Hogy kell elképzelni egy hosszú utazást első osztályon?
A jegyben benne van a korlátlan étel/ital fogyasztás?
Ha 2 pohárral többet szeretnék inni, azért fizetni kell?
Italért még turistaosztályon sem jellemző, hogy rá kellene fizetni hosszú távú járatokon. Különbség inkább a kínálatban van, első osztályon már igencsak borsos árú tételekből is választhatsz. Különbség még az is, hogy többféle menüből vagy akár á la carte is választhatsz, valamint időről időre snackeket , frissítőket kínálnak körbe, míg mondjuk a standard osztályon ilyen nincs vagy legalábbis külön kérni kell.
Kedvencem az Emirates A380-asain a kocsma, egyszerűen zseniális, hogy tényleg kialakítottak egy kis bárt a felső szinten, a Business és First class utasoknak, fantasztikus élmény volt elkortyolni egy viszkit a Himaláját pásztázva tekintetemmel.
1-es
Hú micsoda élményben volt részed. Az egyik pillanatban még viszkiztél a Himalája felett, a következőben meg felébredtél és ott találtad magad a Blahán a padon fekve. A viszkis pohár helyett, pedig egy műanyag poharat szorongattál, amiből megitták a száraz, fehér fröccsödet. XD
Pl én 10 órás úton meginnék, kb féliter pálinkát és 5 sört azt sem kéne külön fizetni?
Azt nem értem!!
3-aska, mi van, hányszor szaladsz még az óvónénihez? Már másodszor töröltetted a válaszomat, holott úgy gondolom, kulturáltan leírtam , milyen körúlmények között tudtam eljutni egy ilyen útra. Erre te ideböfögsz egy degradáló kommentet, miközben semmit, de a világon semmit nem válaszolsz a kérdésre.
Admin, ha az alábbi mondatom nem adekvát, kérlek , szerkeszd ki, de maradjon itt a komment többi része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!