Elvált szülők! A hatalmas drágulásra, inflációra való tekintettel ti kéritek a másik szülőt a gyerektartás emelésére?
Figyelt kérdés
Lassan a gyerektartás csak a sportot meg az utazási költségét fedezi a gyereknek.. Ti próbáltok erről kommunikálni a másik szülő felé, vagy magától kapcsol?2022. márc. 21. 12:07
71/86 anonim válasza:
Vagy mint aminek te itt elmondtad :D
72/86 anonim válasza:
Elég beszédes és egyben röhejes, hogy amikor 40-et fizet, akkor csak “apuka”, 85-nél meg már “szíved első választottja”. :D :D pénzen minden megvehető, még egy ilyen szép megnevezés is egy ex-feleségtől.
73/86 A kérdező kommentje:
iróna, továbbra is segítek.
2022. márc. 31. 08:48
74/86 anonim válasza:
Az irónai túlzott használatától és “kihanemén” stílusodtól inkább tűnsz önteltnek, mint intelligensnek. De legalább használhatod fogamzásgátlóként a személyiséged, és akkor nem kell majd gyerektartás és társai problémákkal foglalkoznod ismét. Szívesen.
75/86 A kérdező kommentje:
:) Látom nem tudsz lenyugodni. Kérsz belőle? Veszek neked fagyit.
2022. márc. 31. 13:20
76/86 anonim válasza:
Hat en egy 100ast legombolnek ennyi nettobol minimum. Pofatlansag a 40. Van bor a kepen...
77/86 anonim válasza:
Utolsó: még szerencse, hogy azt nem anyuka dönti el soha, hogy mennyit szeretne “legombolni”. Havi 100ból a gyerek ÖSSZES kiadása megvan, de nem csak az egyik szülő dolga eltartani a gyereket, akár elvált, akár nem. És ezt a bíróságok is így gondolják.
78/86 anonim válasza:
Elolvastam a válaszaidat kedves kérdező egy rosszindulatú kötekedő irigy ember képét festeted le aki a gyermekét használva igyekszik bosszút álni a volt párján és elhordja mindenféle prolinak személyeskedik és indulatos
79/86 A kérdező kommentje:
így van, direkt ezért szültem gyereket.
2023. aug. 5. 11:53
80/86 anonim válasza:
Egyebkent annyit hozzá tennék, hogy a gyerek védelme fontos, de a 100 ezres gyerektartás hivatalosan szerintem sok. Ugyan is ha az anyuka is bele tesz ennyi illetve a családi, abból már egy gyerek igen jól él. 210-220 ezer forintnál.. szerintem egy gyerekre ami nagyjából korrekt az ilyen 4-50 ezer Ft mert az anyuka ugyanezt hozzáteszi, plussz a családi akkor kap ilyen 110 ezret a gyerek. Iskolában van ebéd, potom pénzért, illetve az otthoni egyéb költségek rá 100 ezerből megvannak. Nem luxus szintén, de van mit enni, van ruhája és mellette belefér egy kis egyéb foglalkozás ami hobbi szinten üzhető...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!