Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Hogy kell elképzelni egy...

Hogy kell elképzelni egy hosszú utazást első osztályon?

Figyelt kérdés

A jegyben benne van a korlátlan étel/ital fogyasztás?

Ha 2 pohárral többet szeretnék inni, azért fizetni kell?

2021. dec. 5. 05:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%

Italért még turistaosztályon sem jellemző, hogy rá kellene fizetni hosszú távú járatokon. Különbség inkább a kínálatban van, első osztályon már igencsak borsos árú tételekből is választhatsz. Különbség még az is, hogy többféle menüből vagy akár á la carte is választhatsz, valamint időről időre snackeket , frissítőket kínálnak körbe, míg mondjuk a standard osztályon ilyen nincs vagy legalábbis külön kérni kell.

Kedvencem az Emirates A380-asain a kocsma, egyszerűen zseniális, hogy tényleg kialakítottak egy kis bárt a felső szinten, a Business és First class utasoknak, fantasztikus élmény volt elkortyolni egy viszkit a Himaláját pásztázva tekintetemmel.

2021. dec. 5. 07:51
 2/13 A kérdező kommentje:
Húdejó lehet.
2021. dec. 5. 07:53
 3/13 anonim ***** válasza:
13%

1-es

Hú micsoda élményben volt részed. Az egyik pillanatban még viszkiztél a Himalája felett, a következőben meg felébredtél és ott találtad magad a Blahán a padon fekve. A viszkis pohár helyett, pedig egy műanyag poharat szorongattál, amiből megitták a száraz, fehér fröccsödet. XD

2021. dec. 5. 09:40
 4/13 anonim ***** válasza:
28%
Kérdező, mit nem értesz a "korlátlan" jelzőn...????
2021. dec. 5. 12:14
 5/13 A kérdező kommentje:

Pl én 10 órás úton meginnék, kb féliter pálinkát és 5 sört azt sem kéne külön fizetni?

Azt nem értem!!

2021. dec. 5. 12:18
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
@5 Alapvetően így van, korlátlan a fogyasztás. Viszont egy idő után szólnak a sztyuik, hogy nagyon részegeket nem szolgálnak ki.
2021. dec. 5. 12:50
 7/13 A kérdező kommentje:
Értem Okés, köszi mindenkinek!👍
2021. dec. 5. 12:54
 8/13 anonim ***** válasza:
95%
Jah, de igazából ha kiszámolod a felárat, a büdös életben nem kajálsz piálsz le annyit szóval a prolikat ez azért visszatartja. Én mondjuk a társaság függő de van ahol nem is kajálok mert egy tizenórás úton jobb nem megkavarni a gyomrom. De pl Quantast nagyon ajánlom, a legjobb kaja ott van.
2021. dec. 5. 13:14
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Qantas

2021. dec. 5. 14:23
 10/13 anonim ***** válasza:

3-aska, mi van, hányszor szaladsz még az óvónénihez? Már másodszor töröltetted a válaszomat, holott úgy gondolom, kulturáltan leírtam , milyen körúlmények között tudtam eljutni egy ilyen útra. Erre te ideböfögsz egy degradáló kommentet, miközben semmit, de a világon semmit nem válaszolsz a kérdésre.

Admin, ha az alábbi mondatom nem adekvát, kérlek , szerkeszd ki, de maradjon itt a komment többi része.

2021. dec. 5. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!