Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vállalnátok teljesen egyedül...

Vállalnátok teljesen egyedül gyereket?

Figyelt kérdés

Most vagyok 30, egyelőre még nem szeretnék és logikus is lenne hogy ne legyen de valamiért mégis bennem van a vagy hogy lássam hogy “ki születne meg belőlem” és nevelhessem, vigyázzak rá.

Viszont csak egyedül vállalnám, mert kapcsolatot nem akarok soha, abszolút elutasítom, hogy legyen, félek a férfiaktól, undorodom a sok bunkótól, az anyámat verte az apám, szóval soha nem akarom hogy férfi hozzám érjen, mindenkit elutasítok. Még azt is bánom hogy volt pár próbálkozásom a múltban és randiztam párszor…

Olyan 36-7 éves koromban gondoltam, nyilván csak a spermabankos megoldás jöhetne szóba…

Sajnos rengeteg megkeseredett “macskás” nőt látok, rossz belegondolni hogy velem is ez lesz.

Ráadásul testvérem sincs, így még magányosabb vagyok…

Van egy rokonom, ő még segíthetne is a nevelésben.

Sokat gondolkodom ezen, ma éjjel is ez volt a fejemben alvás helyett, nem tudom jó ötlet e vagy inkább hagyjam és maradjak teljesen egyedül…

2022. márc. 28. 08:50
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is a járható út az lenne amit már írtak. Terápia. Se egy lánynak se egy fiúnak nem lenne jó egy olyan mintha, ahol az anyuka utálja a férfiakat, és akarva akaratlanul így lennének ők is nevelve. Egyedül még csak csak fel lehet , de nem ilyen érzésekkel.
2022. márc. 28. 13:14
 12/33 anonim ***** válasza:
11-es vagyok mintát akartam írni.
2022. márc. 28. 13:30
 13/33 anonim ***** válasza:
56%

És ha lány lesz, majd beleneveled, hogy undorodni kell a férfiaktól? Előbb rakj rendet a fejedben.

Amúgy te a múltkori troll vagy, aki minősíthetetlen stílusban szidtál mindenkit, aki nem értett veled egyet. Akkor is hasonló kérdésed volt.

2022. márc. 28. 13:35
 14/33 anonim ***** válasza:
2022. márc. 28. 13:38
 15/33 A kérdező kommentje:

14, ez nekem miben segít?

Miért járhatatlan út a spermabank? Nem arra lett kitalálva?

Én sokkal szívesebben lennék onnan, mint az apámtól… egyébként én is inkább arra hajlok hogy ne legyen, de mégis rossz látni hogy másoknak meg van, meg lehet.

Anyagiakkal nem lenne gond.

Nagyon sok egyedül maradt nőt láttam és mind pszichiátriai eset. Bár lehet én meg a gyerek miatt kerülnék oda.

A társkeresés kizárt, ha csak úgy lehetne, akkor inkább ne legyen, én nem akarok vérben úszni, mint az anyám…

2022. márc. 28. 15:20
 16/33 A kérdező kommentje:
13, komolyan ez a mániája itt az embereknek hogy belinkelgetnek kérdéseket, hogy te is ez vagy, meg ez is te vagy… mi köze ennek az én kérdésemhez? Te vagy itt inkább a troll.
2022. márc. 28. 15:22
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Mert más már a törvény mint volt. Van egyedülálló ismerősöm aki nagyon szeretne babát, 2 alkalom lombik engedelyezett összesen, egyik sem maradt meg neki, spermadonort pedig nem kaphat csak ha házas vagy elettarsi kapcsolatban van. Gondolom nem ő talalta ki ezeket a szabályokat, főleg hogy nagyon is kiborult tőle hogy, nagyon szeretne gyereket de hiába, így sem "kap".
2022. márc. 28. 15:35
 18/33 anonim ***** válasza:
68%
Csakhogy egy gyerek nem így gondolkodik, hogy jobb spermabankbol lenni, mint mondjuk egy agresszív alkoholistától. Hanem látja, hogy a többi gyereknek van apukája, neki meg nincs. Még azoknak a gyerekeknek is lehet fényképet mutatni, mesélni, akikkel nem törődik az apjuk. A te gyerekednek semmi fogódzója nem lesz ezzel kapcsolatban. Ugyanazt fogja érezni, mint te most, hogy szar nézni, hogy másnak van. Csak ő nem fogja tudni sem megmagyarázni, sem megfogalmazni ezt az érzést egy jó darabig. Ha terhes lennél és a férfinak nem kellene, akkor persze, azt mondanám tartsd meg, mert azért mégis van egy kézzelfogható valaki. De csak azért létrehozni egy életet, mert rossz nézni, hogy másnak van, az önzés.
2022. márc. 28. 15:38
 19/33 anonim ***** válasza:
80%
Én a helyedben inkább pszichológushoz járnék és fejlesztenék magamon, mert ez elég nagy probléma, amiket itt leírtál. Egyrészt káros hiedelmeket adnál át a gyerekednek és ezzel ártanál neki, másrészt egy olyan dolgot vetítesz ki minden! férfira, ami nem igaz. Ha én sötét lakásban élek, attól még nem minden lakás sötét, vannak világosak is. Nagyon káros a gondolkozásod.
2022. márc. 28. 16:45
 20/33 A kérdező kommentje:

Hát ez érdekes, minek van egyáltalán spermabank, ha ennyire bonyolult meg csak kettőt engedélyeznek? Gondolom ez is csak magyarország, külföldön én több nő sztoriját is olvastam akik egyedül nevelik a lombikos gyereküket…

Azért azt valljuk be hogy eleve a gyerekvállalás is egy önző ösztöncselekedet, így van összerakva az ember, hogy akarjon gyereket.. persze az az ideális ha anyuka apuka gazdag, mentálisan teljesen ép és tökéletes szülők mindketten. De ilyen alapon akkor kb. csak egymillió ember lenne a földön, nem 8 milliárd.

2022. márc. 29. 10:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!