hogy ne legyen magányos.

Ha annyira szereted majd, akkor ez az első lépés, hogy rendbe tedd magad. Nemcsak az anyagiak meg a terhesvitamin a fontos vagy hogy ne cigizz. Ha tényleg mindent megtennél érte, akkor ezt sem lehet kimagyarázni.

Plusz amikor gyereke lesz az embernek, újraéli, milyen volt gyereknek lenni. És egy csomó mindent reflexből úgy csinál, mint a szülei, még akkor is ha elhatározta, hogy nem... de amikor mondjuk csak 2 órákat alszol már több hete, vagy fáj a fogad, ő meg aznap századszorra is tesztelni szeretné, hogy a konnektorba biztos nem szabad nyúlni, vagy mittudomén, akkor nem leszel hűdetudatos.

Ne a gyereked használd mélyvíz terápiának, hanem menj el. Én is jártam, jó dolog, jókat lehet sírni, kiadhatod a haragod is, meghallgatnak és megismered, kicsit kívülről tudod látni önmagad.

2022. ápr. 13. 05:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!