Rendben van ez ìgy, hogy ennyit telefonozik?
Az anya 30 èves, a gyermek 16 hònapos. Csinos, ápolt nő, soványabb, mint terhessèg előtt ès hetente sportol is, egèszsèges,változatos èteleket tesz a család elè, sokszor a fèrj kedvèèrt külön főz. A kisfiút szeretettel neveli, nagyon megdicsèrik mindig, hogy sokat foglalkozik vele, mondòkák, olvasás, játèkok...Minden házimunka meg van csinálva a gyerek mellett sem úszik sosem a lakás, szereti a rendet, tisztaságot. Intèzi a bevásárlást a faluban, eljárnak sètálni, olykor egy barátnő anyukával. Ha a fèrj hazaèr beszèlget vele, gyakran filmeznek, szoktak kettesben is elmenni randizni, nem az az ősanya tìpus, aki nem engedi ki a kezèből a gyereket, akár òrákra is a nagyszülőkkel lehet a gyermek havonta párszor, jò a kapcsolatuk. DE! Az anya mindig is beszèdes, társasági ember volt, ìgy szinte egèsz nap megy a telefonján a wifi ès elèrhető folyton. Ha pl.
a kisfiú magában eljátszik, nyomkodja a telefonját, visszaìr ennek-annak, netezik, de ritkán posztol. Rengetegszer kèszìt videòt a kisfiúròl, sokszor küldi a nagymamáknak, apának munkába. Ha közös játèk is van pl èpìtenek, bármi is nèha előkerül a telefon, szerintem sokat nyomkodja, de közben foglalkozik a gyerekkel is, mindig figyel rá, beszáll a játèkba, beszèl hozzá. Álalában, ha a fèrj hazaèr nem igazán nyomkodja a telefont max ha mindketten elvonulnak ènidőre. A nő azzal èrvel, hogy hiányzik neki a társaság, a barátnők, a fèrj hajnaltòl este 18:00 ig távol van, begolyòzna, ha nem lenne telefon. Szerintetek káros ez a gyermekre? Rendben van ez ìgy? Nem lenne jobb, ha alvás időben nyomkodná a telefonját? Ha programokra mennek nem tapad ennyire a telefonhoz.
A leírásod alapján nem látom mi a probléma.
Ha van szabad pár perce mit csináljon? Bambuljon ki a fejéből? Attól jobb anya lenne ha unatkozna inkább?
Nekem 5 hetes a babám és baromi sokat "nyomkodom" a telefonom, mert most gyakorlatilag ez az egyetlen szórakozási lehetőségem. Mondjuk én szar anya vagyok úgyhogy nem belőlem kell kiindulni, de ha ennyi az össz. szörnyűség abban a nőben, én nem látok semmi kivetnkvalót a telefonozásában.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!