Kelengye a babának így megfelelő? Nálatok mi volt az, ami nélkül nem tudtátok volna elképzelni az első hónapokat és nem szerepel itt?
Közlekedés (autóval, gyalog):
-autós hordozó, hozzá bázistalp és Sensorsafe
-babakocsi
-hordozó
-pelenkázó táska, pelenkázáshoz alátét
-esővédő, szúnyogháló a babakocsihoz és az autós hordozóhoz
-autóba babatükör, hogy lássam akkor is, ha vezetek
Alváshoz:
(A mi szobánkban lenne az első 2-3 hónapban, ahhoz szeretnék egy 4moms bölcsőt, vagy egy babaöblöt.)
-bútorok: kiságy, pelenkázós komód, gardróbszekrény
-kiságyba matrac (+rá vízlepergetős matracvédő), babafészek
-baldachin, rácsvédő
-zenélő körforgó
-légzésfigyelő és bébiőrző
-4 db lepedő
-2 db évszaknak megfelelő hálózsák
Pelenkázás:
-pelenkázó matrac
-4 csomag pelenka, 4 csomag popsitörlő
-pelenkakuka, ahhoz utántöltő
-popsikrém
Fürdetés:
-babakád, bele újszülötteknek való kádtámasz
-babáknak való kozmetikumok (fürdető gél, arc- és testápoló, sampon)
-4 db kapucnis törölköző
Táplálás (tápszeres baba lesz, tőlem független ok miatt):
-Tommee Tippee Advanced anti-colic újszülött szett (2x150 ml, 2x260 ml, 2 db cumisüveghez való cumi és egy tisztító kefe)
-strerilizáló
-tápszerkészítő masina
-digitális babamérleg
-tápszer (gyerekorvossal egyeztetve)
-Tripp Trapp szék, Steps Bouncer kiegészítővel
Eü. termékek:
-digitális lázmérő
-babapatika (hasfájás elleni szerek, láz- és fájdalomcsillapítók)
-Nosiboo orrszívó, orrspray
Egyéb:
-multifunkciós pihenőszék (rezeg, ringat stb)
-Adamo hinta
-játszószőnyeg, néhány darab újszülötteknek is megfelelő játék, játszócumik
-20 db textipelenka
-babáknak való körömvágó olló (kerekített végű)
-Chicco öblítő és mosószer
Lesznek kiegészítők még a babaszobába is, de ilyeneket, hogy lámpa, függöny, ilyen plüss, olyan baba, nem akartam felsorolni. A babaruhákat sem írtam, mert abból nem rendszer, vagy lista szerint vásárolok, hanem ami éppen megtetszik.
Ez így szerintetek kiindulásnak jó lesz?
Köszönöm az ajánlásokat, ezeket is megnézem majd. Nem tervezzük napi szinten hordozni, főleg autóval jövünk, megyünk mindenhová. Szóval a legegyszerűbb szerintem úgy lesz, ha az autós hordozót tesszük majd a babakocsira olyankor.
44-es, szerintem látható a listán, hogy több minden majd a mi életünket is könnyíti majd az első hetekben, hónapokban. Te éld úgy az életedet, neveld úgy a gyerekeidet, ahogy szeretnéd. De más életébe ne akarj beleszólni.
Neked ezért valaki fizet? Vagy ezt a 'propagandát' előre megírtad, megtanultad?
Mert látom, annyira felháborít a dolog, hogy még kérdést is írtál ki... Az internet nem probléma, meg otthon a televízió? Az nem káros?
De másoknak ne akard megmondani, hogyan éljenek. Főleg, ha ez még a kérdéshez sem kapcsolódik semmilyen szinten.
Engem nem érdekel, hogy te hogyan élsz, akkor te se foglalkozz a mi életünkkel.
További szép hétvégét!
#47-tel nagyon egyet értek
A vilagitos cumi must have. Az en gyerekem csak a Bibs cumit fogadta/fogadja el, na ebből a legújabb vilagotos 2500 ft szoval jól megszivatott. De egyet vettem belole es azt hasznaljuk mar honalok ota, szoval nem is kellett masik.
Tényleg, a világítós cumi. 🙈
Egyébként, ha nehéz nap, vagy letehetetlen baba, vagy hasfájós, legyen otthon valami cucc, amiben magadra tudod kötni. Azzal én is utólag számoltam csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!